Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

šd rikiteam
Tako, pa nam je uspelo izpeljati 2. Benediški tek.
Vreme smo imeli toplo - vroče, tako da razmišljamo, da drugo leto prestavimo štart za odrasle na 10uro!
S številom tekačev smo zadovoljni, upamo, da ste z organizacijo zadovoljni tudi vi tekači. Trudimo se, da bi vam bilo lepo v prekrasnih Slovenskih Goricah in da bi se radi vračali v Benedikt. Kako se vam je zdela tudi sprememba - prijavnica in hrana v Gostišču Petelin?
Nekaj malo blata je bilo v gozdu - je pa bila senca...
Torej vabljeni spet naslednje leto na 3. Benediški tek v začetku julija!

Tukaj najdete rezultate: http://www.rikiteam.com/index.php?id=89

Slike od enega fotografa pa jutri na http://www.rikiteam.com
Pa slaba novica - drugemu fotografu (v gozdu), pa se je "zlomila" SD kartica - če jo reši, dobite tudi te slike!

Veliko tekaških podvigov in hvala za tekaško druženje v Benediktu.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Čestitke za dobro organizirano tekmo. Zelo lepa in razgibana trasa, dobra lokacija, in ne tako nepomembno, kot se enim organizatorjem zdi, hitra razglasitev rezultatov. Se vidiva naslednje leto.
 šd rikiteam
Ja, v ta Benedikt, nam je uspelo pripeljati kar nekaj ljudi iz Slovenije in upamo, da jim je bilo všeč - vsaj okolica, trasa, testenine, organizacija,... :wink:
Glede podelitve pa je tako, da smo jo probali izpeljat res čimprej in mislim, da nam je tudi uspelo - bi pa to naredili že prej ampak so ljudje še jedli in jim nismo hoteli trgat hrane od ust :) Je pač lokacija podelitve na drugi strani ceste, kot prijave, hrana in seveda "pijača"! :drink
No torej, mislim, da je uspelo vsem priti pravi čas še na štart druge tekme, tistim, ki ste prišli iz druge strani Slovenije pa vsaj na večerjo! Nekateri pa so (smo) počakali kar na večerjo v Penzionu Petelin, ker je še ostalo nekaj testenin in seveda manjkala ni dobra kaplica...

Se vidimo spet prihodnje leto na istem mestu!
 darling.mb
Odlično organizirana prireditev,izredno dobro vzdušje,razgibana proga,tako da se vidimo naslednje leto.Organizatorji dveh prireditev v Mariboru zagotovo,predvsem Tek ob Dravi,vsako leto slabše in to ni osamljeno mnenje.ŠD RIKITEAM hvala za lepo soboto! :D :D :D
Uporabniški avatar
 StaraKost
..... ne vem kaj je bilo tako slabega na teku ob Dravi, da ga izpostavljaš. Jaz, pa ne samo jaz, sem bil zadovoljen :D .
 darling.mb
Sam tek in proga sta odlična,izpostavljam ta tek zato,ker je vsako leto slabše vzdušje in manjše število tekačev,pa objava rezultatov..... :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA