Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitam Zvone, :laola :laola

v nedeljo, sem se vozil skozi Črno sem videl tvoj avto parkiran na tistem mestu, kjer sva tudi midva parkirala maja sem ti kar malo zavidal, da uživaš po Koroških vrhovih. Če bi kaj omenil, bi stvari uredil drugače in bi pohajkovala skupaj. lp.
janezs napisal/-a:Čestitam Zvone, :laola :laola

v nedeljo, sem se vozil skozi Črno sem videl tvoj avto parkiran na tistem mestu, kjer sva tudi midva parkirala maja sem ti kar malo zavidal, da uživaš po Koroških vrhovih. Če bi kaj omenil, bi stvari uredil drugače in bi pohajkovala skupaj. lp.

Pozdravljen Janez!

Hvala za čestitke!

Najprej sem imel namen dati objavo na forum, da grem v petek zvečer na K-24, ampak, ker se je vremenska napoved za soboto "spremenila", sem se potem odločil, da s startom "počakam ugodno vremensko napoved". Tako, da sem se zadnji hip odločil za start v soboto pozno popoldan (tik pred zdajci pa si mi ni zdelo primerno, da te kličem). Malo megle in dežja na Uršlji me nista kaj preveč zmotila, noč na nedeljo in nedelja čez dan pa sta bila "božanska" in vzel sem si čas tudi za "razglede".

LP. zvone

P.S. Pozdrav tudi Romani
zz topka napisal/-a:Ma, veš kaj, ti Zvone bi se moral klicati Srečko :D
Ja, pa čestitke za 24 x na K-24 :clap: :clap: :clap:

Hvala Valentina!

Ja, se strinjam s tabo, teh lepot so deležni le " redki srečneži"!

lp. zvone

P.S. Vabilo za K-24 "je v slikah". Prepričan sem, da je dovolj zgovorno, da se "kmalu" odločiš za obisk. Zelo priporočam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA