prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mirko1
jaz sem resen kupec,pod dvema pogojema:da je cena s 15 %popusta ,torej 67.626 sit,in da dobim razločna slo.navodila za uporabo.poleg naročam še nosilec za kolo.sporočite o dostavi na 041 614 182.pa hvala nikec za tvoj trud.mogoče v priliki ti častim pol pive :P
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Staša
Kakšna dobra ponudba za prodajo starega modela greminčka? Malce razmišljam...
Uporabniški avatar
 nikec
Fotr a se hecaš dvesto eurov :shock:
Mirko ni blema sam nis povedu polovičko kere merce :D
Ja čim več nas bo bolš bo cena, drugač pa mi je Ero pršepnu da bo tut on neki probu zrihtat sam se še ni oglasu. Ero :lol:
Uporabniški avatar
 GaGa
V Mikru bi šlo -20% na cca.79.000 sit:!: (čist do tolarja točno ceno lahko sporočim jutr - seveda za skupinski nakup.

Zmenite se točno kolk vas je, pa kdaj bi vi to kupoval, pa me kontaktirajte.

Lp, tina
Uporabniški avatar
 ero
nikec napisal/-a:Fotr a se hecaš dvesto eurov :shock:
Mirko ni blema sam nis povedu polovičko kere merce :D
Ja čim več nas bo bolš bo cena, drugač pa mi je Ero pršepnu da bo tut on neki probu zrihtat sam se še ni oglasu. Ero :lol:

:D ste se tako pridno lotili posla, da sem raje tiho in ob strani. moja varianta je -15% pri AGP na katerega koli Garmina do konca meseca.

se mi pa zdi, da GaGa z Mikrom in -20% trenutno vodi :)
Uporabniški avatar
 pegaz
GaGa napisal/-a:V Mikru bi šlo -20% na cca.79.000 sit:!: (čist do tolarja točno ceno lahko sporočim jutr - seveda za skupinski nakup.
Zmenite se točno kolk vas je, pa kdaj bi vi to kupoval, pa me kontaktirajte.
Lp, tina

Bravo, GaGa, tako se govori! :)

Zaenkrat smo torej štirje.
1. Nikec
2. Mirko1
3. Pegaz
4. Cyclop_si

Za slednja dva lahko rečem, da bi ga kupila še pred Sežano. Mislim, da velja isto za Nikca in Mirkota1.

Trenutno hecam še enega kupca. Predlagam, da počakamo do konca tega tedna, če se še kdo prijavi. Kako pa je z dobavnim rokom, GaGa?

Hvala, LL, Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 21 Feb 2005, 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
 Ninocka
Staša napisal/-a:Kakšna dobra ponudba za prodajo starega modela greminčka? Malce razmišljam...

jaz tudi... :wink:
 Ninocka
Prišel je čas, da iz Forrest Gump-ovskega tekanja brez vsake merilne naprave, naredim korak naprej/nazaj (odvisno od perspektive :twisted: ).

Ob preučevanju funkcij tele napravce me je ( http://www.garmin.com/products/forerunner301/
malce zmotilo, da ne zna (oz. vsaj jaz ne najdem opisa teh funkcij) izmeriti povprečnega srčnega utripa in časa v/izven "target zone" (kar zna npr. že osnovni Polar A3).

Sem spregledala to funkcijo?
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Ker je to moje prvo sporočilo na tem forumu bi najprej vse lepo pozdravil. ;-)

Ninocka napisal/-a:malce zmotilo, da ne zna (oz. vsaj jaz ne najdem opisa teh funkcij) izmeriti povprečnega srčnega utripa in časa v/izven "target zone" (kar zna npr. že osnovni Polar A3).

Sem spregledala to funkcijo?

Ninocka, mislim da si to res spregledala. Sicer jaz Forerunnerja še nimam (sem pa v zgornjem paketu, hvala Pegaz :-)), ker pa sem naredil domačo nalogo in ga malo preštudiral, lahko na osnovi prebranih navodil sklepam da:
Imaš "heart rate target zone", in to ne samo en set temveč kar tri (Running, Biking in Other), znotraj vsakega seta pa 5 območij (zone). Pa to še ni vse, ker poleg target zon za srčni pulz imaš tudi target zone za hitrost (spet za vsak od treh športov posebej).
Zna kazati tudi povprečni pulz.
Sicer na uradni Garmin strani piše da je 301 zgolj 201 z merilcem pulza, vendar pa ima 301 še eno pomembno prednost pred 201, saj omogoča do 20 "routes" (to pomeni da si doma narediš na zemljevidu plan kje boš tekel, potem pa te on navigira).
Sicer pa je najboljši opis tega modela na naslovu http://www.tramsoft.ch/gps/garmin_forerunner301_en.html.
LP
Uporabniški avatar
 nikec
Krasno GaGa, mi te mamo radi! :oops:
Drugač bi jest počaku vsaj še prvi teden marca, da se nam še kdo pridruži. Zdej nas je že 5. In pol bo forum pol profilov prog in progic z vseh koncev naše dežele. Ero najboljš da kr že zdej odpreš novo področje. :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Pozdravljen, Cyclop_si! Dobrodošel na Forumu!
To je prava predsezona, polna snežink in tehničnih igračk v pripravi na spomladanske teke.

nikec napisal/-a:Krasno GaGa, mi te mamo radi! :oops:
Drugač bi jest počaku vsaj še prvi teden marca, da se nam še kdo pridruži. Zdej nas je že 5. In pol bo forum pol profilov prog in progic z vseh koncev naše dežele. Ero najboljš da kr že zdej odpreš novo področje. :lol:

Se strinjam. Še posebej s prvim stavkom. ;)
(velja tudi brez popusta) :P

Pazi, Nikec, po mojem štetju smo le štirje (Cyclop_si se je na novo registriral in ni več c/o Pegaz). Razlog več, da počakamo na prvi teden marca in vmes še malo poagitiramo.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Živjo Pegaz,
Mislim da je Nikec kot petega štel Ninočko in ne mene. ;-)
LP
Uporabniški avatar
 Martin
Glede na to, da nas je kar nekaj, ki nas zanima 301 sem šel v akcijo. Prišel sem na ceno 64 k keša za najmanj 4 kom ali več. Dobava možna konec tedna. Če ste zainteresirani se lahko dogovarjam naprej.
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Živjo
Kaže, da bo cena tam med 63 in 64 kSIT. Jaz bi seveda rad imel še nižjo, ampak čakal v nedogled pa ne bi... tako da mene računajte s prvim vlakom, ki bo odpeljal po zgoraj navedeni ceni ali nižji.
GaGa, a dobimo enak (ali višji, glede na to da gre v osnovi samo za precej drag kos plastike) popust tudi na nosilce za kolo? Če ja, sem jaz interesent za dva...
LP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA