prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 pipijanjet
Kaksne gate nj uporablam ce je tek daljsi od 7 ur, sm navadne gate probov pa boksarce pa so me use uzulile ,a obstajajo prov gate za tek da te ne uzuljo.
Hvala za odgovore, pa se uproscam k tko pisem, sm gorenc :)
Vedno brez gat - ne glede na dolžino teka ;)

mi2 sva zadovoljna :lol: :lol: :lol:
pipijanjet napisal/-a:Kaksne gate nj uporablam ce je tek daljsi od 7 ur, sm navadne gate probov pa boksarce pa so me use uzulile ,a obstajajo prov gate za tek da te ne uzuljo.

Vse poletne tekaške hlače so narejene tako, da ne potrebujejo dodatnih spodnjih hlačk.
Ne razumem zakaj bi jih sploh potreboval ?
 vroom
StaraKost napisal/-a:
pipijanjet napisal/-a:Kaksne gate nj uporablam ce je tek daljsi od 7 ur, sm navadne gate probov pa boksarce pa so me use uzulile ,a obstajajo prov gate za tek da te ne uzuljo.

Vse poletne tekaške hlače so narejene tako, da ne potrebujejo dodatnih spodnjih hlačk.

Danes poskusil brez spodnjic v mojih kratkih hlačah, ki imajo notri všito mrežo. Na splošno boljše, vendar pa začnejo »stvari« precej bingljati gor in dol, ko se tempo poveča ;) Tako da za »v izi« teke zame da, sicer pa raje ne :D
Ko je govor o bingljanju...jaz imam atletske hlače, ki imajo notranjo mrežico kvalitetno, tako da "premoženja" ne razmetava preveč :D . Je pa precej smešno, ker imajo zadaj velik žep, v katerega spravim ključ od avta, ta pa binglja gor in dol.
Uporabniški avatar
 Vlajko
vroom napisal/-a:... vendar pa začnejo »stvari« precej bingljati gor in dol, ko se tempo poveča ;) Tako da za »v izi« teke zame da, sicer pa raje ne :D ...

Teci po poteh, kjer teče veliko predstavnic nežnega spola, pa bingljanja ne bo. :idea: :wink:
vroom napisal/-a:
StaraKost napisal/-a:

Danes poskusil brez spodnjic v mojih kratkih hlačah, ki imajo notri všito mrežo. Na splošno boljše, vendar pa začnejo »stvari« precej bingljati gor in dol, ko se tempo poveča ;) Tako da za »v izi« teke zame da, sicer pa raje ne :D

Bolj zdravo da binglja, kot pa, da je pretesno ravno v tem je čar teh hlač udobje in zračnost.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA