prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ker nam včeraj ni uspelo
...
Bomo danes ponovili.
...
Jusuf je za.

Petkova Golada se dogaja ob 18h.
Originalni že skoraj pozabljeni dvojec brez krmarja vas vabi zraven!
Wi strajk agejn for d old tajms sejk!

Bi der or bi skver!
Dragi moji,

Uspelo je. S Slonom sva odtekla eno desno klasiko. Moje noge so se oteletile šele pri mostu čez Mali graben al kaj je že to, vse egometre sem zdrl ob izdatni pomoči Slonove lahkotne razlage o življenju, vesolju in sploh. Hvala ti, kompanjero!
(ma tud zašvical se ni... jest pa lih sam še napol živ. In ne, ni bilo šprinta na koncu.)

Pridem spet, itak! Pa prej ko v enem letu.

Vse vas ima rad vaš
Nadvojvoda itd itd tralala tralala

Pegaz :)
Pozdrav!

:) Ja, uspelo nama je zašpinit eno lepo Golado. Hvala Pegaz. Bilo je prijetno, poučno in zabavno. 8) Porcija flauž je bila izvrstna. Razni egometri in klanci za pusije so padli mimo kakor za šalo. :D Analiza tudi ni bila od muh in bi jo z lahkoto ponovili. ;)
Predvidevam, da si dobil telička v noge šele pri prečenju Grubarjevega kanala (ja, globoka voda da vetra nogam). :) Pri švicanju igra pomembno vlogo toplotna vztrajnost telesa. ;) Je kasneje vse prišlo za menoj. :D
Torej, naslednji teden bo spet Golada. V četrtek in še kakšen dan po želji. :D

Lp, oranzni slon
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:V četrtek bo zopet ena Golada. (sam kompenziram poročilo, ki sem ga napisal na temi Krožnik :oops: )

Danes jih bo padlo 25. :D Krogov na ovalu namreč. :) Potem lahko naredimo še en normalen krog Golade. :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a:V četrtek bo zopet ena Golada. (sam kompenziram poročilo, ki sem ga napisal na temi Krožnik :oops: )

Danes jih bo padlo 25. :D Krogov na ovalu namreč. :) Potem lahko naredimo še en normalen krog Golade. :D

Lp, Jusuf

Prav, se pridružim 1. delu
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a: Pohvalno!

Kdor ne teče, naj vsaj piše. :)

Res je! :) (Goladespela*nočevečtečtsedajsamoseplavapodGolovcem PRESS) :D

Lp, Jusuf

Ni res, spela* teče, ampak bolj po drugem ljubljanskem hribčku. Pod Golovec pa res zadnje čase hodi le plavat - namreč, 17. ura (pa tudi 18.) je postala za naju veliko prezgodnja ... :?
  • 1
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA