prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ribic
Od kar so pri Garminu naredili novo verzijo Garmin connecta, ki bi naj bila boljša (je pa veliko slabša) se mi konstantno dogaja, da mi iz ure potegne podatke, ki jih pa ne naloži v Garmin connect in kar nekje izginejo. Na uri jih najdem samo še pod zgodovino...

Torej zanima me ali kdo uporablja kakšno drugo aplikacijo za spremljanje svojih aktivnosti in je free ter seveda kompatibilna z Garmin uro oz. ant+ sistemom prenosa podatkov.
 ribic
Evo sem danes zbrisal celotno zgodovino na uri in tudi vse planirane workoute. Bom jutri videl kako bo zadeva delal, čeprav mislim, da bom raje prvo uro sinhroniziral s Stravo, pa potem od tam izvozil na garmin connect. Mi je sedaj 2x zapored zbrisalo podatke o teku in se bojim, da bo enako še tretjič :(
Uporabniški avatar
 tabonir
Podatkov ti kar tako ne izbriše! Mogoče imaš težave s prenosom ali prikazom datuma! Slednje se mi je že pripetilo. Namesto dejanskega datuma vadbe mi je prikazalo nek datum v letu 2007 in ga postavilo seveda čisto na konec.

Razlike med novim in starim Connectom pa tako v praksi dejansko ni, še vedno imaš možnost priklopa na klasični pogled.

Drugače pa si vodim evidenco v programu SportTracks 3.1. V Garmin ANT imam nastavljeno avtomatski prenos podatkov v spletno apl. -connect- in program na PC-u - Garmin Training center-, od tam pa ročno (lahko seveda tudi direktno) izvozim gpx datoteko v SportTrecks.
Uporabniški avatar
 5r002
tabonir napisal/-a:Drugače pa si vodim evidenco v programu SportTracks 3.1. V Garmin ANT imam nastavljeno avtomatski prenos podatkov v spletno apl. -connect- in program na PC-u - Garmin Training center-, od tam pa ročno (lahko seveda tudi direktno) izvozim gpx datoteko v SportTrecks.

Jaz tudi! :D

Le da izvažam ročno na vsake kvatre oz ko se mi da. In sicer v eno .tcx datoteko (Garmin Training Center Database File)... desni klik na MyActivities mapo v Garmin Training Centru na PC-ju -> Export "My Activities".

V .tcx-u imam shranjene vse treninge. To datoteko ročno uvozim v SportTracks. Pri importu program sam prepozna katere aktivnosti so že bile uvožene in katere ne. Neuvožene so odkljukane, že uvožene pa ne...
 rio
še en zadovoljni uporabnik sport track 3.1 :)

imam suunto in njihov movescount uporabljam samo za nastavitev ure. ko je ura priklopljena preko plugina uvozim fajle direkt iz ure v ST 3.1. sport track je prava stvar in svetlobna leta pred dosedaj poznanimi (garmin in suunto app). ima pa malo špartanski izgled :)

lp
 ribic
Evo naredil sem tako kot ste nekateri predlagali in kot sem enkrat davno delal. Antena agent mi vzame podatke iz ure jih naloži v training center od koder jih potem ročno izvozim v karkoli pač želim. Tale sport track je zanimiv, samo malo se ga še moram navadi.
Rešitev je smotana sicer, ampak očitno Garmin ne premore toliko znanja, da bi stvari, ki jih dela na novo naredil tako kot treba in potem spustil na trg.

Hvala vsem.
Uporabniški avatar
 ero
Hoj, Garmin Connecta že precej dolgo nisem pogledal. Res se mi ne da podatkov gledati in urejati na 100 koncih. In Garmin nikoli ni imel dobrih SW rešitev. Žal.

Tudi jaz uporabljam SPortTracks. Sem registrirani uporabnik :)

Podatke iz Forerunnerja preko ANT+ agenta uvozim na računalnik, preskočim Garmin Connect, poženem SportTracks in uvozim podatke. Program ve, da imam agenta gor in sam najde vse potrebno. Super zadeva!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA