Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zvone
Helena in Nino bosta danes prenočila na Cojzovi koči. Pošiljata slikco s Skute, kjer sta si privoščila malo pavze in sončenja:

Slika

:laola :laola
Uporabniški avatar
 zvone
Helena in Nino sta kljub slabemu vremenu včerajšnjo turo zaključila v domu pod Storžičem!

Izjemno!

Gremo Helena! :laola

Gremo Nino! :laola
Uporabniški avatar
 zvone
Helena in Nino sta kljub slabemu vremenu včerajšnjo turo zaključila v domu pod Storžičem!

Izjemno!

Gremo Helena! :laola

Gremo Nino! :laola
 matej-jethro
Srečno, varno in uspešno vama želim!!! Včeraj je bilo pa v hribih res neugodno :? Vlažno, vetrovno in ponekod "prijetno" megleno...zdej bo pa boljš :wink: :D Lepo, da uspešno nadaljujeta in držim pesti :laola
Uporabniški avatar
 zvone
Helena in Nino uspešno nadaljujeta po SPP. Danes bosta prenočila na Prešernovi koči na Stolu.

V naslednjih dneh pa juriš na Triglav!

Ninđa
Pozdravljeni.

Kje naj zacnem. Najprej bom povedal, da sem ostal sam. Helena bom sama povedala svoje razloge zakaj je predcasno koncala s SPP.

Zdaj pa bi rabil malo pomoci od vas tekacev vseh panog. Prihaja najtezji del SPP. Do sem sem vedel, da ne bo tezav. Ta del poti poznam zelo dobro. Od tukaj najprej pa bi bil vesel spremstva od kogarkoli.

Moja tel. st: 040 730 195 (Nino)

Pocutje je ok. Brez posebnosti. Delam SPP iz 2014 (prva izdaja). Pred enim tednom je prisla nova izdaja (druga) in je katastrofa. PZS bo popolnoma pokvaril to precudovito pot. Dodali so 5 tock. Zdaj jih je ze 80. Najvecja napaka pa je ta, da so zamesali strani:) Tisto kar bi moralo biti v razsirjeni je v osnovni in obratno :) Naklada je 3500 knjizic in vse imajo isto napako :) Vec o tem drugic. V glavnem groza.

Ne razumem pa kako dolocenim ljudem uspe dobiti knjizico iz 1993 do 2001. Takrat je bila najbolj optimalno narejena. Brez takih for kot je kamn. sedlo, okreselj, ledine, kriz :)

Zdaj pa se grem pripraviti za jutri.

Ze naprej hvala za pomoc.

Lp iz Kredarice:)
Nazadnje spremenil Ninđa, dne 08 Sep 2014, 09:30, skupaj popravljeno 1 krat.
 hoja
Pozdravljeni vsi, ki ste naju spremljali!

Kot je že Nino napisal,se je moja pot zaključila včeraj v Mojstrani.

Lepo se je zbuditi v domači postelji in res prijeten je občutek, ko kljub šestdnevni aktivnosti ne čutiš nobenih posebnih bolečin (razen vnetega nohta) ali utrujenosti.
Posledično sledi vprašanje - zakaj sem doma?
Glede na to, da so Julijci delna neznanka kar se poti tiče in res težka izkušnja s poti med Grintovcem, Jezersko Kočno in Češko kočo (predvsem zaradi vremenskih razmer), sem se odločila, da zaenkrat nisem pripravljena hoditi po tako tanki črti.
Ko mi je včeraj v Dovju naproti prišla družina (v prvotnem planu kot suport), je bila odločitev dokončna.

SPP bo ostala večna, moja otroka pa imata samo eno mamo.

Bogatejša sem za mnogo spoznanj in prej ali slej me bo pot vodila iz Mojstrane proti Ankaranu.
Držim pesti, da Nino dobi spremstvo po Julijcih in da se mu pot srečno konča!

Hvala vsem za takšno in drugačno podporo in vzpodbudo. Več sledi, ko se misli umirijo.
Lp Helena
 ruševec
clovek , ki pozna svoje meje je vreden vseh pohval.
bravo, spp bo vedno tam, moznost, da bi jo ponovila(koncala) vedno obstaja.
ninotu pa srecno pot zelim.
igor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA