prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz bom šel čez vikend PST, :D toda kdaj je še vprašanje :roll:
Moram uskladiti; službo, vreme, zakonske obveznosti,...

Vidva sta pa itak ekstremista; eden večeren, drugi zgodnje jutranji :lol: :lol: :lol:

Kaj pa opazovanje lepote narave ob PST-ju :--
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 10 Sep 2014, 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Ravnokar sem s PST-ja. Ne sprašujte... Razmere na poti so naslednje. Podhod pod železniško progo je zalit z vodo, zato je tam potrebna dodatna previdnost pri prečkanju dvotirne železnice. Na polju med Glinščico in Pržancem je okoli 150 metrov poti pod vodo, obvoz je preko travnika. Meni ni uspelo priti čez popolnoma suh. Jutri zjutraj grem(o) še enkrat in bom poročal o razmerah na poti :lol:
Ravnokar smo končali še en PST. Zaokrožili smo skupaj z Luksom in ROSI64. Jaz sem potreboval motivacijo, ker bi v nasprotnem zavil domov že po nekaj kilometrih. Za družbo sem jima zelo hvaležen. Za razliko od mene sta na koncu izgledala zelo sveže. Tale utrujenost se mi vleče že nekaj časa in bo treba nekaj ukreniti :oops:

Podhod na Viču je še vedno poplavljen. To ne sme biti izgovor, da se ne odpravite na PST.
Že nekaj dni se je pisalo; če bi in kdaj bi :roll: potem je pa padlo povabilo s strani luksa in kasneje še zajca :D

Ker sem tudi sam nameraval preteči PST, mi je to povabilo prav prišlo. :D
Pa še uro starta sta prilagodila na normalno (6h) uro :lol: :lol:
Tek je res hitro minil :D dobra družba, klepet, zafrkavanje, provociranje, smeh ,... :lol: :wink: zajc je pa itak jamral kot vedno :lol: :lol:

Fanta hvala vama za dobro družbo :clap: :clap: se priporočam :wink:
zajc napisal/-a:Za razliko od mene sta na koncu izgledala zelo sveže. Tale utrujenost se mi vleče že nekaj časa in bo treba nekaj ukreniti :oops:

zajc, če bi jaz naredil 2 PST-ja v 12h bi bil še bolj utrujen kot ti :oops: :oops: tako da vsaka ti čast :cast: :cast:
ROSI64 napisal/-a:
zajc napisal/-a:Za razliko od mene sta na koncu izgledala zelo sveže. Tale utrujenost se mi vleče že nekaj časa in bo treba nekaj ukreniti :oops:

zajc, če bi jaz naredil 2 PST-ja v 12h bi bil še bolj utrujen kot ti :oops: :oops: tako da vsaka ti čast :cast: :cast:

zajc, nima veze kaj je napisal Rosi :nono: ti kar ukrepaj tko kot misliš. A to boš še kakšen PST več obrnu al kako to ukrepaš :?: :lol: :lol:
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA