Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Le še tri dni nas loči do zadnje tekme ¸pušeljca', tekme z najdaljšo tradicijo gorskega teka pri nas. Poletno deževje se (upam) zaključuje in obetajo se idealni pogoji za tekmo.
Se vidimo v Podbrdu.
 milk
Črna prst je ena redkih tekaških tekem, ki se jih nameravam udeležiti v tej sezoni. Imam pa kar precej smole, saj me je ravno te dni zagrabilo v križu in to se seveda najbolj pozna ravno pri teku. Če ne bo prehudo, se bom verjetno vseeno udeležil teka, le da bo moj tek bolj rekreativen. Letos sem bil v hribih, poleg Grintovca, le še na Golici, zato bi se rad pred zimo, ki je že skoraj tu, vsaj še enkrat podal v hribe. Upam da se vidimo.
Ma, kaj ZZ-ka pride na Črno Prst? :oops: :?: :o
Pride, pride... :mrgreen:
Pride mati županja ZZ topka, pole pride WD županje ZZ top in še en prirastek ali svetnica Sindis. :D
To bi bilo, kar se tiče vipavskih Čuferjev. Pole pa pridejo še dobravski Čuferji in tudi Čuferji iz Podbrda bojo skor za zihr na startu.
Čufer bo 100 % najštevilčnejši priimek na tej prireditvi. :clap: :clap: :clap:

Manjkal bo edino ZdravkoC, ki so ga pa itak na UE pre---- kako bi se reklo, no, so mu dali v priimek črko A namesto E, tako, da ga sploh ne bomo pogrešali :-- :-- :-- Ker ni Čufer. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA