Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ajp
lep pozdrav še z moje strani.Ostali tekmovalci so že opisali celotno tekmo in traso in moram reči,da mi je bilo v veliko zadovoljstvo prebirat in ponovno podoživljat nedeljsko avanturo.Sam moram priznati,da si sploh težko po teku zapomnim celoten potek proge in pa imena ter zaporedje krajev.
Jaz sem se z mojo boljšo polovico v Istro odpravil z namenom,da opravim en dolgi tek letos saj to leto še nisem pretekel več kot 50 km v kosu pa še to enkrat spomladi
V glavnem po samem startu sem se pridružil skupini,ki je tekla za prvima dvema in sta bila neprimerno hitrejša od vseh ostalih.Do pribl,15km sem tekel z odlično hrvatico,potem pa sem počasi začel teči sam.Kriza me je ujela5km pred Grožnjanom,kjer sem že razmišljal o odstopu a sem se le nekako odpravil naprej.Krči so me spremljali kakih 7-8km potem pa so kar nekako čudežno popustili in kljub slabi psihi in upadanju tempa sem se pridrsal do konca.Moram priznati,da sem bil na koncu poplačan za ves trud in meni se je zdelo tretje mesto kot velika osebna zmaga
Izrekam pa ogromne čestitke Zajcu in vsem ostalim udeležencem posebej še Zdravkotu
lep pozdrav Andrej
Vreme napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Največje razočaranje je bil prihod v cilj. Slišal sem glasno žurko in spikerja na odru, ki se je zabaval. Nihče ni bil obrnjen v cilj. Nekaj osebja organizatorja je sedelo na klopi in eden za računalnikom. Nisem vedel niti, če so sploh opazili, da sem v cilju

SE vidi, da nisi navajen med zadnjimi prihajati v cilj. Kar na veliko tekih je tako Ampak mene to nikoli ni ganilo, še manj razočaralo.

Sicer pa en globok poklon. Dve ultri v dveh dneh :clap:

Rajko, nikdar mi ni mar, če kdo stoji ob trasi in če navijajo (čeprav priznam, da je to mega filing) vendar, da imaš v cilju občutek, da si se zgubil ... halo :-)
ZZka pa ti si tak dolgo na tekaškem forumu, da si že menda prebrala kakšno moje poročilce :wink: za zajčka pa grem že to nedeljo na EKO-ta, tvoj tempo, na 2 urci.

Hvala tudi vsem za čestitke :-)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA