področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Fotr
Resnica je večkrat bolj neverjetna kot domišljija.
Na primer, zberejo se trije pajaceljni, laufarska trojka, ki imajo o sebi tako visoko mnenje, da vse druge imenujejo kekci. Radi bi bili smučarski trenerji in učitelji, pa ne samo to, radi bi prodajali tekaško, laufarsko in hribovško znanje, pa jim nikakor ne rata spravit skupaj kakšnega zimsko tekaškega ali drugačnega tabora, saj se po njihovem mnenju v 4 urah tečaja ne da nič naučiti. Še posebno, če na forumu najprej in vnaprej razglasijo, da so vsi trenerji in smučarski učitelji zanič in da so oni najboljši. 8) 8) 8)

Kot tekači so dobri, saj s klubom Nogice so exkratke tudi zmagujejo. To jim še bolj stopi v glavo, zato ne razumejo, da ne morejo nastopiti na 90 km teku, kakšnemu spiderju pa gre to dobro od rok. Seveda ga je treba popljuvati in njegov trud izničiti. :roll: :roll: :roll:

Tudi TF jim gre na živce, saj jim odjeda ugled in zaslužek, ko reklamira tekaške tečaje, ki jih po njihovem vodijo sami kekci. Vpišejo se na forum, preimenujejo se, dva se hitro pokažeta, tretji pa se bolj skriva, a se nazadnje le pokaže. Znan je že od prej po svojih neumno provokativnih sporočilih na TF. Odlična tekaška trojka se spremeni v nevoščljivce in provokatorje, ne ustavijo se niti pred tem, da omalovažujejo svoje tekaške kolege in prijatelje. Za svoje provokacije uporabljajo celo otroške teke. Spravijo se nad TF, a jih tam pogruntajo in ugotovijo, kam pes taco moli.
Je to resnica ali utvara?
Dopolnilno vprašanje: Kakšen TF vzdevek ima tretji kekec?
Uporabniški avatar
 lunca
Sem ful padla not v vprašanja in odgovore: a je mogoče M_ap? :roll:

A ti tud nudiš za pravilen odgovor kakšnega horsa? :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
lunca napisal/-a:Sem ful padla not v vprašanja in odgovore: a je mogoče M_ap? :roll: A ti tud nudiš za pravilen odgovor kakšnega horsa? :roll:

Vprašanje ni nagradno, ampak samo dopolnilno. Pa še čisto prepričan nisem, če je tisti, ki ga imam na sumu res ta pravi. :oops: Odgovori bodo stvar bolj razjasnili! :shock: ali da malo zakompliciram: Odgovor na dopolnilno vprašanje se skriva v odgovorih! :shock:
 hribovc
Kekci rabijo tudi Bedanca ?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Fotr napisal/-a:.... Dopolnilno vprašanje: Kakšen TF vzdevek ima tretji kekec?.....

Vlajko? :?: :shock: :roll: :cry: :cry: :cry: :twisted:
Uporabniški avatar
 Bor
bor?

ps: ene parkrat sem podprl zgoraj omenjene..... :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Pegaz?

Utemeljitev: jaz sem odprl temo tek na smučeh. Se pravi, da sem začetnik teka na smučeh na TF, tako rekoč starosta in torej tud bedanc. Aja, ne, Kosobrin. Al kaj je že un biu... :roll:
A to potem tud pomeni, da sem torej zelo dober tekač na smučeh, ker so ostali vsi kekci? :lol:
LL, Pegaz :)
 ŽULJ
Smuči pa Vitranc nekako bolj pašejo skupaj kot pa smuči in Bedanec ali Kosobrin :)

no, sicer pa to ni iz tvoje mitologije, kajne Pegaz.. :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
BRINCELJ...vsekakor Rožle in Mojca.....pa teta PEHTA..... in še enkrat HRIBOVC :!:
Uporabniški avatar
 primus
zanimivo, zanimivo...
Fotr, če je pol od tega res bo že kar dosti. :evil: Je pa bolj žalostno, kot kaj drugega...

Morda bi bilo najpametneje, da ne zgubljamo več energije in časa s provokacijami in provokatorji. Razumnih odgovorov in apelov je bilo že zadosti, tudi dobre volje in pripravljenosti na dialog. Drugače ne znamo. Če komu forum ni všeč naj gre raje drugam, mi bomo medtem 'mleli' po svoje naprej.

primus
Uporabniški avatar
 pegaz
ŽULJ napisal/-a:no, sicer pa to ni iz tvoje mitologije, kajne Pegaz.. :)

Hm, pa res... A si se žekdaj peljal na Pozejdonovi sedežnici? ;)

primus napisal/-a:zanimivo, zanimivo...
Fotr, če je pol od tega res bo že kar dosti. :evil: Je pa bolj žalostno, kot kaj drugega...

Morda bi bilo najpametneje, da ne zgubljamo več energije in časa s provokacijami in provokatorji. Razumnih odgovorov in apelov je bilo že zadosti, tudi dobre volje in pripravljenosti na dialog. Drugače ne znamo. Če komu forum ni všeč naj gre raje drugam, mi bomo medtem 'mleli' po svoje naprej.

primus

Tako je, Mr. Wolf. Moje čestitke. ;)
Se pa bere kot kriminalka, le da po vandotovsko. :)

Predlagam, da za provokatorje uvedemo rang lestvico. Recimo podobno kot pri potresih. Za začetek lahko uporabimo zadnjega "kravalmaherja" kot enoto, 1 tenerife. Po potrebi se potem sestane Meroslovska komisija TF in preuči predloge.

Torej, cenjeni kolegi, koliko tenerifov smo namerili v tej hribovski epizodi? ;)
LL, Pegaz :)
 laufar
Vaše žaljivke mi sicer ne sežejo do srca, pa vendar:

-Ali je provokacija, če omeniš, da se en vaš spoštovan član ne obnaša ravno gentlmensko na tekaški progi?
-Ali je provokacija, če pokritiziraš demonstartorje teka ker v svojo sredino niso sprejeli nobenega bivšega tekmovalca že več kot 20 let (razen menda 2 ali 3 iz Olimpije Lj.) Slučajno? Niti slučajno!
-Ali je provokacija, če si mnenja, da nekdo pretirava s pisanjem o treningu enega rekreativca? itd, itd!

Fotr, brez zamere, ampak deluješ mi kot star udbovec, ki išče notranje in zunanje sovražnike, če jih pa ni, jih pa naredi! Hribovca mogoče poznam, mogoče pa ne, niti slučajno pa nisva kovala kakšne zarote, ima pač na določene stvari enake poglede, pa kaj! Trapastega pisanja tomazazupancica, koliko je kdo osvojil kolajn ipd pa itak nima smisla komentirat!

Če ima pa kdo kakšno željo za kakšno uro učenja teka (klasika!?), ali pa nasvet za mazanje smuči, sem na voljo, kontaktira naj me na ZS, pa se bomo zmenili, ni problema, seveda zastonj, rad pomagam, če le lahko.

LP, pa ne nervrajte se brez veze!
 Nataša
Laufar, eno je, kaj bi ti RAD napisal, drugo pa, kaj DEJANSKO napišeš. Mogoče se tebi tvoje pisanje res ne zdi primitivno in žaljivo, ampak a se ti res zdi možno, da bi se ena taka dobrohotna družba ljudi, kot s(m)o forumovci, kar tako v brezveze "spravila" na nekoga, ki ne provocira in nič hudega noče?! Če misliš, da je tako, potem nisi nikoli dovolj dobro bral in razumel, kaj je namen tega foruma. Predvsem pa ne razumeš, da tole ni navaden forum, kjer bi ljudje za svojimi anonimnimi krinkami lahko izživljali svoje frustracije, kompleks, fovšijo in jezo, ampak je bistvo srečevanje v živo, skupni teki, druženje, analize,...Vsi skupaj smo zelo ponosni na to, kaj smo dosegli in ne bomo dovolili, da bi nam negativca kot sta ti in hribovc (kdorkoli in karkoli že sta) delala zdrahe na forumu samo zato, ker očitno nista zadovoljna sama s seboj in s svetom okoli sebe.

in še enkrat poudarjam - vse naše nasprotovanje tvojemu pisanju nima nobene veze s tem, KAJ bi ti rad povedal, kako se spoznaš na tek na smučeh ali kakšno mnenje imaš o drugih tekačih na smučeh. Lahko bi bil svetovni prvak v skoku na glavo, to nas sploh ne zanima, če nimaš nekega osnovnega bontona, takta in spoštljivosti do ljudi, ki so za ta forum že ogromno naredili in so ljudje z veliko začetnico. In ja, tukaj mislim na Fotra. Njemu prav gotovo ne sežeš niti do kolen. Tvoje nakladanje je lahko le tvoje nakladanje, ampak pri žaljenju Fotra se pa vse neha. Tega pa nihče tukaj ne bo dovolil. In čeprav je popolnoma nedemokratično in po svoje v nasprotju z našimi načeli, bi se mi zdelo čisto pošteno, če bi Ero zbrisal tako Laufarja kot hribovca kot uporabnika skupaj z njunimi posti.
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Odgovarjam . Ja, je provokacija, če ne napišeš argumentov, izkušnje, konstruktivnega predloga za naprej. Ni pa provokacija, če napišeš tako kot si sedaj. Mal ozadja tegob... Naše "žaljivke", ki niso žaljivke, pač pa zgolj opozarjanje, pa mislim, da so v 90% letelo na hribovca, so zgolj odgovor na vztrajno brezargumentirano žaljenje iz druge strani. Mi se namreč v večini poznamo, smo tudi malce bolj "dovzetni" za posebneže, ki se pojavljajo med nami, sprejemamo nove člane in se jih veselimo, tako kot vseh nasvetov... Ko pa vleti nekdo nov, ki začne samo s kritikami, pa nam ni všeč. Mora najprej pokazat mal drugih spretnosti, da mu verjamemo...
Čist simpl, a ne? :wink:
Lepo, da si napisal tole... si res dokazal, da nimaš kamna namesto srca. Se mi je že zdelo čudno, da so taki tudi med tekači...
Se vidimo!

:wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
laufar napisal/-a:Vaše žaljivke mi sicer ne sežejo do srca, pa vendar:

-Ali je provokacija, če omeniš, da se en vaš spoštovan član ne obnaša ravno gentlmensko na tekaški progi?
-Ali je provokacija, če pokritiziraš demonstartorje teka ker v svojo sredino niso sprejeli nobenega bivšega tekmovalca že več kot 20 let (razen menda 2 ali 3 iz Olimpije Lj.) Slučajno? Niti slučajno!
-Ali je provokacija, če si mnenja, da nekdo pretirava s pisanjem o treningu enega rekreativca? itd, itd!

Ni provokacija, Tine, če kritiziraš, vendar moraš pri tem pokazati svojo identiteto. Blatil si ljudi (blatil, zato, ker si se skrival za izmišljenim imenom, če bi pa povedal kdo si, pa temu približno lahko rečemo kritika), ki so razkrili svoja imena, cilje, želje in treninge, ti pa si uporabil pritlehne metode anonimnega pisanja in jih tlačil v močnik. Očitno ti je blizu udbovski način delovanja, ki ga pripisuješ meni, ker še naprej trosiš blato okoli in podcenjuješ ljudi, ki se trudijo nekaj storiti zase. Ko pa te dobronamerno opozorimo na to, pa se kujaš, odhajaš in se vračaš in vse jemlješ kot žaljivke. Tudi Zupančič je vreden spoštovanja, čeprav ne napiše svoje občutke tako, da bi bilo tebi všeč. Ampak stoji za njimi s svojim imenom in priimkom. Ti ne, ti se pa skrivaš: Razkrij identiteto, potem pa povej kaj ti ni všeč.

Nihče ti ne odreka, da si strokovnjak za maže, to ti priznava tudi hribovc, ampak bo ura teka dovolj za učenje, ko je še 4 ure na tečajih premalo?

Nihče se ne nervira zaradi tvojih sporočil, v katerih po forumu seješ nezadovoljstvo, nasprotno, skušamo ti pomagati, da bi bil bolj razbremenjen s problemi, ki te žrejo. Ni nam pa všeč omalovaževanje truda kogarkoli, ki je pripravljen na izzive in jih tudi uresniči.

Tudi zameri ti nihče nič, vemo, da si strokovnjak, s svojimi nasveti pomagaj mnogim, ki jih zanima smučarski tek tako, da boš svoje znanje prenašal naprej, ne pa podcenjeval ljudi, ki niso imeli možnosti nabrati si tvojih izkušenj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA