Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes je bil super dan za nas, je lepo gladko teklo po dežju :-- :oops: :wink: :clap: . Saj migam, res no, celo zelo pridna sem, skušam 2x med tednom in nedeljo pridno nabirat kilometre. Menda na LM tečem lopovičko in bo treba še kakšen daljši tek od 10 km udarit, da me kaj ne zmoti na LM :lol: .
Me je danes stric vprašal, kako to da v dežju tečem (je sprehajal kužeka na moji trasi), pa sem mu rekla, da je vreme samo pokazatelj, kako se moraš obleči :lol: . Ja, tudi čas za klepet si vzamem :D .
No, sem se malo izpovedala, sedaj pa še vi, saj vem, da pridno migate :laola
Polžki smo zakon :clap: :clap: :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Mislim, kaj je to sedaj, vsi ste se skrili v ilegalo in trenirate :?: :D . No, saj tudi jaz migam, samo se pohvalim :-- . Danes lepih 15 km v čvekalnem tempu. bo treba še enkrat pred LM kakšnih 18 km pretečt, da bom dobila občutek, kaj me čaka :oops: . Sem že pozabila, kako izgledajo takšne razdalje. No, tempo bo itak prilagojen mojim trenutnim sposobnostim. Se je pa lažje sliniti, če ni prehude vročine (kar je letos itak ni ).
Polžki, vi samo migajte, četudi v ilegali :-- :clap: :laola
 *Irena*
lenči napisal/-a:Mislim, kaj je to sedaj, vsi ste se skrili v ilegalo in trenirate :?: :D . No, saj tudi jaz migam, samo se pohvalim :-- . Danes lepih 15 km v čvekalnem tempu. bo treba še enkrat pred LM kakšnih 18 km pretečt, da bom dobila občutek, kaj me čaka :oops: . Sem že pozabila, kako izgledajo takšne razdalje. No, tempo bo itak prilagojen mojim trenutnim sposobnostim. Se je pa lažje sliniti, če ni prehude vročine (kar je letos itak ni ).
Polžki, vi samo migajte, četudi v ilegali :-- :clap: :laola

Migamo, migamo, samo za pisat smo bolj leni :oops: .

Včeraj sem pretekla 18 km, še en tak daljši tek me čaka pred LM. Temperature so pa ravno prave, zato je tudi lažje tečt.

Lenči, mogoče se pa vidimo na LM, da se ne bova samo na srečanju motoristk videvali :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči, Irena, jaz bom navijala za vaju na LM, potem ko bom zaključila na 10km. :D S hčerko sva se odločili, da greva enkrat skupaj, do zdaj je ona spremljala mene, ali jaz njo.
 spela*
Jaz pa sem trenutno prehlajena in zato v ilegali. Upam, da ne bom dolgo, glede na to, da je naslednji teden berlinski maraton. :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
Pozdravljeni Polžki!

Vsake toliko vas pridem kaj prebrat in upam, da me "tekodiš" ne zapusti vse dotlej, ko se vam bom spet lahko pridružila.

Zaenkrat se samo po polžje sprehajam in uživam na soncu (ne morem verjet, že dva dni zapored je sonce!).

Če ne prej, se vam pridružim naslednje leto v Radencih (mati so že zagotovili, da me bojo prisilili, če me slučajno mine veselje do teka - kar pa vseeno upam, da me ne bo, in da bom šla v Radence povsem prostovoljno). :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Da se spet malo javim, da ne bo takega mrtvila tukaj v tej temi :( . Saj migam, res sem pridna. Danes zjutraj 10 km po prekmurskih ravnicah okoli Moravskih toplic :D . Megla je preprečevala soncu, da bi se prebil čisto do mene, rokavice so bile obvezna oprema, najbolj moteč element pa dirkalni traktorji z ogromnimi prikolicami, ki so hiteli na polja.
In uspela sem dvakrat celo malo intervale potrenirat. Uf, je lepo, ko je konec :lol: :-- . Pomaga pa le malo, sem bila danes malo manj zadihana, četudi je bil tempo kar soliden.
Torej, vem, da ste pridni, le pohvalite se :clap:
Lep sončkast pozdrav iz Moravskih :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Nisem lenarila. Sem šla malček v plavalne vode, pravkar pa z nočnih intervalčkov v družbi mojega dragega. Ni kaj, če se nekaj reče, se reče :-- .
Le migajte, potem se počutimo čudovito :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz ne lenarim, teka je bilo ta mesec malo manj na račun kolesarjenja. Izkoristiti je treba sončne dneve preden se čisto skrajšajo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Migamo, migamo :D . Danes lepih 15 km, sicer brez sončka, v najboljši družbi :-- . Sedaj vem, kakšen tempo lahko pričakujem na LM. Če bom tam v 2 urah in 2o minutah v cilju, bo lepo. bom pa uživala, v to sem prepričana :wink:
Migajte polžki , migajte, saj vemo, to je pol zdravja :wink: :clap: ...ta druge pol je pa smeh :-- :lol:
:laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Saj vem, saj vem, lepo v ilegali migate in potem boste zdivjali :lol: :-- :clap: .
Po celotedenski pavzi zaradi štrajkanja mojega trupla, sem danes odtekla lepo na izi 9 km in srečna ugotovila, da še vedno gre. V torek še kakšen izi tek po Ivančni, nato pa počitek do nedelje. V nedeljo pa na izi tam 2.20 za lopovičko, da vidim, kako se bo moje truplo obnašalo.

Se vidimo torej v na štartu v zadnji coni :laola

Sedaj pa le malo počivajmo, da bomo dali "gasa" v nedeljo :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jutri prideva z mojo punco na 10-ko. Vreme je zame idealno, razdalja že velikokrat premagana :D , samo za mojo Barbaro me malo skrbi, ker je tekla manj, kot je nameravala :wink. Kljub temu ni razmišljala o prodaji štartnine in bova jutri prvič skupaj tekli na tekaški prireditvi. Upam, da se ne bo preveč mučila in ji bo dan ostal v lepem spominu.

Ker bova v Ljubljani z vlakom, bova najbrž videli samo start polmaratoncev in maratoncev.

Vsem želim uspešnen tek. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Polžkiiii, sem se prislinila do cilja, jeeeeee :laola . Res lepo vreme, sem pogrešala sonček, ko se je skril za oblaki, navijačev je bilo uau super velikooooo :clap: , muzike da ti gredo kocine pokonci....in kaj naj rečem, sem uživala vso pot :D .
Bolj malo videla polžkov, kaj hočemo, je res gužva, pa še na različnih razdaljah tečemo. Asparagus, tebe je pa moj ujel celo na fotko :wink: .
Priponke
PA260095.JPG
PA260095.JPG (277.77 KiB) Pogledano 8615 krat
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, pa seveda vsem čestitkeeeeeeeeeeee :laola :laola :laola :laola :laola
Priponke
10676268_10204128037435504_8797634736755036257_n.jpg
No, takole sem si pa pela na štartu
10676268_10204128037435504_8797634736755036257_n.jpg (64.59 KiB) Pogledano 8618 krat
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA