prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Pajo, tako da veš, midva z Raziskovalcem besno trenirava in sva bila včeraj tudi na Krožniku. Ker te ni bilo, sva se na brzino izgubila, človek ne more verjet. No, nisva se izgubila, sva pač svoj Krožnik naredila.
Seveda nas je bilo več, ampak tisti so odbrzeli naprej. Sva jih opazovala, pa se nama sploh niso zdeli tako hitri. :-) Pol sva pa pogledala drug drugega in ... :roll: To je pa res smešno.

Res smešno. Ampak na brzino se nisva izgubila. Prva polovica proge je bila povsem po predpisih, potem pa je Razy v enem križišču zgrešil in namestom proti Mostecu sva se vrnila proti vrhu našega velikega pisatelja.
Smešno je bilo, ko je Sončka hotela že po 2 km na kavo in bi skoraj zagrabil to idejo. Samo je bilo do avta predaleč. Sva pa zato naredila svojo varianto,ki je nekaj čez 8 km. Ker sem imel vklopljen GSM imava to varianto tudi lepo narisano. Pripeti pa je (zaenkrat še ) ne znam.

Vidva sta pa resno zagrabila! :shock:
In v spremstvu Sončke bi Razy skoraj še na kavo šel ... :shock: :D
Vem . Eni jih ne marate drugi se jih bojite eni pa ste zadovoljni z njimi. Jutri jih lahko probate. Čilijeve omake ter marmelado. Tudi za čiste začetnike. Pa za tiste , ki imate jajca za kaj več. Se vidimo.
Mogoče še ne veste, da bo jutri dan za tek? Kaj polžje družbe mogoče na štartu? Uni ta hitri... No ja vsak po svoje.Nekam malo vas je odkar Avija ni. Sploh nežnejši spol. Vemo koliko je ura. Alo LJ maraton je pred vrati. Dobrodošli.
Ojla...pa je še en K-Rožnik za nami...prav luštno smo se imel! :D
Vreme čisto poletno...vroče uffff...tekačev in sprehajalcev kot mravljic...maraton je tik pred vrati :lol: ...med nami nekaj novih obrazov :clap: ...in že drugi torek celo obisk iz USA :wink:
Thanks for the fast pace ... tomorrow I'm on recovery haha :lol:
Good luck and see you! :wink:

Uživajte vsi in se kmalu spet vidimo...že v torek!!! :D
Po daljšem času sem se tudi jaz pojavil na K-Rožniku. Spet je letelo. Hvala za družbo in super tempo. Sicer pa gužva na vsakem koraku Rožnika. LM je res že zelo blizu :D .

Lp, Matjaž
muc napisal/-a:
miciM napisal/-a:Eni jutri popoldan službujemo! :D :( :D :(

:wink:

Eni pa ta teden službujete dopoldne tako, da ste popoldne frej a ne?! :-- :lol:

Danes je pa K-Rožnik time :clap: ...see ya :wink:

No, ni najbolj res :( , ker delam danes cel dan in sem morala izkoristiti včerajšnji popoldan.
Ti ko veliko tekaš (beri Vsak dan), pa lahko prideš v četrtek na tek ob Savi, tja bom pa prišla (še vedno prevažam tvoje darilo z teka :D .

Lepo kroženje
miciM napisal/-a:
muc napisal/-a:
miciM napisal/-a:Eni jutri popoldan službujemo! :D :( :D :(

Eni pa ta teden službujete dopoldne tako, da ste popoldne frej a ne?! :-- :lol:

Danes je pa K-Rožnik time :clap: ...see ya :wink:

No, ni najbolj res :( , ker delam danes cel dan in sem morala izkoristiti včerajšnji popoldan.
Ti ko veliko tekaš (beri Vsak dan), pa lahko prideš v četrtek na tek ob Savi, tja bom pa prišla (še vedno prevažam tvoje darilo z teka :D .

Lepo kroženje

A smo se srečali ?! :-- :wink: ...je bil lep sončen dan in ga je bilo treba izkoristit. :D
No škoda, ker se danes ne vidimo...mogoče pa res pridem v četrek...vsaj po darilo haha :D

Uživaj-te! :wink:
  • 1
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA