Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:TF) :cast: :cast: :cast: Hvala vam. Iskrena hvala!!!

To pa je vse kar bi trenutno sploh napisal :? Čaka me še nekaj spanja in urejanja misli. Rad bi podal približno objektivno oceno, da ne bom česa obžaloval, kar bi bilo sedajle zapisano v afektu.
Tudi spust s Koče na Planiki je bil zahteven (zeelo vroče), dolg in utrujajoč. Prav ubijalski.
Se pa še enkrat zahvaljujem izredno dobri in skrbni support ekipi, ki ni grešila :D Bila je neverjetna :clap: Jani je poveljeval in mi smo sledili :D To sem si želel in še več dobil! HVALA Jani, Janja, Tanja :heart :cmok: in Rok :cast1:

Se javim s poročilom.

p.s. Zajc, uporabil sem 4.pare superg. Troje za teren in ene za asfalt :wink:
Matej!

Ker si ciljno usmerjen človek, vem, da te žre in peče, ker nisi prišel do vrha in do cilja. Kar je po svoje dobro - znova in znova ga boš srečeval v sanjah, tega Aljaža ob petih zjutraj, in enkrat - ni vrag - ga boš srečal tudi v živo, takoj za Stolom (ki se ti podredi, ker mu opapa iznad oblakov kaže vraga stolovoga) in takoj za Grintovcem (ki ste ti podredi, ker mu drugega ne preostane, kamnčan proti kamnčanu).

Bruce ima prav: "No retreat, baby, no surrender!"

Tvoj lajf je že tako ali tako poln prelepih stvarih, tole pa bo češnja na torti ... ko pride čas.
Vse, kar ti je napisal Primus, je res. In tudi to veš, kaj pravi Zaplotnik. Ta pot je bila tako neverjetno neverjetna, da je cilj proti njej samo ... dust in the wind. Ti si rastel na poti, ne na cilju.

Pa tudi Humar ni prišel na vrh Daule pa je vseeno naredil veliko stvar ...

Čestitke in en ponosen objem!!
Oj! Še enkrat hvala za čestitke in tolažbe :D Upam, da bo v tretje res šlo, ker sicer dvomim, da se lahko »napsihiram« še za kaj več. Bom pač še več vložil v mojo fizično pripravljenost ter probal najti insajderja, ki me začne gristi na vstopu v Krnico!!! Hočem rečt, da imam vrh glave poležavanja na Planiki :roll:
Dela torej dovolj, itak. Vedno :D Dopust bo še mal počakal, če bi šel kdo rad kam tečt, grem seveda zraven :wink:

Deniz in Avi, pozdravljena nazaj v :Fslo
Danes ob točno 4.30 je Klemen Triler startal izpred Koče v Kamniški Bistrici na Grintovec, potem pa naprej na Stol in Triglav.

Ta hip ga spremlja Jure Šuligoj, na Jezersko pride Matjaž Mikloša, na Podljubelj Grega Homan, v Žirovnico Mirko Janjatovič in v Krmo Franci Teraž.

Njegova želja in plan je priti do Aljaževega stolpa čim hitreje. Verjetno bo zaradi snega moral opraviti zaključni vzpon preko Kredarice in ne preko Planike, kakor je bilo prvotno mišljeno.

SREČNO.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA