prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ker je bil spomin na nedeljski pst še vedno živ in so se mi planeti tako poklopili, da sem imel ravno prav veliko časovno luknjo, sem danes naredil še en krog :D
Najverjetneje je "čudna" ura (sredi dneva :lol: ) kriva, da zajc ni bil opažen :D
luks napisal/-a:Ker je bil spomin na nedeljski pst še vedno živ in so se mi planeti tako poklopili, da sem imel ravno prav veliko časovno luknjo, sem danes naredil še en krog :D
Najverjetneje je "čudna" ura (sredi dneva :lol: ) kriva, da zajc ni bil opažen :D

Bravo luks :clap: :clap:
ROSI64 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
vrtnica23 napisal/-a:Jaz se pa javim za naslednji vikend, če bo še kdo šel ;)

Če bom le doma, :roll: tega ne smem zamuditi :wink: v taki družbi je trening vedno dober :wink:

:(

ROSI saj nate pa računam v nedeljo :wink: Tako da :D
Bili smo štirje in en kuža. Prav prijeten krog smo naredili v dobrih treh urah. Dež smo odgnali stran in ugotovili, da je vse manj udeležencev teh srečanj :( Če je med vami kakšen nespečnik, se lahko čez kako uro pridruži Zajcu. :)
Čestitke :clap: :clap:
matej712 napisal/-a:in ugotovili, da je vse manj udeležencev teh srečanj :(

PST laufat ponoči mi ravno ne diši :( gledat dobre 3h snop svetilke in biti pozoren kje stopaš, da gleženj ne zviješ :(
Čar nočnega teka je le; ob jasni noči in polni luni, :D ko še lučke ne rabiš :wink:

Jaz grem PST v nedeljo 21.9. Startam od doma ob 6h (Vojkova cesta). :D
Če koga zanima, se lahko pridruži. :roll:
cele napisal/-a:Rosi a greš v smeri proti jaršam? In kdaj okvirno boš na koncu žal?

Vedno laufamo v smeri urinega kazalca :D
Jaz startam od doma kakšno minuto pred 6h.
Z zajcem sva zmenjena na križišču PST - Vojkova ob 6:07, tako da bova ob koncu žal na Jarški cesti okrog 6:10h :D
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA