prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zajc; ti si itak legenda na PST-ju :lol: :lol:
Tako kot je zajc napisal, v dobri družbi smo še enega odtekli :D
Danes sem bil pa jaz najšibkejši člen :oops: majhna kriza na 30km, :( ki je pa trajala le kakšen km :D

Se vidimo naslednjič :wink:
ROSI64 napisal/-a:Danes sem bil pa jaz najšibkejši člen :oops: majhna kriza na 30km, :( ki je pa trajala le kakšen km :D
No no, se mi zdi da en kilometerček krize še ne pobere lovorike najšibkejšega člena, kaj pa mojih 30 prej :roll: :lol: :D
Še moje poročilo, čeprav ni bil skupen tek ampak samostojen. Upam, da vseeno spada sem (ker sem @cele-ta povabil s sabo, ker ga ni bilo med vašimi poročili, a je že odlaufal svoje za danes) :)

Vglavnem, cel teden sem vas bral (od vrtničinega posta naprej) in se odločal, če bi se pridružil. Vseeno je familija vedno na 1. mestu, tako da sem takoj zagrabil videno reklamo in nas prijavil na družinskih 600m na BMW Race to Berlin.

A včeraj je sin fasal precej nadležno virozo, tako da je BMW padel v vodo. Pa sem že spucal stari avto, da ga dam na Avto.net in Bolho, ko bi bil izžreban za novega BMWja :-- :--

Noč je bila preveč burna, tako da sem ob štirih zjutraj izključil budilko, ki bi morala v kratkem zazvoniti. Potegnil spanec do pol desetih, kar je že rekord v zadnjih letih. Tako je tek sledil slabo uro po kosilu, pol ure pred tretjo. Spet prehitro v pogonu, a kaj čmo, je bil dogovor, da bom ob šestih doma.

Prvih nekaj km iz Kosez do Viča brez problema. Postanek in okrepitev na bencinski in potem naprej brez kakšnih posebnosti do Golovca. Golovec tudi lepo, brez kakršnih koli težav.

Po prihodu iz Golovca pa se je začelo. Najprej razmišljanje o najbližji črpalki, da se kaj spije in poje, saj me je že precej mučila žeja. Od Viča je namreč že kar nekaj km, dokaj vroč dan pa je še pospešil dehidracijo. A brihten kot sem še vedno šparam v žepu tistih nekaj € za nahrbtnik :lol: :lol:

Še vedno v standardnem tempu, nekje okrog 5:45 / km, prilezem čez Štepanjca in Fužine. Ob prihodu na Letališko nameravam opraviti postanek na pumpi, saj jih je tam kar nekaj. Že precej zmučen in zdehidriran prilaufam do Petrola na levi in OMVja na desni strani.

Nato pa prvi ŠOK. Oba zaprta v nedeljo. :clap: :clap: bravo jaz, planiranje za 5.

Nekaj se mi dozdeva, da bi moral biti še AGIP nekje blizu, zato se k sreči ne vrnem nazaj na PST ampak nadaljujem po Letališki in res ga hitro zagledam. ODPRT. Nisem verjel, dokler nisem prišel do vhodnih vrat. Ob takšni žeji je bla že velika verjetnost fatamorgane.

Potem pa biser kot sem vzamem 2x po pol litra tiste zelene, od sole. Isotonic al nekaj podobnega. Cel liter spijem skoraj na exs :drink :drink :drink

Posledice si lahko predstavljate. Do Bežigrada se mi je vse skupaj dvigovalo, vmes sem pa še "zalutal" in poiskal eno zanimivo daljšnico, ki je še dodatno zbila motivacijo.

Od Bežigrada naprej pa noge čisto trde (se vidi, da so malo pogrešale dolge teke). Tako je bil tek le še občasno prisoten, zamenjalo ga je pešačenje in iskanje kakšnega taksija v bližini, da bi prišel domov do dogovorjene ure.

Namesto predvidenih treh ur oz. še ene pol ure sem si pustil za vsak slučaj, če bodo težave, je tek trajal cele štiri ure in še ene par minut. K sreči so v času, ko sem se matral po PSTju obiski odpovedali svoj prihod, tako da nisem zamudil ure, ki sem jo nekako sam določil :--

Ko zdaj pomislim, še dobro, da se nisem pridružil jutranji ekipi, ker mislim, da ni nobenega dvoma, kdo bi bil tu najšibkejši člen. Vseeno je bilo luštno večino poti, tako da bo povratni udarec PST-ju sledil, upam da, še letos!

Običajno ne pišem niti ne berem tako doolgočasnih poročil, tako da saka čast, če je kdo prišel to tle
:laola :laola
jurkokafro napisal/-a:Še moje poročilo, čeprav ni bil skupen tek ampak samostojen. Upam, da vseeno spada sem (ker sem @cele-ta povabil s sabo, ker ga ni bilo med vašimi poročili, a je že odlaufal svoje za danes) :)

Tudi samostojni PST spada v to temo :clap: :clap:
cele pa ni bil z nami :roll: le kje se je potem potikal :wink:
tudi jaz sem se že uštel z nedeljskim PSTjem, ko so bile trgovine že zaprte
če je res huda žeja so meni vedno opcije za odžejat na 3 pokopališčih in sicer na Viču, Žalah in Zadobravi (tečem v urinem kazalcu) štart pa v okolici Rudnika zato da je Golovec na koncu. da res naredim tistih kvalitetnih 30km potem pa golovec ali hodim ali tečem odvisno od dnevne forme/energije/vremena
verjetno bom v vikendu, ki sledi spet pozdravljal trume tekačev v celem krogu :D
jezo napisal/-a:...opcije za odžejat na 3 pokopališčih in sicer na Viču, Žalah in Zadobravi...

Kje v Zadobrovi imaš vodo? Prosim, če napišeš točno lokacijo. Edino meni znano pokopališče tam je, če narediš 2-km ovinek (tek trojk). Za to pa ne vem, če se splača delati take ovinke.
Nazadnje spremenil zajc, dne 22 Sep 2014, 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
zajc napisal/-a:
jezo napisal/-a:...opcije za odžejat na 3 pokopališčih in sicer na Viču, Žalah in Zadobravi...

Kje v Zadobrovi imaš vodo? Prosim, če napišeš točno lokacijo. Edino meni znano pokopališče tam je, če narediš 2-km ovinek (tek trojk). Za to pa ne vem, če se splača delati take ovinke.

Tudi pokopališče v Bizoviku ima vodo in je v relativini bližini PST
intenso napisal/-a:
zajc napisal/-a:

Tudi pokopališče v Bizoviku ima vodo in je v relativini bližini PST

Tudi ob Koseškem bajerju je voda iz pipe(nad betonsko stezo oz.za glavnim pomolom).
načeloma smo samooskrbni, voda iz nahrbtnika, pivo pa iz prtljažnika :lol:
No včasih pride prav tudi kakšna pipa, če smo res žejni. Ob urah, ko navadno tečemo po PSTju, pa je večina lokalov zaprta.

Za petek nisem siguren, se vam pa mogoče pridružim v soboto/nedeljo.
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA