prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 AxlRose
Pozdravljeni!

Letos po dolgem premoru zopet nadaljujem s tekom, a sem se odločil, da bom malenkost izpopolnil opremo, saj sem v preteklih letih imel težave. Predvsem me je motilo, da sem tekel v "šumeći" trenirki, ki je mahedrala okoli mene.
Odločil sem se, da bom letos poizkusil s pajkicami. Ker večinoma tečem v hladnem vremenu, imam namen kupiti dolge pajkice.

Zanima me, katere priporočate, na kaj naj bom pozoren pri nakupu in kje lahko kupim?
Ali se pod pajkicami nosi perilo ali ne?

Vsaka informacija bo dobrodošla.

Hvala
 jezo
jaz načeloma nosim perilo spodaj
imam pa nike, ki je načeloma dražji ampak sem takrat ujel neke zadnje modele na znižanju ne vem pa točno kateri model je to bil
 stari bor
Načeloma nosimo perilo vsi spodaj :rol: .Praktično pa zna biti zaradi perila problem s pretiranim potenjem in ,predvsem na daljših tekih ,(pod)hlajanjem nekaterih vitalnih organov :wc: .Če že perilo pod pajkice, mora biti hitro sušeče :drink in dobro prilegajoče :cmok: .V vsakem primeru pa niso zaželjeni kakšni debeli šivi na problematičnih :roll: mestih.Jaz imam sicer zadnje čase kar CEP ,da me ša malo stisne :mrgreen: .
 spela*
stari bor napisal/-a:Načeloma nosimo perilo vsi spodaj :rol: .Praktično pa zna biti zaradi perila problem s pretiranim potenjem in ,predvsem na daljših tekih ,(pod)hlajanjem nekaterih vitalnih organov :wc: .Če že perilo pod pajkice, mora biti hitro sušeče :drink in dobro prilegajoče :cmok: .V vsakem primeru pa niso zaželjeni kakšni debeli šivi na problematičnih :roll: mestih.Jaz imam sicer zadnje čase kar CEP ,da me ša malo stisne :mrgreen: .

Zanimiva debata na to temo je potekala tukaj: viewtopic.php?f=27&start=0&t=23574
:lol:
 AxlRose
V katerih trgovinah pa je najbolje kupiti takšne hlače? Npr. tiste NIKE? Ali pa kakšne druge, kvalitetne?
Uporabniški avatar
 Loni
Poleg (pre)dragih Nike hlač, katere je fajn pogledati tudi, ko tečejo pred tabo :mrgreen: , sama prisegam na Termal športni program, od spodnjega sloja dalje. Pa še želje izpolnjujejo.
http://www.termal.si/
 bokij
Tudi jaz imam kar nekaj njihovih kosov. Oblačila sicer niso vizualno tako dovršena kot priznane znamke, so po iz kvalitetnih materialov, pa še cena ni pretirana.
Najbolj pa mi je pri njih všeč, da delajo tudi po meri in željah stranke...
 lona
Res je! Material je odličen (meni se zdi boljši od znanih ponudnikov pri nas) in upoštevajo želje (dolžine, šivi in podobno). Pa še tiste zadrge nimajo na gležnjih... :roll:
Njihove hlače za zimski tek imam že vsaj 5 let in so nespremenjene tako po funkciji kot po izgledu (in vonju). Toplo priporočam! :clap:
IMajo tudi perilo in tekaška krila! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA