Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Preživeli tudi ta "pekel" :oops: ..... in škoda, ker moram to pisati, ker meče slabo luč na organizatorje, ki so se potrudili maksimalno, ampak hudič se je v nedeljo skrival v podrobnostih. :argue:
Problem je bila voda, ki jo je po 10 km bilo enostavno premalo..tudi zaradi kofiguracije okrepčevalnic, ker si nekatere obiskal dvakrat... in seveda dodatna pikica na i v obliki 28 stopinj, ki poveča porabo vode za 200 posto...... ter rekordna udeležba.
Zaradi dehidracije je bilo tudi rekordno število odstopov in večina se je vseeno prišlepala v cilj, ker si se moral boriti z glavo....
Tudi sam sem imel po 10 km podobne težave, kot večina in sem se samo še šlepal na trmo ;- po domače povedano do cilja ....
Vseeno se je dan zaključil super, ker restavracija Paladin je poskrbela za dobro hidracijo v obliki domačih rdečih vin z gastronomskim razvajanjem v dvoje.
Hej hoj, s par dnevi zamude :)

Ja, bilo je vroče. Smo se že odvadili sončka.

Raf ima prav - na okrepčevalnicah je bila le voda. Glede na to, da je bil sponzor Enervit, bi si lahko privoščili še kaj poleg vode. Čeprav imam osebno raje kako pomarančo ;)

Vse drugo pa je bilo prva liga. Čestitke prizadevnim varaždinskim maratoncem!

Začetne kilometre sva z Rafom pretekla skupaj, nato pa sem ga pustil naprej in se v lastnem tempu vlekel dalje. Ker je del proge tja in nazaj, to pomeni, da ti nasproti prihajajo ta hitri - veliko njih - in še sam nehote malce pospešiš. Ob tem pa na veliko pozdravljaš in navijaš. Tako sem srečal tudi Zdravca, Sandija, Mateja, Inota in Evo in še mnogo vas.

No, po obratu sem presenečen ujel Rafa. Oba sva se vztrajno vlekla dalje :)

S tekom sem zadovoljen. Hudih težav nisem imel, čas (2:07) je primeren vloženemu delu. Zen tekač pač :)

Za drugo leto smo že dogovorjeni - sobota Varaždinske toplice, nedelja pa fanta na otroški tek, jaz na građanski tek, Pia pa na 21. Varstvo že imamo :)
ero napisal/-a:Hej hoj, s par dnevi zamude :)

Za drugo leto smo že dogovorjeni - sobota Varaždinske toplice, nedelja pa fanta na otroški tek, jaz na građanski tek, Pia pa na 21. Varstvo že imamo :)

Tole zna bit pa interesantno. Nisem bil na tej tekmi v Varaždinu že par let. A me vzamete s seboj? :)

Lp, Matjaž
MatjazV napisal/-a:
ero napisal/-a:Hej hoj, s par dnevi zamude :)

Tole zna bit pa interesantno. Nisem bil na tej tekmi v Varaždinu že par let. A me vzamete s seboj? :)

Lp, Matjaž

:) V ADju je že zdaj gužva :) A se bomo že zmenili. Zapiši si v koledar in bomo vse uredili!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA