prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ja jaz grem ponavadi tam pri zadobravi kjer gre tudi tek trojk :D mene tisti ovinek ne moti preveč če to pomeni da imam pijačo na voljo :D
ni mi pa tako nujno zdaj več ker od nedavnega imam tekaški nahrbtnik tako da imam vode dovolj s seboj :D
Glede pijače....poleti, ko štartam 'sred noči' (štartam na Vojkovi); običajno vzamem s sabo 0,5 ali 0,75 l flaško vode; dotočim pa jo pod Golovcem in na tržnici v Šiški ... in to je to... še v najbolj vročih dneh čisto zadosti....

Pozimi ko je vse ledeno, pa raje zavijem v kak lokal, trgovino, takrat itak ne grem ob 'nemogočih urah' pač pa sred dneva....pa še manj sem žejna....
Tudi mladenke trenirajo po PST-ju :D
da ne bo kdo rekel, da je vedno samo moška družba :wink:

Kalijo se nove maratonke :clap: :clap: :clap:

Danes sem ju namreč srečal na kraju zločina :lol: :lol: :lol:
in z njima naredil slabe 3km :D lepo vaju je bilo srečat :D :D
ROSI64 napisal/-a:Tudi mladenke trenirajo po PST-ju :D
da ne bo kdo rekel, da je vedno samo moška družba :wink:

Kalijo se nove maratonke :clap: :clap: :clap:

Danes sem ju namreč srečal na kraju zločina :lol: :lol: :lol:
in z njima naredil slabe 3km :D lepo vaju je bilo srečat :D :D

Ja sem ju samo na brzino pozdravil ko sem se peljal mimo. Super sta Sabina. :laola
evo včeraj pretekel svoj tretji PST v življenju in drugega v enem mesecu!
tko da zdei ko je teh tekov že množinsko si pa štejem za uspeh :D
sicer sem štartal ob 12ih opoldne kar je bilo malo neumno ker je bilo že zelo toplo ampak drugače ni šlo :D prvih 30km je šlo zelo solidno najhitreje do sedaj zadnje 4km čez golovec pa me je malo zmanjkalo. sklepam da je bila kriva lažja dehidracija. vseeno zelo zadovoljen :D
Ob 4:52 me je zbudil komar. Iz besa vstanem, prižgem luči, da bi ga našel in poslal v večna lovišča. Namesto da bi kaj videl, je bilo vse megleno, oči sem imel zlepljene skupaj in komar je še vedno nekje tičal.

Na Vojkovi sem se pridružil Izy-ju in ROSI64-ju. Do Fužinskega gradu smo imeli lep tempo. Kot ponavadi sem bil najšibkejši člen. Komaj sem jima sledil. Pri gradu so se nam pridružili alenovski, matej-jethro, muc, sukar in scooby. Pričakoval sem, da jih bom gledal samo kakšnih 100 metrov in bodo potem izginili kot kafra. Zgodilo se je nekaj neverjetnega. Na Golovcu je ubežna skupina počakala in smo naprej skupaj tekli. To se ni zgodilo že dolgo časa. Nazadnje sem z mucem laufal pred tremi leti, pa še to samo nekaj metrov, ker sem bil prepočasen.

Na Viču me je zvilo, bil sem povsem brez energije, zato sem zavil na pokopališče, da sem se okrepčal. Ostali so mi ušli in capljal sem za njimi. Na srečo je Izy naredil okrepčevalnico, da sem jih uspel ujeti. Kokakola in domaćica mi je dala novih moči in ob pogovornem tempu (to velja za muc-a in podobne) smo pritekli do Ljubljanskih mlekarn, ostali pa so nadaljevali naprej.

Ko sem zjutraj razmišljal, če bi sploh šel teči, si niti približno nisem predstavljal, da bom odtekel krog pod tremi urami (neto). Hvala za okrepčevalnici in hvala za razumevanje, da vsi le ne tečemo hitro. Upam, da bo drug vikend prav tako množično zaseden. Prav rad imam Ljubljanski maraton, ker takrat na PST ni več dolgočasno.

Če smo zgodbo začeli s komarjem, se spodobi, da jo tudi končam. Komarja, če smo bolj natančni, komarko, sem izsledil in zdaj jo ni več.
Moj najhitrejši PST letos :clap: in drugi najboljši čas vseh PST-jev.

Zajčke za tako hiter tempo je že naštel zajc :D :D hvala fantje, ker ste nas na Golovcu počakali in prilagajali tempo :D no saj tempo sem tudi sam prilagajal, a za razliko od vas veliko težje :oops: :oops: Občutek sem imel, da se mucu sploh pulz ni dvignil, je imel cel krog pogovorni tempo :D še dobro, da meni ni bilo treba nič govoriti :lol: :lol: ker sem še dihal bolj težko :oops: :lol: :lol:

Hvala fantje za družbo :D :D PST kar hitro mine :lol: :lol: :lol:
zajc, kako veš, da je bila komarka?
Če je bilo vama z Rosijem vse skupaj malo nenavadno, se je meni zdelo povsem normalno in pravilno. Sicer naj pa narod ve, da si dan prej odtekel 85km :shock: in s tem podatkom ta slika dobi povsem drugo podobo! Krasno je bilo in tale ravninska varianta v takšni družbi je prišla kot naročena :D Iztoku hvala za okrepčevalnico in vsem skupaj za kvalitetno druženje :laola Da je manjkal Avi se je poznalo, ker je muc lahko držal govore brez dodatnega vdiha :--
Se vidmo as sun k se zagledamo :wink:
hahaha mene ste najdl?!! :-- ok naj bo, ampak noben pa ne ve, da boste zajc & druščina jutri že spet kakšen PST obrnil, jest pa rabim en teden bolniške, masaž,...v glavnem "gotof sam" :lol:
Prov lušten smo se imel...tnx Sukarju za povabilo včeraj zvečer...družba pa itak zakon...v čast mi je bilo, da sem tekel v vaši družbi! :clap: :cast1:
aja pa na Domačico(polnozrnata & temna čokolada..pač treba je mal tud na linijo gledat :lol: ) ne smem pozabiti...kolk pa to paše!...zaključek...jest še pridem! :wink:

Srečno PST " banda"...see ya :D
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA