Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
V lepem in sončnem nedeljskem dopoldnevu smo se zbrali v spodnjih Črnučah za teniškimi igrišči na 5. Krosu Črnuče 2014. Otroški teki, članski tek, dobr audeležba - predvsem v primerjavi z lanskim letom - so glavne značilnosti teka.

Hvala prirediteljem iz Zveze športnih društev Črnuče ter vsem prostovoljcem z Zvonetom in Smiljanom na čelu.

Hval atudi vsem udeležencem, otrokom, njihovim staršem, domačinom in gostom, tudi z Gorenjske :)

Imeli smo se fajn. Nekaj težav je bilo s kroženjem po progi a to je šola za prihodnje leto ;)
haha... ravno tebe sem čakal da kaj napišeš... HEAR MY RATH NOW!!!! v petem krogu sem te prehitel.... potem pa slišim da si bil na cilju pred mano!!! :twisted: pa tvojo ženo sem v tem krogu prehitel... potem pa kr naekrat je bila spet pred mano???? :twisted: nekatere sem moral prehiteti dvakrat, trikrat!!! :twisted: pa so na cilju bili pred mano!!! :twisted: eni so tekli le dva, tri, štiri kroge pa so bili pred mano??? :twisted: pa ne govorim o nekih kao kategorijah 6a,b in dodali so še c kategorijo???... veliko, VELIKOOOO jih je bilo ki so imeli tempo polža, tempo 6minut na km.... pa so kr naenkrat bili v kao petem krogu pred mano... ženske debele, tipi stari.... joj, joj, joj....eno sem petsto metrov pred ciljem videl da ima prednosti 150 metrov pa sem šprintal in jo z lahkoto prehitel na tako kratki razdalji??? :!: nisem tekel dve leti, in bil na tem forumu isto časa... in ja... tek jemljem za zabavo in bilo mi je lepo vreme in proga.... ampak kaj si moral TIIII krajšati in iskati bližnjice s psom... sramota zate in organizatorja.... moj rekord na 10 km je pod 41min... pa sem danes tekel 9,2 km 45,5 minut??? proga je bila daljša?!... in še bi lahko pljuval.... nisem bil med prvimi... ampak koliko goljufov je bilo pred mano???? :FO: :-- .... moram se izpihati.... ampak takšni so ljudje opažam v poslovnem in zasebnem življenju... sami lažnivci pokvarjenci.. izkoriščcevalci.... tko... zdaj pa vi navalite name....
Uporabniški avatar
 ero
Pa veš, da te ne razumem. Kako lahko rečeš, da sem goljufal? Tekel sem tri kratke kroge in enega dolgega. Rezultati ne ne zanimajo, podelitve sploh nisem počakal, za svoj čas še vem ne, kakšen je. Žene danes ni bilo na teku. Eno minuto sem se pričkal s šefico koruze, da bi nas spustila mimo. Še kaj?

Če so zeznili postavitev ograje na razcepu in smo zato tekli kratke kroge in če so ravno danes tam pobirali koruzo, čeprav so vedeli, da je tek, pa res nisem kriv.

Torej - opraviči se!
Vreme super, kroge pa so letos kar precej zbrkljali, nekateri so šli dva kratka, nekateri štiri :cry: Ne vem, kje so bili organizatorji da bi usmerjali tekače. Upajmo, da so se nekaj naučili za prihodnje leto.
Kje pa so/bodo objavljeni rezultati?
Meni je ura kazala 9,65 km proge (štirje mali in en veliki krog). :-)
Meni je bilo pa zabavno:)
Sem odtekel 4 male kroge in enega velikega. Res je bila zmeda na cilju, pa vseeno tudi hecno. Ko je napovedovalec vprašal 'Kdo bi še medaljo? ' me je popadel smeh.

Pohvalim lahko postrežbo, saj smo vsi dobili za jesti in piti. Otroci pa so se tudi zabavali na igrišču in na stezi.
Uporabniški avatar
 ero
milan napisal/-a:Meni je bilo pa zabavno:)
Sem odtekel 4 male kroge in enega velikega. Res je bila zmeda na cilju, pa vseeno tudi hecno. Ko je napovedovalec vprašal 'Kdo bi še medaljo? ' me je popadel smeh.

Pohvalim lahko postrežbo, saj smo vsi dobili za jesti in piti. Otroci pa so se tudi zabavali na igrišču in na stezi.

:) Lepo vas je bilo videti na našem koncu.

Smiljan (napovedovalec) je med tem pripravil 'izjavo za javnost'. Jo koj objavim...
Uporabniški avatar
 ero
Kot sem že zgoraj najavil, na prošnjo prirediteljev objavljam tole besedilo...

===

Najprej opravičilo, ki je namenjeno vsem tekačem, ter še pojasnilo, kaj se je zgodilo.

Leto smo želeli vsem udeležencem omogočiti boljše pogoje, zato smo se preselili na to novo lokacijo. O težavah in obsegu priprav te lokacije tukaj ne bi sploh govoril, ampak le to, da je bilo vse skupaj organizirano s prostovoljci, če jim lahko tako sploh rečeš, saj so/smo vsako leto eni in isti, ki pa se na tej novi trasi nismo še znašli, saj je bilo treba vsako kategorijo posebej usmerjati.

In tako se nam je ravno pri članskih kategorijah zgodilo tisto, kar nismo pričakovali. Napačna prva usmeritev, namesto na desno progo 4640 m, ste vsi stekli levo na progo 1240 m.

Ko smo to ugotovili, je bil najprej dan predlog za prekinitev, ki pa vse skupaj še bolj zakompliciral. Zato smo vse tekače začeli obveščati, da naj tečejo štiri kratke kroge za krajšo razdaljo ter nato še enega dolgega za dolgo razdaljo. Eni ste to slišali in razumeli ter predvsem se tega pošteno držali, drugi so pa to očitno preslišali. In da ne bi bilo to še dovolj, so eni zavili na dolgi krog že po treh kratkih oziroma so jih napačno tja usmerili.

Pa da ne bi bilo že tega dovolj, je povsem odpovedal naš administrator, saj ni bil pripravljen na tako situacijo, izkušenj pa še nima, da bi se pravočasno znašel in prilagodil. Vendar o njegovi objektivni krivdi ne moremo in ne smemo tukaj govoriti.

Pa tudi o dodatnih težavah na progi s kmetovalci, ki so ravno opoldne v nedeljo najbolj aktivno delali ter nesramnih uporabnikih zemljišč ob Savi (jih ne želim niti imenovati vrtičkarji, saj si tega ne zaslužijo), da niti ne govorim.

Skratka kljub najboljšim namenom, trudu vrste ljudi, na čelu z neumornim Zvonetom Keržanom ter vrhunskim vremenom, ki ga očitno lahko lažje uredimo, kot pa odnose in razumevanje nekaterih nevoščljivih in škodoželjnih ljudi, smo zelo veseli velikega obiska najmlajših in tudi starejših tekačev.

Kot sem že uvodoma povedal, še enkrat opravičilo vsem, ki ste bili kakor koli prikrajšani za nagrado, vendar upam, da bomo lahko drugo leto to napako popravili, zato bomo vsem letošnjim udeležencem omogočili drugo leto na 6. Krosu Črnuče 2015 brezplačen nastop kot kompenzacijo in opravičilo za letošnjo nevšečnost.

V imenu organizatorja, Smiljan Mekicar, Zveza športnih društev Črnuče
Uporabniški avatar
 RoKo
Nisem bil tam, tako da ne bi smel niti komentirati. Takega opravičila od organizatorja do sedaj še nisem zasledil. Ponavadi se oglušijo na pribombe in napake. POHVALNO.
Komentiram samo opravičilo, da ne bo kaj narobe.
ero napisal/-a:
Kot sem že uvodoma povedal, še enkrat opravičilo vsem, ki ste bili kakor koli prikrajšani za nagrado, vendar upam, da bomo lahko drugo leto to napako popravili, zato bomo vsem letošnjim udeležencem omogočili drugo leto na 6. Krosu Črnuče 2015 brezplačen nastop kot kompenzacijo in opravičilo za letošnjo nevšečnost.

Vau! :clap:
Korektno!

Organizatorjem Malega kraškega maratona v Sežani takrat, ko so zavozili s čipi, kaj takega (da bi tistim, ki so bili oškodovani, dali startnino za naslednje leto) žal ni padlo na pamet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA