Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ero napisal/-a:Hoj, še uradno obvestilo, ki sem ga našel tule: http://www.sport-ljubljana.si/o-zavodu/ ... -povezuje/
Ob poti bo urejeno otroško igrišče s plezalno steno,

Ero, samo majhna dopolnitev, tole je očitno že realizirano, sem videl med tekom, je locirano blizu novega mostu kjer gre obvoznica. Ljubka otroška igrišča in manjša plezalna stena. Pa trava je tudi bila in otroci tudi niso manjkali. Priporočam.
raziskovalec napisal/-a:
ero napisal/-a:Hoj, še uradno obvestilo, ki sem ga našel tule: http://www.sport-ljubljana.si/o-zavodu/ ... -povezuje/
Ob poti bo urejeno otroško igrišče s plezalno steno,

Ero, samo majhna dopolnitev, tole je očitno že realizirano, sem videl med tekom, je locirano blizu novega mostu kjer gre obvoznica. Ljubka otroška igrišča in manjša plezalna stena. Pa trava je tudi bila in otroci tudi niso manjkali. Priporočam.

Uradno še ni realizirano, ker bo otvoritev prav tega jutri ob 12h :)

Prideš ob 17h na Šterna?
Otvoritev bila je živa :) Razy, hvala za družbo.

Ja, pa kužka sta se nanorela. Tako je naša otvoritev popolnoma uspela.

Od Šterna smo se napotili desno mimo na novo postavljenih orodij za vadbo do Tomačevskega mostu, čez most na črnuško stran in levo v gozd po poteh krosa mimo vrtičkov do Šlandrove ter ob Črnušnici navzgor v Spodnje Črnuče. Lep potep, na katerem smo skupaj odkrivali poti.

Na obnovljenih poteh smo tako pretekli le začetni del in pri tem srečali veliko tekačev, kolesarjev in pohodnikov. Žal pa tudi precej lukenj konjskih kopit in njihovih iztrebkov. Vem, da je uradno pot dovoljena tudi za konje oziroma njihove jezdece a všeč mi pa ni...
Evo, jaz pa malo pred vama pretekla preostali del prenovljene poti 8) ...od Sneberij do Tomačevskega mostu (štartala v Jaršah)...in sigurno bom to v bodoče večkrat "počela" :D , sploh, ker mi je trasa skoraj pred domačim pragom :D. Malo sem edino pogrešala kakšno pipo s pitno vodo, ali pa sem jo mogoče spregledala :? Je pa pot zelo primerna predvsem za sprehode z majhnimi otroki, saj se razna igrala kar vrstijo, pa še en mini živalski vrt z domačimi živalmi je na Jarškem koncu.
:laola
Ja ne vem kje smo se zgrršili, upam, da je kopališče Štern samo en. Na parkirišču pred bazeni smo se zbrale tri punce 10do 5h, počakale do 5h, ker ni bilo videti nikpgar smo se ob športnih objektih odpravile do Save od tam pa desno proti Tomačevem in vse do avtoceste in nazaj po isti poti, potem pa smo si še ogledale kje je začetek, to je pri tenis placih, do katerih se pride z Nemške ceste (zdaj se drugače imenuje), nabralo se je 15km.
Srečale veliko ljudi, nič nam zmanih :D

:wink:

Aja urejen del poti je lep, od fuzbal igrišča naprej pa naraven, kar pomeni da smo šle tudi okrog treh veeeelikh luž :lol: , ker nismo poznale poti. Nazaj grede pa smo našle malo bolj ugodno rešitev.
Hoj,

mi smo malo zamujali, tako da smo na parkirišče prišli 10 čez 5. Startali pa 5 minut kasneje.

Dobro ste si ogledale progo.

Ja, na spodnjem koncu je pot urejena do igrišča NK Šmartno. Potem pa je tik ob Savi razgibana singlca. Da se narediti cel krog - od tu čez Sneberski most in ob levem bregu Save nazaj v Tomačevo, a je poti kar precej, tako da se lahko tudi izgubljaš in spet najdeš :)
V četrtek bi se vam pridružil :D pa sem bil v tistem času v službi :(

Zato sem šel pa danes na raziskovanje :wink:

Startal sem od doma po Vojkovi cesti čez obvoznico mimo hipodroma stožice po levi strani Trzinske obvoznice do začetka poti (urejeno parkirišče) in potem desno po novi poti ob Savi. :D
Zelo lepo urejene poti in okolica. Vse pohvale vsem, ki so dali idejo, delali na projektu in izvedli projekt. :clap: :clap:
Malo me je zmotilo le to, da so naredili takoj pod Trzinsko obvoznico; igrišče za otroke, plezalno steno, orodja za vaje,... To pa zato, ker po obvoznici poteka gost promet in tako onesnažuje z izpušnimi plini ravno otroško igrišče in ostale dele. :(
No, ker so šli PST-jevci prezgodaj na pot, sem ob malo kasnejši uri na tekaški izlet peljala (potekla) Matjaža.
Začela sva v Jaršah, po najkrajši poti do hipodroma, potem levo proti Tacnu, obrnila sva na, kaj pa vem kako se tam reče, vem da tam poteka proga Teka ob Savi, in nazaj do hipodroma, jaz sem jo potem mahnila proti domu, Matjaž pa še nekaj km na drugo stran.
Ja lepa je ta pot ob Savi, prav prijetno je , da ni treba skoz po PST-ju tekat. Gužve se ni bilo, nekaj tekačev

Lepo nedeljo še naprej
miciM napisal/-a:No, ker so šli PST-jevci prezgodaj na pot, sem ob malo kasnejši uri na tekaški izlet peljala (potekla) Matjaža.
Začela sva v Jaršah, po najkrajši poti do hipodroma, potem levo proti Tacnu, obrnila sva na, kaj pa vem kako se tam reče, vem da tam poteka proga Teka ob Savi, in nazaj do hipodroma, jaz sem jo potem mahnila proti domu, Matjaž pa še nekaj km na drugo stran.
Ja lepa je ta pot ob Savi, prav prijetno je , da ni treba skoz po PST-ju tekat. Gužve se ni bilo, nekaj tekačev

Lepo nedeljo še naprej

Ja, bil je lep nedeljski izlet oz. iztek. Še posebej ob Savi, kjer so res lepo uredili okolico in samo pot. Del poti sem tekel skupaj z miciM, potem pa se je odločila da gre po svoje, ker ji je bilo vse skupaj malo prepočasi :D . Na koncu mi je Garmin zabeležil 21 km. To bo v bodoče definitivno ena od mojih rednih tras za treninge.

Tule je posnetek mojega nedeljskega tekanja
Slika

Lp, Matjaž
Hoj,

možnosti je več. Če grem od spodaj navzgor:
- igrišče NK Šmartno (Sneberje),
- piknik prostori v Tomačevem (kje je tu dostop, ne vem na pamet),
- novo parkirišče pri Tomačevskem mostu (iz obvoznice nasproti Novih Jarš ali mimo hipodroma),
- NK Interblock Ježica (Tesovnikova),
- Ježica / Štern (Kopališče Laguna),
- parkirišče za Avtošolo Ježica (odprto od 6 do 20h - se mi zdi),
- tenis igrišča nad Črnuškim mostom (dovoz z Nemške ceste).

Veliko možnosti :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA