prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz grem, kot prejšnjo nedeljo :D

Torej startam od mojega bloka malo pred 6h zjutraj, okrog 6h bom na križišču PST - Vojkova, okrog 7h na Fužinskem gradu. :D

Če bi se mi bi kdo želel pridružit, naj se najavi, da ga kje počakam, ker drugače se bom držal le fiksne ure starta.
zajc napisal/-a:Jaz štartam pri LM ob 6h. Če kdo želi, lahko štarta pri meni ali LM (naj se najavi), ob 6:09 se pridružim ROSI64. Ostale pobiramo po voznem redu (7:00 Fužinski grad, 7:25 Peruzzijeva, 8:15 Vič...).

Kdaj pa vlak pelje mimo Pizerije Napoli, Jarše? Aja in ob kateri uri je naslednji, ta je kar zgodnji :lol: :lol: :lol:

:wink:
miciM napisal/-a:Kdaj pa vlak pelje mimo Pizerije Napoli, Jarše? Aja in ob kateri uri je naslednji, ta je kar zgodnji :lol: :lol: :lol:

:wink:

Vozni red vlakov je res čuden :lol:
Da lahko z zajcem skupaj laufava, mora it zajc z pozno dopoldanskim vlakom, jaz pa z zgodnje jutranjim :lol: :lol: :lol:
evo pa sm naredu še tretji PST letos in morm rečt da kljub rahlemu vetru še najbolje pa na koncu (štartam na rudniku v smeri ure) sem imel še dosti energije da sem namesto običajnega vlačenja čez golovec šel okoli po hradeckem in po doljenki domov kar je še bolje saj sem tko naredil namesto običajnih 34km od katerega je res kvalitetnih 30km sem danes naredil 36km in to zelo suvereno za svoje zmožnosti 3h 14min :D tko da tole dons mi je dal ravno še tisto končno potrditev in samozavest za ljubljanski maraton :D
se pa vidi da je realno za večino teh ki gredo na 42km na ljubljanskega zadnji vikend za velike razdalje ker je tekaških skupin in solerjev kot sem jaz res malo morje ampak občutek je fenomenalen ker si skoraj kričimo vzpodbudo in je res že na PSTju tako noro vzdušje da potem gre vse še lažje :D
In fanta hvala tudi z moje strani za raztežaj od Tržaške do Cvička. Potem me je dohitel izgubljeni sotekač in sva žgala do Fužin, da sem se nostalgično spominjal vajine družbe...
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA