Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 s:k
Pohvale Mitju in ostalim, ki so sodelovali pri organizaciji. Lepo tekmo ste pripravili in tudi vreme ste zrihtali. Čestitke zmagovalcu in ostalim udeležencem.

Tekma je bila super, teren za vzpon je zahteven, ampak razburljiv. Sicer pravilna odločitev, da je bil spust po daljši poti, škoda le, da je v tem primeru manj kontakta in vzpodbujanja med udeleženci.

Časovno mi je letos zneslo sodelovati samo 3 ure in mi je kar malo žal, da nisem vseeno potegnil na polnih šest (pa drugo leto!). Upam, da postane ta vzdržljivostna preizkušnja stalnica v zgodnjem jesenskem terminu kot bo 8 ur Slivnice za pozni zimski oziroma odprtje sezone.
Uporabniški avatar
 zz topka
Meni in mojemu ZZ-ču je uspelo priti na vrh 5 botov. Ja, pa itak, da sem hepi. :lol: :laola

Zmagal je Igor Alpner --- 7 botov
drugi Stanko Čufer----6 botov
tretji Jure Ličen----- 6 botov ( za priimek nisem glih 100% :oops: )

Dame:
Zmaga za Fani Alpner---- 5 botov
druga jast---- 5 botov
tretja pa, ojoj, ne me tepst ----bejba izpod kamniških hribov ???---- 4 bote.

Saj bojo takoj napisali, kako se imenuje, sam meni je šlo iz spomina. Hihi, imam polhno s svojim uspehom za premišljevat. :lol:

Tako pa je stric Garmin risal črte:
http://connect.garmin.com/modern/activity/605238345

Čestitke vsem , tudi za organizacijo en velik :laola
Poročilo pa sledi.... zdaj gremo pa zapit zadevo.
papa
Nazadnje spremenil zz topka, dne 04 Okt 2014, 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
 TONEK
Čestitke za srebrno medaljo, Valentina. A vidiš, kaj je naredil tvoj ¨Plaz¨.
Se mi je zdelo, da se ti dogaja nekaj Velikega, ker te ni bilo na Šmarnci.
Uporabniški avatar
 miro
Iskrene čestitke tudi z gorenjskega konca. Bravo Valentina! Prav občudujem te :)
Lp
 Stelvio79
Hvala vsem tekačem in pohodnikom za udeležbo - res ste nas prijetno presenetili!

:laola

Pozitivno vzdušje cel čas prireditve in nasmejani obrazi so najboljše poplačilo za vložen trud.

Upam, da ste bili vsi zadovoljni, za naslednjič bomo poskušali upoštevati vse vaše pripombe in zadevo še bolje izpeljati.

Pripravljamo tudi krajše poročilo s fotografijami, ki bo v kratkem objavljeno tudi na forumu.
Uporabniški avatar
 MAKALU
Spomini na doživetje počasi dobivajo podobo lepo preživetega dne :D Valentina se je s svojim čudovitim smislom za pisanje zlila na papir, oziroma črke s tipkovnice so dobile obliko na računalniku :lol: Moja doživetja so navadno napisana preko filmskega zapisa, a tokrat tudi par besed za spomin. Bilo je lepo, na trenutke tudi težko, vsak vzpon in spust je bil enako dolg, čeprav je sorazmerno s številom krogov, tudi dolžina naraščala :-- v naših glavah. Kot bi nekdo pot zadaj rezal in jo spredaj polagal ( besede še iz Kekčevih časov ).

Naša zgodba se je začela kakšne tri srede nazaj, ko je Igor, kje drugje kot na Svetem Primožu omenil, da bi šel malo na izlet na Primorsko. To " izlet " je pomenilo, da že kar nekaj časa trenira na polno. Potem se je stvar umirila, a kost za obdelavo je bila vržena in člani Sredinih pohodov, smo se hitro odločili za obisk Slavnika. Aktivnih članov je petnajst in skoraj polovica se nas je udeležila tekme, ki jo vsaj Janko in Alenka ne bosta nikoli pozabila, saj je bila to njuna prva. Janko 5 x in Alenka 4x, kar ji je na koncu prineslo tretje mesto med dekleti je za prvič :clap: več kot dovolj. To skrivnostno dekle s kitko, ki jo ZZ Topka omenja v poročilu je Alenka. Naša dogodivščina se je začela ob sedmih z odhodom iz Kamnika, saj smo zaradi del na avtocesti računali na malo daljšo vožnjo. Bilo nas je kot v filmu sedem veličastnih ( 7 ). Najprej dekleta - Irena, Mihela, Alenka in Anja, potem fantje - Vinko, Janko in Andrej. Ko v Podgorju srečamo še rumeni avto Cicmana ( Igor ), Cicmanke ( Fani ) in Vesne je naša Kamniška zasedba popolna. Nekaj uvodnih besed pred štartom, spoznavanja z organizatorji in srečanje s člani avtomobila v kateri so bili trije z istim priimkom ( ZZ Topka team ). Gremo v hrib, eni prva liga - zelo hitro, potem druga liga - malo počasneje in na koncu še mi tretja liga. Pa na koncu ni bilo tako slabo saj smo na poti prehiteli celo nekatere, ki so šli gor samo enkrat. S tekmovalnega stališča bodo več povedali rezultati, nas je gor in dol gnala želja predvsem po uživanju in spoznavanju lepot Slavnika. Prve rakete so nas prehitele tik pred zaključkom prvega kroga - mojega seveda. Prvih pet je bilo zelo hitrih, potem se je trend prehitevanja nekoliko umiril in včasih je nastala pavza več minut, ko ni bilo nikjer nikogar. Moja kamera je naredila vse tri kroge v rokah, tako, da največ trpi dan po tekmi moje desno zapestje, kot bi cel dan lopato in kramp gonil. Čas je hitro tekel, pravih časov za počitek ni bilo, razen mala pavza za skok do avta in stvari za v ruzak za zaključno slovesnost. Bilo je preveč lepega v teh šestih urah, zato so napori ob zadnje vzponu in dobri volji vseh udeležencev hitro pozabljeni, čeprav tistega zarečenega kruha Nikoli več se poje največ. Mal me je zaneslo s pisanjem, saj toliko že nisem napisal od maturitetnega spisa pri materinem jeziku.

Zaključek: Bilo je fajn, pa še kdaj, čestitke vsem, :laola in da ne pozabim dan smo zaključili v Podgorju v gostilni pri Slavki s kavo, pivom in pommes fritesom ( tudi v Kamniku imamo vas Podgorje, kamor sem jaz dobesedno hodil v vas, Mihela moja žena je Podgorka )

Lep pozdrav

Sredini pohodi na Svetega Primoža

http://www.youtube.com/watch?v=1RG4p2WAS2s

Da ne bo samo pisanje je tu še film :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA