Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
MatkoD napisal/-a:Zdravo,

kako je z spremljevalci - lahko ti kakšen krog, ko se gužva malo raztegne kak krog zraven pretečejo ali ne?

Načeloma se s startnino plača tudi možnost,da se lahko teče, tako kot pri vsakem organiziranem teku, mar ne? :mrgreen: Če pa kdo preteče kakšen krog, pa tudi ne bomo imeli nič proti, če je to v nekih razumnih mejah in se pri tem ne ovira tekmovalcev, kot je že omenil Zajec.
Zaželjeno pa je, da spremljevalci prinesejo pecivo :lol:

Tudi danes osvežena štartna lista. Bi pa prosil, da vsi tisti, ki ste prijavljeni in še niste poravnali štartnine, da to čim prej storite.
Uporabniški avatar
 Vreme
Pa smo se le prikobacali do štartne številke osemdeset(80).

Očitno je že danes jasno, da letos ne bo gužve. Kar je pozitivno je to, da se bo dalo fino tečt, ker na progi ne bo gužve, zaključna prireditev pa se tudi ne bo vlekla kot jara kača. :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
dexi27 napisal/-a:Mi bi se prijavli, če bi lahk letos meli štafeto :wink:

Bomo pa prišli navijat :laola

Super, se že veslim paleo peciva :lol:
Uporabniški avatar
 Miroslav
Letos naju z Leonom ne bo.
:shock:
Po dolgem premisleku sem se tako odločil, ker jaz ne smem zaradi prehoda na novo tehniko teka (na sprednji del stopala). Vem, da bi me potegnilo in bi šel predaleč. Posledice pa bi mi lahko pokvarile načrte. Nisem še pripravljen za teke nad 20 km.
:?
Leon pa tudi ni v tekaški formi. Zadnje čase je drugače zaseden ( :cmok: ).
:lol:
Žal mi je, ker je to zame najlepši tek v Sloveniji.
:(
Naslednje leto, ali pa še kakšno pozneje, pa se spet vidimo v družinski zasedbi.
:D
Prijatelji tekači, srečno na Sladkih6. Da se vam uresničijo tekaške želje. Lep pozdrav tudi tebi, Rajko, samo tako naprej.
:laola
Uporabniški avatar
 spitzpark
Miroslav napisal/-a:Letos naju z Leonom ne bo.
:shock:
Po dolgem premisleku sem se tako odločil, ker jaz ne smem zaradi prehoda na novo tehniko teka (na sprednji del stopala). Vem, da bi me potegnilo in bi šel predaleč. Posledice pa bi mi lahko pokvarile načrte. Nisem še pripravljen za teke nad 20 km.
:?
Leon pa tudi ni v tekaški formi. Zadnje čase je drugače zaseden ( :cmok: ).
:lol:
Žal mi je, ker je to zame najlepši tek v Sloveniji.
:(
Naslednje leto, ali pa še kakšno pozneje, pa se spet vidimo v družinski zasedbi.
:D
Prijatelji tekači, srečno na Sladkih6. Da se vam uresničijo tekaške želje. Lep pozdrav tudi tebi, Rajko, samo tako naprej.
:laola

Nova in stara tehnika...sam tečem po levi nogi na staro tehniko, po desni pa po sprednjem delu stopala...kadar nisem koncentriran na to.
 Stelvio79
Zajc, živijo. Z Obale greva dva, in čeprav morava podrobnosti še doreči, po mojem ne bi smel biti problem, da usput še tebe pobereva. Daj mi napiši svoje kontaktne podatke prek zasebnega sporočila.

Lp Mitja
Uporabniški avatar
 zajc
Forrest napisal/-a:@zajc,jaz imam prosto mesto-jamral pa vem,da boš :)
Stelvio79 napisal/-a:Zajc, živijo. Z Obale greva dva, in čeprav morava podrobnosti še doreči, po mojem ne bi smel biti problem, da usput še tebe pobereva. Daj mi napiši svoje kontaktne podatke prek zasebnega sporočila.

Hvala obema. Odločil sem se, da se bom šel s Forrestom, s katerim sva že na vezi.
Se vidimo gor :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Forrest napisal/-a:@zajc,jaz imam prosto mesto-jamral pa vem,da boš :)

Še vedno imaš možnost, da ga nazaj grede daš v Mariboru na vlak. :lol:

Sicer pa kot ste verjetno že sami opazili, letos nekega navala ni. Torej je prostih še kar nekaj mest.

Za vse tiste, ki še kolebate in vam je želja preteči svoj prvi maraton je to idealna prilika preizkusiti svojo tekaško vzdržljivost . Krog v dolžini enega km le prinaša neko sigurnost, tudi če se pokaže,da je maraton preveliki zalogaj, saj je moč odnehati tudi veliko prej kot je postavljen limit šestih ur. Idealen pa je tudi za okušanje prvih ultramaratonskih kilometrov, da o vzdušju, katerega pripravite sami tekmovalci sploh ne govorim. :clap:
Uporabniški avatar
 Vreme
Še natančno en teden nas loči do najbolj sladke prireditve.

Glede na to, da je prostih še nekaj mest vas opozarjam,da je zadnja možnost za prijave ponedeljek, oz. prejeto plačilo v torek. Kasnejše prijave ne bodo več možne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA