Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Letos bo tek v soboto, 6. decembra ob 10. uri. Start bo v Termah Snovik, cilj pa pri Sv. Miklavžu. Razpis in vse potrebne informacije boste našli na http://www.sd-smartno.si/index.php/mikl ... lavzev-tek, kjer se nahaja tudi prijavnica za prijavo na tek. Bodite pozorni predvsem na prijave in višino startnine, da ne bo potem preveč slabe volje. Tudi letos Terme Snovik poklanjajo vstopnico za celodnevno kopanje za prvih 400 prijavljenih.

Vljudno vabljeni!
Letos ste tako zakomplicirali prijavo, da me je čisto minilo, čeprav je to zadnji tek letošnje sezone. Grmada odpade, Tabor pa šteje že za naslednjo sezono. Sedaj na koncu sezone se mi res ne da več ukvarjati z vsem tem. Če se ne bom odločil v roku najnižje štartnine, se sploh ne bom. Nekaj časa še imam, bomo videli, če bom čez nekaj dni kaj boljše volje!
Prav res ni nobenih težav s prijavo.

Nekateri posebni posamezniki pač godrnjajo že iz navade. Pa sej takih na tekmi ne rabimo...kr doma naj Miklavža čakajo :evil:
TONEK napisal/-a:Me prav zanima, kdo si je izmislil spletno prijavnico z neprečitljivim geslom.

Tonek, s svojimi pomisleki okrog naše spletne prijavnice si sprožil pravo invazijo na našo spletno stran, vsi so se hoteli sprobat na misiji nemogoče. :oops: Ko sem preletel seznam prijavljenih, sem opazil da je tudi tebi uspelo. :clap: Vem, da ni vse idealno, vendar se trudimo po najboljših močeh. Če bo imel še kdo težave, naj nas kontaktira, da skupaj rešimo problem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA