Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

vencelj napisal/-a:http://www.gorenjskiglas.si/article/20131106/C/131109944/1037/izziv-je-prehiteti-temnopolte-maratonce--

»Ko sem pred petnajstimi leti začel teči, so me mnogi na Hotavljah in okolici gledali kar malo postrani, saj bi morda lahko počel kaj koristnejšega. Tako sem največ tekel ponoči, da me niso videli. Sedaj se je precej spremenilo, poznajo moj trud in spoštujejo moje rezultate. Tudi doma so se navadili in mislim, da so sedaj ponosni name.«

...bo že držalo , da na Hotavljah sedaj mal drugače gledamo na vse skupaj... tako da... podpiramo, čestitamo in pozdravljamo... :clap: :clap: :clap: :clap:
Bravo, Tone!!!! :laola
TONEK napisal/-a:Tudi moj poklon Tonetu. Za v breg pa očitno nima veselja. Na nobenem KBK-ju ga še nisem srečal.

:arrow: bil je na prvem, v organizacijski ekipi.
:arrow: Tone, ali mogoče veš, katera je bila Kosmačeva prva tekma pred 15 leti, ko je rekreativno začenjal s tekom :?: O tem sem nekoč nekje že pisal...pa ne bom sedaj "kr´neki skrivnostno zavlačeval" (sploh, ker ni ravno prava tema, glede na debato pa vendarle pade v kontekst), ampak kar (ponovno) napisal: 7. 2.1998- rekord Šmarne gore (kot sodelavec se je teka udeležil z mano in takrat sem bil prvič in zadnjič pred njim v cilju...potem je začel trenirat :mrgreen: )

Isto in naslednja leta sva šla večkrat skupaj na kakšno tekmo, tudi gorske: 10. maj- tek na Osolnik, 5. september- Preddvor- Kališče, 6. september- Pungart-Osolnik, 20. september- Stara Vrhnika- Tek na Planino, 21.november- tek pod Krn (vse 98, navajam samo gorske)... :juhuhu:

Kljub vsemu menim, da se je prav odločil za ravninske teke...po mojem mnenju je le prepozno šel med profesionalce...je pa dober mizar, ki še vedno zna narediti masivne omare (ali "mentrgo"- btw., ali kdo ve, kaj je to :?: :?: :wink: ) na rogle (tako kot včasih) in takih mizarjev danes skorajda ni več...pa še ti nam uhajajo med maratonce :roll: :lol:

LP, vencelj
Ja, če rabite kakšno unikatno/staro pohištvo, ali je le-to potrebno strokovnega popravila, potem je maratonec Tone Kosmač pravi naslov.
Le ujeti ga morate. Verjemite, njegov korak, tako ko ga srečamo na cesti, je res dooolg :D :D :D .
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA