prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
alan napisal/-a:... ce pa je kaksen interesent za druzbo, pa se lahko tudi za doloceno uro zmenimo...

Alan, lepo pozdravljen kot novi član TF :D

Glede tvoje želje po družbi...skoraj vsako nedeljo pride nekaj članov TF v Tivoli ter skupaj tečejo(mo) po Rožniku. Hitrost ter dolžina teka - po dogovoru. Običajno se zberejo(mo) ob 10.00 dopoldan.

Več o temu: poglej ta link ter ga malo preleti...od A do Ž. :wink:
Uporabniški avatar
 alan
Vlajko, hvala za dobrodoslico! :D

Nedeljske treninge spremljam ze nekaj casa... pa vedno kak 'bug' uleti! Pa vsak ta drug (tretji) vikend grem malo domov pogledat, pa spet nic... :cry:

No, ob prvi priliki se bom nadpovprecno potrudil, pa se potem vidimo!

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Barb
LILA napisal/-a:No tudi jaz nisem srečala veliko tekačev. Na celi progi 4.

A sva se potem midve srečali?Imela sem črno pleteno kapo in roza anorak :?:
No tudi danes sem krožila po Rožniku.
Pa pri dvorani Tivoli je nekdo delal intervale. :?:

Alan,mogoče se pa srečamo kdaj :?:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:...tudi danes sem krožila po Rožniku...

Barbi, kakšen dan je treba počivati, da ne bo kaj narobe. :idea:
 Nataša
Barb, si slišala komando? :lol: Glej, da ne mrdaš jutri. v poštev pride le kakšen jacuzzi :lol:

Alan, tudi od mene lep pozdrav in dobrodošel na forumu. Glede na opisano doživetje z maratona in modrovanje ob tem, kaj se ti je dogajalo - si že naš :wink:
Uporabniški avatar
 LILA
Barb
nisem sigurna.Jaz sem imela pol poti modro majico in črn kolesarski brezrokavnik, ko pa je začel metež, sem si oblekla pariško moder anorak.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:.....Imela sem črno pleteno kapo in roza anorak...

Lila napisal/-a:.....Jaz sem imela pol poti modro majico in črn kolesarski brezrokavnik, ko pa je začel metež, sem si oblekla pariško moder anorak...

Modna revija po Rožniku :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
LILA napisal/-a:Barb
nisem sigurna.Jaz sem imela pol poti modro majico in črn kolesarski brezrokavnik, ko pa je začel metež, sem si oblekla pariško moder anorak.

pa si imela moder trak v laseh in kapo :?:

[/quote]
 bojanm
No smola jest sm pa samo moške srečeval,tud tistga k je dalu itervale.Pa naslednjič,mogoče je manjkal kakšen krog,pa še v mislih je bil-krog
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a:
Barb napisal/-a:...tudi danes sem krožila po Rožniku...

Barbi, kakšen dan je treba počivati, da ne bo kaj narobe. :idea:

Nataša napisal/-a:Barb, si slišala komando? Glej, da ne mrdaš jutri.

Pokorno javljam :P ,....da sem vaju ubogala,.....mrdala sem samo umsko :cry:
Uporabniški avatar
 lunca
Danes sem prvič peljala mojo novo TF majčko na tek. Odločila sem se za Tivoli, ker že vso zimo tečem drugje, pa se mi je že malo tožilo po stari poti. Da se mi ne bi! :? Samo blato in led, vsaj tam, kjer sem jaz tekla. No, proti Rožniku je bilo malo bolje, ampak mostički bodo pa še malo počakali, da sonce stopi led in posuši blato. Močno upam, da bo do nedelje pot boljša in boste imeli uspešen Repkov tek. 8)

Srečala sem kar precej tekačev, vendar ni noben peljal ven svoje TF majčke, tako da nisem nobenega (s)poznala. Ko sem se na zgornjem parkirišču za Halo Tivoli preoblačila, pa je mimo pritekla Barb. Ker še nisem bila spodobno preoblečena, je nisem mogla niti pozdraviti. Se pa najbrž srečamo še kdaj, ko bodo poti "splužene"!
Uporabniški avatar
 Barb
lunca napisal/-a:Ko sem se na zgornjem parkirišču za Halo Tivoli preoblačila, pa je mimo pritekla Barb. Ker še nisem bila spodobno preoblečena, je nisem mogla niti pozdraviti.

Se mi je zdelo,da me nekdo opazuje :P :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Danes, ob 16:45 s Klaudi štartava izpred Kozolčka v Tivoliju.

Če se želi kdo pridružit,naj bo tam kakšnih 5 min. prej. :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
jest bi tud jest bi tud, ampak sem včerajšnji dan zamudil, upam, da ni bilo zadnjič!
Uporabniški avatar
 Barb
Jutri, v četrtek, 15.09.2005 ob 17h štartava s Klaudi izpred kozolčka.

Dobrodošli :P
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA