Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni sotekači!

Tudi v letošnji zimski sezoni se bomo družili ob nedeljskih dopoldnevih na tekih, združenih v rekreativno KRANJSKO ZIMSKO TEKAŠKO LIGO.

Štart posameznega teka bo tako kot lani, vsako nedeljo, točno ob 9.00 uri in sicer od nedelje 9.11.2014 do 15.2.2015 na lokacijah in ob datumih, ki so navedeni na razpisu:

http://kalisce.com/blog/zimska-liga/

Lokacije ostanejo enake kot lani, tako da bodo treningi raznovrstni in razgibani.

Začnemo s Kališčem.

1. KALIŠČE
2. JOŠT NAD KRANJEM
3. KRVAVEC
4. MOHOR
5. BRDO PRI KRANJU

Vsaka lokacija se bo ponovila 3x, da lige ne bo prehitro konec.

Točkovanje: točke v vsakem krogu se enakomerno razdelijo od prvega (100 točk) do zadnjega (1 točka) v 3 moških in 1 ženski kategoriji ter skupno. Zagotovi se vodenje rezultatov v cilju in redna objava trenutnega vrstnega reda na tekaškem forumu. Novincem bomo pred štartom seveda razložili potek proge, zato kar pogumno.Na zaključku lige žrebanje nagrad za vse sodelujoče in priznanja za najboljše v skupnem seštevku.

Tekmovanja bodo ob vsakem vremenu, lokacij in datumov ne bomo spreminjali, da ne bi prihajalo do kakšnih nesporazumov med sezono, tekmovanja so prvenstveno druženja in niso posebej organizirana, vsi se jih seveda udeležujemo na lastno odgovornost.

ŠTARTNINE ŠE VEDNO NI, VELJATA DOBRA VOLJA IN FAIR PLAY MED VSEMI SODELUJOČIMI!
Dodatne informacije: (KLEM.CO 030 996 025).
Objavo sem že težko pričakoval. Vsa čast Udovičevi družini, ki drži pokonci to ligo. :clap:
Vencelj, le pridi, vsaj trije teki so zakon!
Klemen vedno počaka, da odtečemo Ljubljanski maraton ... nato pa novim podvigom naproti :clap: Zopet bodo Udoviči poskrbeli, da ne zarjavimo čez zimo (beri: zimsko nedeljsko trpljenje se pričenja :lol: ).

Tekaški pozdrav vsem udeležencem in organizatorjem - se vidimo kmalu pod Kališčem!

Gazi
TONEK napisal/-a:Objavo sem že težko pričakoval. Vsa čast Udovičevi družini, ki drži pokonci to ligo. :clap:
Vencelj, le pridi, vsaj trije teki so zakon!

Ja, Tone, le seznam tistih treh je pri naju različen... :wink: :roll:
Nismo nič splanirali za letos, če si s tem mislil, da smo kakšen hrib malo znižali :D . Vseh 5 prog je ostalo enako dolgih in strmih, z istimi ovinki in bližnjicami, kot lani, tako da jih bomo letos lahko že v miže.
TONEK napisal/-a:...vsaj trije teki so zakon!

Kar se mene tiče sta le dva in če bo le mogoče, se bom teh dveh udeležil. Trejega (Mohor) pa le pogojno, če bom slučajno prost in bo lepo vreme. Žal mi je za Jošta, iz katerega bi se dalo napraviti prav zanimiv tek, če bi štartali na primer pri skakalnicah pod Šmarjetno goro in bi tekli preko Šmarjetne gore ter bi se nekoliko višje od zdajšnega štarta pribižali obstoječi trasi, le da nebi zavili na asfalt ampak bi nadaljevali po peš poti do vrha Jošta. Ta trasa bi bila različna od ostalih, po tem, da bi bilo tudi kar nekaj spusta, toda to bi me manj motilo, kot tek po asfaltu. V primeru večje količine snega, pa bi se lahko kot rezervna možnost uporabila sedanja trasa, ki gre po asfaltu.
Vem, da nekaterim bolj odgovarja tako kot je, toda za mene je asfalta preveč že na teku na Mohor. Iz predhodnje zimske lige, ki je potekala samo na Kališče, je šlo preveč iz ene skrajnosti v drugo, saj sta le dva teka, ki sta v tej kategoriji, ostali trije so zelo prilagojeni ravninskim tekačem. Podobne pomisleke sem imel tudi že prejšna leta in ne pričakujem, da bi se kaj bistveno spremenilo. Razlika je opazna najbolj pri meni samem, saj sem se lige na Kališče dokaj redno udeležil, nove različice pa bolj poredko. Takrat, ko sem skoraj vsako nedeljo tekel na Kališče, sem čez zimo obdržal kondicijo na zelo visoki ravni, sedaj pa imam s tem malo več težav.
Milk, nihče ti ne brani, da še naprej vsako nedeljo tečeš na Kališče... Če pa želiš teči v družbi, dobrodošel na zimski ligi.
Sicer pa kot pravi janezu: Kranjska zimska tekaška liga ni bila nikoli (samo) gorska, Zimska liga Kališče pa je imela samo tek na Kališče :D
LP
Vsekakor razumem, da je liga taka kot je, saj vidim, da smo specializirani gorski tekači v manjšini. Tudi taki gorski tekači, kot je na primer Alič, se pojavijo na štartu maratona in ga dobro odtečejo, zato jim ni težko teči po položnejših in asfaltiranih trasah. Jaz se bom na ligi poskusil udeležiti tekov na Kališče in Krvavec, mogoče kdaj tudi na Mohor, ker pa vidim, da bo to premalo se bom namesto ostalih destinacij lige podal na svoj trening, nekoliko bližje domu.
V naslednjem letu bom nekoliko manj kolesaril in če ne bom imel prevelikih težav s križem ipd., se bom pojavil na kaki tekaški tekmi več, kot letos.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA