prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Končno so se tudi nam Kranjcem vremena razjasnila tako da je torkovo druženje minilo v suhem. Sicer trasa na nekaj mestih nekoliko razmočena vendar v fajn družbi skorajda neopazno.

Ni nas bilo niti za pol nogometne postave vendar vseeno smo v zmernem tempu tekli Marinka, Roberto, Fric, Denis M. in Denis S.

Čas? 52:10

Skratka druženja se vse bolj prevešajo v hladna obdobja, ko se raje grejemo za pečjo kot pa zunaj potepamo po mrazu :mrgreen: ...vendar ob torkih se bomo na teku vseeno družili celo zimo, ne glede na vreme...

Vabljeni!
No ja šef je mal zamudu pa po bližnici ujel tekaški družbi. V prvi so tekli Marinka, Bojan B., in Tone. Nato pa še Fricko, Andrej, Herman in Roberto mal za njimi pa še Vlado. Ideji da se dobimo za prednovoletno druženje sta dve. Prva je že stalnica pizzarija MURKA, ki je ponovo odprta. Druga možnost je pa bajta GRSja pri zelenem robu na Velki planini. Predlagani datum pa 13 december oziroma stvar dogovora, zato na plan z idejami ,l,,se slišmo in vidmo.....pa še to nekaj nas gre ta četrtek na ogled proge TEKA k sv. MIKLAVŽU, dogovorjeni smo da se dobimo ob 17 uri pod skalco...čelka zelo priporočljiva...se vidmo.
V malo vlažnem vremenu smo se družili: Marinka, Tone, Herman, Roberto, Denis, Fricko, Igor, moja malenkost in povratnica na druženjih Barbi. Se VIDMO v soboto na Miklavževem teku, nekateri pa na zimski ligi sv. primož.
Družba prednovoletno druženje bo v soboto 13.12. ob 18 uri v pizzeriji MURKA , kot že stalnica zadnjih sezon, zato mi potrdite udeležbo vsaj do torka na tekaškem druženju. Vabljeni tudi tekači v začasni tekaški penziji....se vidmo...velja.
tekac 007 napisal/-a:Družba prednovoletno druženje bo v soboto 13.12. ob 18 uri v pizzeriji MURKA , kot že stalnica zadnjih sezon, zato mi potrdite udeležbo vsaj do torka na tekaškem druženju. Vabljeni tudi tekači v začasni tekaški penziji....se vidmo...velja.

Veš,da pridem,brez tega :drink ne gre pa,da vas spet mav vidm :juhuhu:
lp Olson
Včeraj nas je teklo deset: Tone,Marinka,Barbi, Vlado, Zvone, Denis, Iztok, Roberto,Andrej in moja malenkost. Za prednovoletno druženje nas je prijavljenih 18 in še trije pod vprašanjem......se vidmo. Danes zjutraj sem peljal še OLSONA na HUD,KONC...TAKO LEPO DA JE KAR KIČAST.
Torkovci smo se včeraj zbrali v kar lepem številu in prijetni debati predelali letošnjo sezono in še dobršnji del tekaške zgodovine posameznikov. Počasnejše ali hitrejše skupine včeraj ni bilo. Bile so samo žejne in malo majn žejne skupine. Ker pa nismo pretiravali pri nalivanju z alkoholom smo trije že danes zjutraj pretekli mal maraton Mekinje- Kam. Bistrica in to Medo, Fricko in moja malenkost......se vidmo v torek.
Barbi, Marinka, Tone, Igor, Denis, Medo, Roberto, Fricko, Herman in tekač007 je iskupiček današnjega druženja....nekaj pravokacij je bilo, ampak rastural se nismo...skupinsko pritekli v cilj...se vidmo.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA