prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

zajc napisal/-a:.... na koncu pa smo se pogovarjali predvsem o tem kaj nas ne boli :lol:

Ja res je :lol: :lol: dobra volja, motivacija, dobra družba... ja skoraj vse je bilo, le energije je bilo vedno manj :( :( sem na Celovški kar bližnjico proti domu ubral, na koncu pa ugotovil, da je bilo le 3km manj :D :D
Se pozna pet dni po maratonu, plus včerajšnja krvodajalska akcija :? utrujen :)

Hvala vsem trem za družbo in še kdaj :D da le ne bi še zima pritisnila.
Ker v dopoldanskih urah težko dobim družbo za PST, sem ga sklenil narediti v solo izvedbi :D

Vzrok za to je bilo lepo sončno vreme s temperaturo 16 stopinj C.

Že na začetku sem vedel, da ne bo lahko, saj sem imel kar močan muskerfiber po celem telesu :oops:
posledice včerajšnjega dela v Fitnesu. Zato sem s PST-ja zavil na Celovški cesti in krenil po najbližji poti domov. Vseeno se je nabralo dobrih 32 km. :D

Super je bilo, lepo izkoriščen res prelep dan v mesecu novembru.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 16 Nov 2014, 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
ROSI64 napisal/-a:Ker v dopoldanskih urah težko dobim družbo za PST, sem ga sklenil narediti v solo izvedbi :D

Vzrok za to je bilo lepo sončno vreme s temperaturo 16 stopinj C.

Že na začetku sem vedel, da ne bo lahko, saj sem imel kar močan muskerfiber po celem telesu :oops:
posledice včerajšnjega dela v Fitnesu. Zato sem s PST-ja zavijal na Celovški cesti in krenil po najbližji poti domov. Vseeno se je nabralo dobrih 32 km. :D

Super je bilo, lepo izkoriščen res prelep dan v mesecu novembru.
:clap: :clap:
Aja, mi smo v soboto zjutraj tudi odtekli PST! Poleg Grega in Zajca še Luks in jaz. Sonce je vzšlo med vzponom na Golovec in bili smo presenečeni nad množico tekačev na isti progi a v glavnem v nasprotno smer. Ko smo tekli proti Kosezam, sonca ni bilo več in bi lahko rekli, da smo tekli kar od vzhoda do zahoda sonca. ;-)

(Današnje sonce je pa mene zvleklo na skoraj neobljudena Lepenatko in Rogatec.)
mogoče...bi še prepričal boljšo polovico, sine še nima prava glasanja, čeprav že pošteno brunda...

če bi zadevo prestavil, na jutranjo uro "6.00" ali kako minutko prej...tole ob 7-ih je že popoldne, in presvetlo, ni izziv, če se nebi spotaknil ob kak kamen ali korenino :--
Uheeec napisal/-a:mogoče...bi še prepričal boljšo polovico, sine še nima prava glasanja, čeprav že pošteno brunda...

če bi zadevo prestavil, na jutranjo uro "6.00" ali kako minutko prej...tole ob 7-ih je že popoldne, in presvetlo, ni izziv, če se nebi spotaknil ob kak kamen ali korenino :--

Kar se ure tiče, meni ni problema prej. Trenutno se dogovarjam še z matejem712, ki mi bo sporočil zvečer, kako in kaj (če bo sploh šel), ga bom pa že zdaj obvestil o morebitni prestavitvi ure.
zajc napisal/-a:Ali bi kdo šel jutri, v nedeljo, 23.11., na en PST? Štart ob 7h, pri LM (pri meni). Tempo bo bolj polžji, ker sem še na počitnicah. Temperature so za ta letni čas idealne, tako da nimate izgovorov :lol:

Z matejem712 sva odtekla en PST v sproščenem tempu. Tokrat sva ga obkrožila v nasprotni smeri in ob čvekanju (ali se vem je kaj kolcalo?) je čas hitro minil.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA