prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Enkrat za spremembo v obratni smeri. Ob čvekanju je čas hitro minil. Tudi ravnina mimo vojašnice, za katero sem mislil, da se bo ob koncu kroga vlekla bistveno bolj, je bila hitro za nama. Tekačev sva srečala komaj za vzorec. Zgleda, da ste že vsi pospravili superge v kot, zima se pa še začela ni.
Kje so časi, ko se nas je na PSTju zbralo 20-30? Mogoče bi morali uvesti štartnino, da bi spet povečali udeležbo :--
Juhuhu. Letošnji 100. PST je za mano. Ker sem prejšnje leto pretekel samo 80 krogov, sem si 1. januarja zadal cilj, da bom letos pretekel 100 PST. 100%. Izgledalo je zelo preprosto. Tudi začelo se je tako. 20 zaporednih PST. Potem je sledil žled, izguba spomina, 9 tekem, nešteto ultramaratonskih treningov in vmes je bilo potrebno poiskati čas še za PST. Že po polovici leta se mi je zdelo, da bom cilj težko izpolnil. Če ne bi bilo čudovitih sotekačev, ki so z mano skupaj grizli kolena, bi bil cilj še vedno zelo daleč. Ker vem, da na lovorikah ne morem spati, se bom zdaj en mesec pripravljal za naslednjih 100 PST :lol:
Bravo, Zajc. :clap: :clap: :clap:

Ma, te moram neki vprašat, mus. Ma, kaj tebi , k si vsak dan na progi, ne reče nobeden, da si mal čuden? Da to pa že ni za vse točke v glavi. :shock:

Ker zame, k grem vsak dan na moj hrib, taki, strokovni poznavalci, se pravi bi bli vse, kar ima spredaj predpono psiho..., torej psiho-logi, psiho-terapevti, psihi- atri, psiho- analitiki, in še kaj...., pravijo, da jast pa že nimam vseh točk v glavi, če si kaj takega drznem iz dneva v dan delat. :shock:

Ma, zanimivo razmišljajo, aneda? Še bolj pa je zanimivo to, da prav ti isti psiho - pati zvečer ne morejo zaspati brez par helexov. :shock:
Jast pa. In ti tudi, najbrž. :D

Bravo, še enkrat. :laola
zajc če se ne motim traja že dalj časa. Od dneva mrtvih dalje. Takrat nekje z nedelje na ponedeljek. Vsaj tako so mi tudi pritrdili ljudje z podjetja Želva ko sem govoril z njimi.
Ne morem verjet :? :roll: :oops: :--( :twisted: :cry:
Kako moraš biti bolan, da se lotiš dreves, motiv??? , psihologi (psihiatri) pomagajte,
Žalosten pogled, estet je žalosten
Živo bitje, daje senco, znižuje CO2, biolog žalosten
Stroški nastajajo, plačujemo davkoplačevalci, ali donatorji (z delom ali sadikami), ekonomist žalosten,
So organizirani in napadajo ponoči, drevesni teroristi, sociolog žalosten,
Kazen javna dela, nakup sadik in lastnoročna saditev storilcev, za vsak neuspel poskus pa en dan dela več.
Ne najdem besed, nazadnje sem bil tako jezen, ko so srednješolci mučili mačke. Grrrr
Včeraj tekel po PST-ju proti Agrotehniki. Pot, ki je od poplav dobesedno razrita je sedaj v takem stanju ko je še nisem videl. Čisti užitek moram priznati ko sem zagledal kako so vzdrževalci dobesedno zgladili vse skupaj. :laola
pajo napisal/-a:Včeraj tekel po PST-ju proti Agrotehniki. Pot, ki je od poplav dobesedno razrita je sedaj v takem stanju ko je še nisem videl. Čisti užitek moram priznati ko sem zagledal kako so vzdrževalci dobesedno zgladili vse skupaj. :laola

Tako zglajeno na tem koncu še nikoli ni bilo.
Še "plažo" (v Murglah) naj uredijo, pa bo letelo :lol:
matej712 napisal/-a:Menda so (snežne) razmere precej neprimerne. Bomo videli, mogoče pade rezervni plan.

Ja, ni prijetno tekati ali po čudni brozgi, mokrem snegu, zbitem snegu.. da se ti kaj ne zvije... predlagam raje kakšno drugo kopno pot... po pustu bo gotovo bolje!
Rezervni plan je takle:
ob 7:00 se dobimo pred Mercator trgovino na Klancu (Kranj) tukaj - http://goo.gl/maps/lq8Wz
Trgovina je zaprta, tako da bo možno parkiranje.

Predlagam eno od naslednjih tras:
http://ridewithgps.com/routes/6993410
http://ridewithgps.com/routes/6993452
Pri obeh je možno okrepčilo okrog 20 km (bencinska črpalka Tržič oz. Škofja Loka).
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA