Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Neuradna vest :oops:
Predavanje v Mojstrani baje bo in to že letos 11.12. ob 18 uri v planinskem Muzeju! :D :clap:
Se že veselim, da spoznam dve taki "asici"! :D

Lp
Miro
Oj, punci, lepo, da sem vaju spoznal. Predavanje je bilo lepo, napeto. Ko je bil del turnega smučanja se je v dvorani od "poznavalcev" slišalo samo pritajeno oh in ah. Vsi so se vživeli v ta vajin puhec. Bilo nas je tudi nekaj maratoncev, ki smo bolj uživali v prvem delu predavanja :wink:

Upam, a se še kdaj vidimo v naših krajih in da tudi odtečemo kakšen km skupaj, saj imamo zelo lepe terene za tek, pa še druženje bo pravo - tako tekaško :D

Resnično upam da vaju še kdaj vidim in poslušam! Energijo sta prav razdeljevali po dvoranici!

Ps: Upam, da bosta prodali tudi copate! :D

Lp
Miro
Miro, živijo!

V veselje je slišati, da si užival v teku, pa čeprav le po dvorani ;)

Ja, gotovo se kje še srečamo in obrnemo kak kilometer!

Matej, za predavanje v Loki pa javim, takoj ko kaj več izvem - gotovo bo v četrtek, v sklopu širšega pivsko-kulinaričnega dogodka :)

Vsem polube, vsem pozdrave,

Cici
Predavanje v Škofji Loki, 18. 12. ob 19.30, bar Freising
Bo v sklopu degustacije piva, zato je potrebna predhodna najava. Povpraševanja je veliko in število mest omejeno, so me opozorili. Če je kdo zainteresiran, naj čim prej pove (po možnosti še danes), da rezerviram!

http://www.prevhub.si/?p=250

Cici

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA