Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#333769
Po moje so naa 100 km vztrajnostni preizkušnji zmagovalci vsi, ki pridejo v cilj.
Seveda bi bilo zanimivo (posebej za nas, malo starejše), če bi se nekdo od organizatorjev pozabaval z časi prihodov in upošteval korekcje po WMA lestvici, kot to dela Žarko iz Maribora (peš na Pohorje) Ivo iz Kranja pri KZTL.
#333771
Juhuuuu! Mnenja se krešejo. Očitno bo vroč pušeljc.

Vedno se najde kdo, ki mu nekaj ne paše še preden se je sploh začelo. Za take imajo naši južni bratje pregovor o moškem spolnem organu in dlakah. Kot je napisal Mitja, pravih asov nič ne moti. Za ostale je pa lumpi tek. Tudi ob dveh ponoči sem že štartal. Na domačem in na "znanem" teku v tujini.

Če sodim po GM4O, bo dogodek vrhunski. Komaj čakam.

LP. M
#333772
Meni je ura starta všeč. Mi pa ni bistvena. Na kar nekaj tekih sem bil, kjer je bilo evidentno, da se začetek nastavi za prvega v cilju. Mi, ki dirke prebrodimo nekje na sredini, smo vsega vajeni. Ampak start zjutraj se sliši super.
Drugače sem pa mnenja, da bo kvota stotih tekačev izpolnjena dokaj hitro. Do cilja jih bo prišlo med 90 in 97. Upam, da bom zraven. Se že veselim tekme, ki jo bom začel na rojstni dan, zaključil pa kak dan kasneje. :D
#333796
Včeraj sva z Urošem prehodila pot od Železnikov do Petrovega Brda. Na Ratitovec naju je spremljala Romana, nato pa naju z avtom pobrala na Petrovem Brdu . Po ogledni turi sva bila mnenja, da bo potrebno kar dosti truda, da bo pot na dan traila dobro označena.
Na poti sva imela lepo vreme in štiri nožnega prijatelja, tako, da je nama čas prijetno minil. Dodam še,zelo lepa trasa, če nisi obremenjen z uro.
https://plus.google.com/photos/107544838473719789418/albums/6095399152803069889?authkey=CIPL4o2xjq2KswE
#333799
Pozdravljeni!
Janezs hvala za lep zapis in še lepše fotke s trase ultra treil PUŠELJC 100 :) Tega, kar si napisal se dobro zavedamo in prav na tem delu trase se bomo še posebej potrudili z oznakami. Ta del bo za polovico udeležencev nočni (Ratitovec - Soriška - Petrovo Brdo - Podbrdo) in tu bodo oznake bolj pogoste in seveda svetleče. Tudi drugače bodo oznake postavljene tako, kot je priporočeno od 100 do 200 metrov ena do druge.
Ja zanimiv projekt je pred nami organizatorji in seveda pred vami tekmovalci :)
Kar pa se samih lepot na progi tiče, ste jih pa kar nekaj verjetno tudi doživeli na ogledni turi.

Lep dan vsem Jožko :)
#333813
V to da bo vse OK z vaše (organizacijske) strani, sploh ne dvomim. Z lastnih izkušenj vem kaj lahko stori že en človek, vas,pa je več kot sto, ki ste pripravljeni "pljunit" v roke in se odločit, TO BOMO NAREDILI. Potem bo to, narejeno.( Rezultat tega sem občutil že na letošnjem G,M).Okolje,kjer poteka trasa, pa tudi Loška planinska pot in še nekaj drugih, tam okrog, je nama zelo pri srcu, tako,da imava z Romano nekaj stvari že planiranih,nekaj je nama že uspelo, večino pa je zaustavila poškodba. Tako, da pri vas, nama ne bo težko začeti znova.

LEP POZDRAV V GRAPO
#333830
Pozdravljeni spoštovani Graparji!

Najprej še enkrat čestitke za "Pušeljc"! :clap: :clap: :clap:

Z moje strani niti malo ne dvomim, da ne bo "kot mora biti" in "še več". Tudi ura začetka je več kot primerna. Upam, da bom junija lahko del nove uspešne zgodbe iz čudovite Baške grape.

Srečno in uspešno tudi v letu 2015!

Lep pozdrav iz Maribora! zvone
#333873
uros feldin napisal/-a:Vencelj....

Šli smo po trasi teka na Ratitovec......Dašnica-Podlonk-lovska koča-Prtovč-Poden-koča.....


Ja...ultra pušeljc beži iz asfalta na gozdne, planinske poti in se na traso teka na Ratitovec, kakršen je sedaj, priključi šele nekje med Podlonkom in Prtovčem. V kilometraži ni velike razlike, časovno nekaj več...je pa zato trasa skoraj kičasta :!: :D 8) :mrgreen: :wink:
Nadaljuje se po trasi do vrha... :juhuhu:
#333889
Pozdravljeni!
Pot iz Železnikov na Ratitovec je res lepa in v večji meri smo res iskali poti za pravi trail in z veseljem vam povem, da smo jih tudi našli :)
Kdo bo prvi in kdo ne bo prvi Uroš pa nam ne dela težav, mi smo treil pričeli promovirati že v septembru, ko ni še bilo drugega organizatorja in tu smo bili prvi :) Drugače pa več nas bo lepše bo, konkurenca tista ta prava naše teke in v bodoče treile samo še izboljšuje :) Iščem pa kako povezavo na razpis tega treila pa je ne najdem, če jo imaš Uroš jo prosim prilepi - hvala :)

Lep dan vam želim Jožko :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA