Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 edo-brko
Lp!

To je pa kruta! Tiste "breskvice" so čudovite in misel kako je "pujs" lep tudi v dišečih pečenicah ter slastni pečenki ob pečenem krompirju, potem pa vse to!
 Uheeec
Tale je pa taprava motivacijska =) moram reči, da mi je na Istrskem teku od Savudrije do Novigrada, Lojze dejal, da gre 31.12. nekam na maraton, pa 6.1. zopet...

In dejansko se mi je misel zasidrala v možgane...če bom aktiven tudi tiste dni, s kakšno tekmo v mislih...pa da moram biti dobro pripravljen, ali vsaj v neki spodobni formi, da ne bom ravno podoben pujsu na sliki, hja...se kar avtomatsko sprehodim mimo dobrot =)

čeprav, kaka pregreha tu in tam mora biti...pa tudi žlahto je potrebno nakuriti, naj ne silijo in ne težijo. Ponavadi se vseh znebim s sledečim: "Vozim-ko se gre za alkohol, za vikend imam tekmo-ko se gre za hrano, in ko se gre za hrano na kvadrat-dobim popizditist in diplomatsko odgovorim: "Daj najprej ti, potem bom pa še jaz!"...in imam mir, ker so se do takrat že vsi prenažrli za tisti dan...pa še žal jim je, za včeraj, in za jutri...

in nato letimo... :-- :--
 hcMi25
Uheeec napisal/-a: kaka pregreha tu in tam mora biti...pa tudi žlahto je potrebno nakuriti, naj ne silijo in ne težijo. Ponavadi se vseh znebim s sledečim: "Vozim-ko se gre za alkohol, za vikend imam tekmo-ko se gre za hrano, in ko se gre za hrano na kvadrat-dobim popizditist in diplomatsko odgovorim: "Daj najprej ti, potem bom pa še jaz!"...in imam mir, ker so se do takrat že vsi prenažrli za tisti dan...pa še žal jim je, za včeraj, in za jutri...

in nato letimo... :-- :--

Hahaha lepo povedano in povsem drži! :) :lol: :lol: 8)
 abcd
Sej če ni prepogosto je tudi prenajedanje v redu, če te potem spravi na pravo pot. :)
Zakaj ima tisti luštn pujsek na sliki kavlje naštepane v smrček?
 Uheeec
No, in kako vam gre tale projekt? Polna miza dobrot, mi pa kot mačke okoli vrele kaše?

Včeraj sem odlično oddelal domačo nalogo. Preden se je zvečerilo, sem odtekel 20 kilometrčkov, lepo božično, na easy...in se nato :laola lepo v miru pripravil na večerjo

-kjer pa sem bil zelo vzdržen, saj sem pojedel le 2 kosa piščanca in en kos svinjine, z malce francoske solate....ostale priloge in omake so ostale nedotaknjene

-za crkljanje: 5 prepečencev z maslom in tatarskim biftkom,

-za sladico pa eno gratinirano palačinko s skuto, jajcem, kokosovo moko itd...ter kos pijane neveste

da sem pa vso to goščo spravil po grlu navzdol, je steklo okoli pol litra+ rdečega vina...

Se mi zdi, da sem bil kar priden =)
:laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Včeraj je bila na željo domačih, ki so se že ves december prenajedali drugje, skromna večerja:
narastek z brstičnim ohrovtom in ajdovo kašo ter motovilec z jajci. Za sladico potratna potica in domači piškoti ajdovčki.

Danes bodo puranji zrezki v omaki z avokadom, sladic imamo še dovolj. Zjutraj sem pretekla 6,5 km, kar naj bi nevtraliziralo kak kos potice. Čez vikend me čakajo nove skušnjave v obliki torte in peciva :D , vendar načrtujem še dva teka v letošnjem letu.

Mislim, da sem že navajena, da se pri sladkih in kaloričnih stvareh držim malo nazaj, poskusim pa vse.
Uporabniški avatar
 zz topka
Ma, kar je dobro, ni slabo :D Bomo že po praznikih nadaljevali s "hujšanjem".
Moja Sindis stalno nekaj ustvarja.... mama pa: dvorni preizkuševalec :?
Priponke
IMAG1279.jpg
Ajdove tortilje z rukolo, pršutom in gorgonzolo
IMAG1279.jpg (81.08 KiB) Pogledano 11902 krat
IMAG1270.jpg
Božanska božična rolada
IMAG1270.jpg (52.99 KiB) Pogledano 11908 krat
IMAG1260.jpg
Kruhki s pršutom in sirom
IMAG1260.jpg (63.46 KiB) Pogledano 11901 krat
Uporabniški avatar
 mirko1
božični zajtrk: banana
božično kosilo: pražena bučka in skleda mešane solate
božična večerja: kar je ostalo od božičnega kosila.
jutri pa en dooooolg tek, da skurim to maščobo :D
Uporabniški avatar
 ugor
mirko1 napisal/-a:božični zajtrk: banana
božično kosilo: pražena bučka in skleda mešane solate
božična večerja: kar je ostalo od božičnega kosila.
jutri pa en dooooolg tek, da skurim to maščobo :D

:shock: :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA