Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem se danes odpravil v Rateče malo na dilce , da razbijem monotonijo teka okoli jezera.
Bilo je kar nekaj tečajnikov, mislim , da štiri skupine. Od naših sem pozdravil samo Tjašo , ostalih nisem poznal. Moram reči ,da so nekateri že kar lepo "šibali", tako , da bodo že kmalu konkurenčni na rekreativnih tekmovanjih , nam navadnim tekaškim smrtnikom.
Lepo je bilo videti to zagnanost, upam , da kakšen padec ni pregnal veselja , do učenja.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Tjaša
Pravkar sem se vrnila s tečaja v Ratečah. Tako aktivno že doooolgooo nisem preživela dneva. :lol:
Bilo nas je skoraj 40 tečajnikov, od TF še Davor in Primus. Miro, lepo te je bilo videti in hvala za nasvete - so mi v skupini rekli: NE PRHITEVAT!

Hribovc, kje si bil pa ti? :?

Saj se eno figo spoznam na tehniko teka na smučeh, lahko pa rečem, da je Iztok Kordiš odličen pedagog :cast1: (zna povedat tako, da ga razumeš) in naredi veliko za veselje do teka v skupini. Presenečena sem bila, glede na to, da sem danes prvič stopila na smučke, da je bila ob koncu smučina že lepo drseča! :roll: Seveda sem nakajkrat tudi z ritjo preizkusila sneg! :oops:

Duš, sem pa ornk zmatrana!

Pozdravček,
Uporabniški avatar
 primus
Kaj veliko o tem tečaju nisem debatiral - sem raje kar prišel. In bil zelo zadovoljen. Tudi glede strokovnosti ne more biti nikakršnih pripomb. Učiteljev je bilo več, mojo skupino je vodil mladenič - drugače tudi klubski trener, pa difovce uči ...

Pa še Tjaši sem malo 'osvežil' spomin. :D :D

Aja, pa Miro je enkrat švignil mimo :shock:

Nenazadnje - kljub svetovnemu pokalu v KG na cestah nobene gneče.:D

Ja, zdej vemo vse, tud veselja je še več - samo še kilometre bo treba nabirat, he, he.

primus
Uporabniški avatar
 meduza
za kilometre

Nekaj nas se dobi jutri (nedelja) ob 10 uri pri jezeru v Kosezah

Potem bo praktična demonstracija tistega, kaj smo se naučili.

Slika s tečaja pride jutri
Uporabniški avatar
 Tjaša
Tjaša napisal/-a: Duš, sem pa ornk zmatrana!

Danes so posledice včerajšnjega tečaja "občutne" - ta trenutek bi šla lahko predavat anatomijo telesa! :lol: Toliko o moji kondiciji in fitnesu :twisted:

Primus, Davor, kako pa je z vama?
Uporabniški avatar
 primus
Tjaša napisal/-a:Primus, Davor, kako pa je z vama?

Super !
Danes sem hotel it vse skupaj 'pretenstat' na logaške proge, pa zaradi familjarnih obveznosti ni šlo. Pa nisem bil preveč hud :D ; sem kar dobro 'pretepen', he, he.

primus
Uporabniški avatar
 miro
Tjaša ne govorijo zaman , da je "klasika" zakon za telo. Kar vztrajaj, kmalu bo bolje.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 meduza
Posledice tečaja sem čutil učeraj zvečer,
težave so bile tudi pri ustajanju.
Veliko hujše je po PST teku, samo sedaj se čutijo druge mišice.

Ob 10 uri sem se dobil s kolegi pri jezeru v Kosezah in sem vadili klasiko.
Šlo je še kar uredu, celo sem jih nekaj prehitel.
Prav ponosen sem na profi držo pri spustu (mini hrib v smeri ZOO).
Za prvi smucarski tek je bilo odlično.
Tečaj se je splačal.

Po dveh urah smo nehali in trenutno ne čutim kakšnih posledic.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA