prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 RoKo
Vidim, vidim, da si prišel za mano k gospodu Abrahamu. :clap: Vse najboljše ob tej priložnosti, se vidimo kdaj drugič. Sem še v službi, zvečer pa še v drugo nočno. Uživajte v teku, mi bomo čakali sneg.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tek in praznovanje Abrahama uspešno za nami. Hvala Silvanu in Marjani za sladke dobrote in "energetske" napitke, ter seveda vsem za odlično družbo pri tekaškem kroženju :clap:

Nekaj malega z današnjega dogajanja je zabeležila tudi kamera: http://matjazv.phanfare.com/6774396.

Lepe praznike in čim več kilometrov tudi v novem letu, Matjaž
Uporabniški avatar
 ROSI64
Drage tekačice in dragi tekači :D
hvala vam za družbo, voščila, darila,....
tako kot pravim; "največje bogastvo na svetu so prijatelji/ce"

Kljub nizkim temperaturam je naše tekaško druženje super uspelo. :juhuhu: :juhuhu:
Kar velika skupina se nas je zbrala in skupaj smo si naredili lep dan. :D Hvala Marjani :heart za ves trud, ki ga je vložila v to, da sem jaz lahko delil lepe trenutke z vami.

Iz vsega srca; HVALA VSEM ZA VSE :clap: :clap:

P.S. Ne znam napisati vsega kar srce čuti, druženje s pravimi ljudmi, mi veliko pomeni. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Užival. Slavljencu in desni roki pa hvala za vse dobrote. Debeli bomo že v tem letu od vsega dobrega. :laola
Nazadnje spremenil pajo, dne 27 Dec 2014, 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ROSI64
registrirantekac napisal/-a:Rosi in Marjana...hvala! Lepo je bilo...kaj če ga zopet praznujemo...kr tako ... za druženje :) ?

Dobra ideja :idea:
Mogoče pa po novem letu spet zajc kaj organizira :wink: pa še 2h več bo :lol:
 Uheeec
ROSI64 napisal/-a:
registrirantekac napisal/-a:Rosi in Marjana...hvala! Lepo je bilo...kaj če ga zopet praznujemo...kr tako ... za druženje :) ?

Dobra ideja :idea:
Mogoče pa po novem letu spet zajc kaj organizira :wink: pa še 2h več bo :lol:

tole, "po novem letu" je tudi meni prišlo na uho...pa niti blizu nisem bil, ko se je o tem dogovarjalo =) zna bit luštno :P :clap:
Uporabniški avatar
 5r002
Bravo ROSI in Marjana za super organizacijo!! :clap: :clap:

Tole dans je pa res odlično uspelo! 8)

Če ne bi blo tko dobre družbe (v takih razmerah) verjetno ne bi spravil skupaj niti polovice današnjega časa oz razdalje. :)

Bo res treba še kdaj nardit kakšno podobno druženje...
 spela*
S Kairosom sva bila za tek sicer prepozna (ne, nisva tako pozno vstala, ampak se je Zimska liga sv. Primož, ki je imela tokrat humanitarno noto, nekoliko bolj zavlekla kot ponavadi - da ne bi kdo slučajno kaj narobe sklepal :twisted: :lol: ), sva pa prišla abrahamovca vsaj pozdravit. Marjana je bila že čisto trda od mraza, on pa se je še lepo držal. :D
Sem vesela, da so naju počakali. :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Hvala tudi vsem vam :D ker brez vas, ne bi tako dobro uspelo kot je :clap: :clap:

Pa še vreme mi je šlo na roko :D danes bi bilo malo drugače, :wink: po 26 cm snegu laufat :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA