Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 firbec
V dogovoru z novimi oskrbniki objavljam razpis za 5. novoletni tek na Kališče :D

kalisce.com

- start pri šoli v Preddvoru v torek, 30. decembra 2014, ob 10:00

- tekmuje se posamično (3 moške in ženska kategorija)
M1 - do 30 let (od 1984)
M2 - od 31 do 50 let (od 1964 do 1983)
M3 – nad 51 let (do 1963)
Ž - (ženske)
- proga poteka po markirani poti: od šole do potoka po cesti, potem pa levo čez most na
planinsko pot, levo po stezi do prve klopce, mimo druge klopce (kontrolna točka), na
grebenu levo po stezi mimo vikendov (ne po “zimski”), do cilja na Kališču
- palice so dovoljene
- prijave na Kališču do nedelje, 28.12.2014
- prijave po mailu: montemdoo@gmail.com
- startnina 10 EUR v predprijavi
- na dan prireditve je startnina 15 €, prijave sprejemajo do 09:30 ure
-okrepčevalnica na cilju, pokali, pijača, prevoz z žičnico (samo za nujno prtljago oddano do
09:45 ure ),...
- višinska razlika 1050 m, dolžina (po markirani poti) 6.200 m
- tek bo v vsakem vremenu

P.S. če se prej prijavite, boste imeli nižjo štartno številko :lol:
Pa ob petkih je bil, ne ob torkih. Me ne briga. Jaz imam dopust že odobren. Mile, potrudi se in pridi, da bomo poleg Janeza in Ivana vsaj štirje tamladi. Kljub novemu obetavnemu oskrbniku me skrbi udeležba, saj kar nekaj tekačev odvrača že dejstvo, da mora predhodno poravnat štartnino v koči na cilju. Jaz nameravam med prazniki gor, službujem v Ljubljani in sem lahko za posrednika, če kdo želi.
novi oskrbniki,novi datumi,nove ure,tekači pa vsako leto starejši :D mislim,da plačilo startnine pol ure pred startom ne bo problem (samo,da ne bodo ostajale poimenske startne številke) za novince pa je v nedeljo ob 9.00 malo skrajšana(od potoka)tekma KZTL :D lp ju
 milk
Ravno 30. sem ob 9h naročen pri zobozdravnici in če bi preložil, bi se precej zavleklo. Najbrž bom ostal kar pri 40 tekmah letos, kolikor jih imam sedaj. Če bi bil štart ob vsaj ob 13h, kot je bil na zadnji tekmi, bi lahko prišel. Mislim, da je bil poznejši štart ponavadi ravno zato, ker je bila tekma vedno med tednom in so tisti, ki so imeli dopldne še kake druge obveznosti, naprimer službene, vseeno lahko prišli.
osebje doma na kališču pravi,da je vse pripravljeno za tek na kališče 30.12.ob 10.00 (pokali,majice,praktične nagrade...)skuhajo še čaj in malico :D startnino pa bo možno poravnati še pred startom,kakor se tudi še prijaviti (pred šolo v Preddvoru) vabljeni ljubitelji teka in kališča :D
jutri-torek ob 10.00 pa bo šlo zares :D start pred šolo v preddvoru,po cesti do Mač,preko potoka,mimo 2.klopce do doma na Kališču.snega je bolj malo,pot so kljuke shodile že v nedeljo,tako da težav z orientacijo ne bo (vseeno se šebenika preventivno ne držite :D :D :D )možnost prijav je še pred startom do 9.40 tudi rezervna oblačila ob tej uri pošljemo z žičnico gor.cilj bo tako vsa dosedanja leta pri 1.mizi v domu. po podelitvi pokalov najhitrejšim, okrepčilo in novoletno :drink :drink :D vabljeni pod sončni storžič lp ju
še obvestilo,tokrat iz kališča.miha pravi,da je za novoletni tek startnina tudi jutri 10 (deset) eur.tako,da nekaj ostane še za silvestrovanje :D :drink lp ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA