Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

doberdan. to je pa zanimiva roba. ogledal sem si stran , zanimalo me je stafeta na 100kilometrski progi. mislim , da vsak pretece priblizno tretino proga ampak o temu ne pise nic. bi bilo mogoce izvedeti kaj vec kje so predaje stafet? koliko pretece vsak tekmovalec?
zahvaljujem se za odgovor
igor
Ooo zakon, po Knapovskem vikendu sem tako naspidiran, da grem še v Vipavo :) na lumpi izvedbo seveda :D 8) :lol:
zz topka napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:sem tudi že pisal na FB, pa niso odgovorili. :(

Je mogoče že dobil kdo kakšen odgovor :?: :shock:

To so meni odgovorili na FB glede limitov:
citiram; pripravljamo tudi limite, okrepčevalnice, kontrolne točke, starti...

zz topka: čiči pa čaki :lol: :lol:

Kmalu bodo objavili tudi vse tri proge s profili :D
mac napisal/-a:Vse tri proge so že nekaj časa vrisane (fb profil). 50 tka in 25 tka se logično priključita 100 tki nekoliko oz. občutno kasneje...

To vem - poznam :)

Jaz sem samo prepisal iz FB kar je organizator napisal :wink: Očitno bodo objavili vsako progo posebej s profilom.
OdgovorNapisal/-a mac » 9. 1. 2015, 10:12

Vse tri proge so že nekaj časa vrisane (fb profil). 50 tka in 25 tka se logično priključita 100 tki nekoliko oz. občutno kasneje...

to pa ne bo popolnoma držalo. 25 km se ne priključi na 100 , oziroma se priključi pozneje. štart je na gradišču.
Uporabniški avatar
 mac
M1, hvala za korekturo.

Upam si trditi, da je takoj po objavi spletne strani pisalo, da bo start 25 tke v Podnanosu.... To sem si zapolnil po tem, ker se mi je zdelo čudno, da Sv. Nikolaja ("mklav") ni v trasi.

Fajn
mac napisal/-a:Upam si trditi, da je takoj po objavi spletne strani pisalo, da bo start 25 tke v Podnanosu....

Res je :!: Jast sem pa, ko sem prebrala prvi razpis, rekla sama pr sebi: " Aha, prvi kos bo isti kot gorski tek na Nanos in pole še naprej do Vojkove..." Zato sm si zapomnila štart v Podnanosu :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA