prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 oven
Lonely:
Koliko je poštnina ter kako je z uveljavljanjem garancije preko te strani??
Pa kaj si mislil z <-z registracijo na stran on-line prodajalca...dodaten popust>?
Bom v kratkem verjetno naročl nekaj..
lp

hvala :wink:
Uporabniški avatar
 Scooby
Free shipping je nad 150€. Garancijo uveljavljaš pri nas, vendar mora biti na računu napisana serijska številka ure (jaz sem to urejal potem naknadno, najbolje da ob naročilu zahtevaš da je na računu serijska).

Mislim, da so imeli nekaj časa nazaj nek popust ob prvi registraciji. Sedaj pa je opcija samo to, da se registriraš preko nekoga, ki te povabi, in potem ta (ki te j epovabil) dobi popust v višini 10€.

Problemov z dostavo nisem imel. Tudi na maile so se odzvali hitro.

LP, miha
 ozelot
Pred kratkim sem kupil Garmin 610hr, sem napolnil baterijo, vendar pa žal ni delal zaslon na dotik, zato sem uro vrnil. Lahko bi dobil novo uro, vendar sem bil skeptičen, če je to res dobra izbira; glede na to, da je namreč že v štartu taka napaka.

Lahko napišete vaše izkušnje s to uro? Ali so problemi z zaslonom na dotik? Mogoče se je to zgodilo slučajno meni. Še vedno bi rad prišel do te ure, ker mi glede na karakteristike najbolj sede.
Uporabniški avatar
 javor-18
ozelot napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Garmin 610hr, sem napolnil baterijo, vendar pa žal ni delal zaslon na dotik, zato sem uro vrnil. Lahko bi dobil novo uro, vendar sem bil skeptičen, če je to res dobra izbira; glede na to, da je namreč že v štartu taka napaka.

Lahko napišete vaše izkušnje s to uro? Ali so problemi z zaslonom na dotik? Mogoče se je to zgodilo slučajno meni. Še vedno bi rad prišel do te ure, ker mi glede na karakteristike najbolj sede.

Moje izkušnje so zelo dobre in je ne bi menjal, čeprav ima veliko funkcij in jih ne uporabljam vedno. Problemov nobenih z to napravo, deluje BP. Je pa včasih s kakšno napravo križ in če imaš račun in garancijo jo le izkoristi. Pred leti imel probleme s Polarjem a smo po parih posredovanjih rešili urco in sedaj že veliko let deluje bp. Pomoje je od naprave do naprave odvisno kako in kaj. Sicer je tale 610-ka čist v redu strojček :D
Uporabniški avatar
 Misho76
Mam jo približno slabo leto, kupljena v tujini, vse bp, dela kt urca :mrgreen:
 Gregi
Kupil FR 610 brez HRM (imam že od prejšne ure) na Nizozemskem. Na REDNO ceno 299€ mi je prodajalec dal še 10% popusta = 269 €.. Konkretno ceneje, kot pri nas... Prvi tek z novo igračko še čaka...
 Gregi
No, včeraj sem opravil prvi tek... Zadeva funkcionira v redu, razen...

Očitno ni najbolj kompatibilna z HRMjem od 405ke, saj mi je utrip kazalo povprečno 20 utripov več, kot b+ponavadi...?! Ima kdo izkušnje s tem, kaj bi lahko bilo? Dvomim, da sem tekel praktično cel čas z 180+ pulzom

Poleg tega, glede na to, da sem prešel iz 405ke, pogrešam indikator za baterijo. Na netu sem prebral, da indikatorja ni.... Kako ostali polnite baterijo... Ne bi rad, da mi jo "zmanjka" sredi teka....
Uporabniški avatar
 Scooby
Indikator je, ko greš v meni. Ura tudi sama 3x javi, ko gre baterija proti koncu. Od prvega piska pa do takrat, ko se ura ugasne, meni zdrži še vsaj 30 min teka.
 Gregi
Po letu in pol imam razpoko na pasku, tam, kjer je priponka... Ima kdo izkušnjem je bolje, da nabavim nov gumi pasek ali tistega z ježkom...? Hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA