Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Drage tekačice in tekači!

Na Krasu se že pripravljamo na jubilejni 15. Mali kraški maraton. Objavljen je razpis in odprta prijava, ki je do 31. januarja 2015 cenejša in enostavnejša. Število prijav je omejeno na 3000, zato vas vabimo, da s prijavo pohitite.

Več na prenovljeni spletni strani http://www.kraskimaraton.si.
Jelsa napisal/-a:Le zakaj prenovljena spletna stran, če je stara spletna stran odlična...bolj pregledna in vse.

Saj veste: edina stalnica v življenju so spremembe. Tudi Mali kraški maraton jim skuša slediti, predvsem pa ne želi zaostajati za novimi tehnološkimi rešitvami in trendom. Stara stran je bila žal že aplikacijsko pretesna, grafično pa smo jo uskladili tudi s podobo našega dogodka. Sledi pa še nekaj popravkov. Želimo si, da se čim prej navadite nanjo. Pozdrav!
Kako se lahko prijavim preko prijavnice na Mali kraški maraton? Ni mi jasno, kaj naj napišem v tiste tri vrstice oz. vedno zahteva od mene, da moram pravilno izpolniti nekaj, kar ni pravilno... kakšna navodila za izpolnjevanje te prijave preko neta? Ima še kdo takšne težave?
lona napisal/-a:Kako se lahko prijavim preko prijavnice na Mali kraški maraton? Ni mi jasno, kaj naj napišem v tiste tri vrstice oz. vedno zahteva od mene, da moram pravilno izpolniti nekaj, kar ni pravilno... kakšna navodila za izpolnjevanje te prijave preko neta? Ima še kdo takšne težave?

Preko prijavnice se prijavite tako, da vpišete najprej ime potem priimek ter v tretjo vrstico še vaš mail.

Če še vedno ne gre, pokličite na 05 730 1480 ali pišite na info@sport-sezana.com.
Dolenjski pokal napisal/-a:Na spletni strani piše, da je cenejša predprijava do 30.1.2015, v .dpf dokumentu (razpis) pa piše do 16.1.2015. Kaj je sedaj prav?

Takole piše v razpisu na spletu:

Prijavnina za Polmaraton (21.098 m) in Rekreativni tek (9.400 m)

plačilo do dne posamezniki organizirane skupine in družine*
31. 1. 2015 26,00 € 24,00 €
1. 2. - 28. 2. 2015 35,00 € 33,00 €
1. 3. - 11. 3. 2015 45,00 € 43,00 €

Enak zapis je tudi v pdf-ju.
V času celotnega trajanja sejma ALPE ADRIA - Turizem in prosti čas, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani predstavljamo MALI KRAŠKI MARATON, skupaj s celotno turistično ponudbo Krasa in Brkinov. Danes, 29.1.2015 ob 15. uri pa ste lepo vabljeni tudi na predstavitev MALEGA KRAŠKEGA MARATONA v dvorano Povodni mož 1 na Gospodarskem razstavišču.
Le še do bključno 31.1.2015 je prijava na Mali kraški maraton cenejša. Prijava je veljavna po vplačilu.

O programu, dejavnostih, promocijah in še o čem vas bomo seveda tule, preko spleta www.kraskimaraton.com in preko e-pošte seveda še obveščali, vi pa se mestem pridno pripravljajte na MKM15.
Še zadnji sestanek organizatorjev pred maratonom. Za zdaj vse teče gladko. Vreme bo pa menda tudi lepo. Za spremembo.

Če ste se że prijavili, pa še ne plačali, to storite do 11.3. do polnoči.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA