Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 AVI
Slika

Ker je bilo v zadnjem času kar nekaj vprašanj glede Šmarne gore naj le napišem, da tradicija se nadaljuje. Tako, da druženje na Šmarni gori BO! :D

Zadnjo besedo o tem kdaj in kako pa ima seveda vreme oziroma razmere "na cesti". :wink: Okvirno pa v 2. polovici marca.

Vse podrobnosti, pa seveda še sledijo...
AVI in Kepica, že sedaj :laola
Jst tudi. Če....
David, mal po miz udar. ...da ne boš imel na Šmarnci kripl bataljona. :lol:
To je tekma za zdrave mladeniče in mladenke, ki so se sposobni 12 ur sprehajat po Gori :--
TONEK napisal/-a:Jst tudi. Če....
David, mal po miz udar. ...da ne boš imel na Šmarnci kripl bataljona. :lol:
To je tekma za zdrave mladeniče in mladenke, ki so se sposobni 12 ur sprehajat po Gori :--

Pride čila in zdrava madam iz krajev kjer je burja doma.
A imate kak recept oz nasvet kako se najbolje pripraviti na tako tekmo?Že lansko leto sem malo cincal in vas občudoval od daleč.Letos me spet mika, da bi se vam pridružil, pa mi nek notranji črviček pravi, da nisem dovolj dobro pripravljen na kaj takega. :(
KadilecSamo napisal/-a:A imate kak recept oz nasvet kako se najbolje pripraviti na tako tekmo?Že lansko leto sem malo cincal in vas občudoval od daleč.Letos me spet mika, da bi se vam pridružil, pa mi nek notranji črviček pravi, da nisem dovolj dobro pripravljen na kaj takega. :(

:D

za en vzpon si sigurno pripravljen, nato pa samo večkrat ponoviš :wink:
KadilecSamo napisal/-a:A imate kak recept oz nasvet kako se najbolje pripraviti na tako tekmo?Že lansko leto sem malo cincal in vas občudoval od daleč.Letos me spet mika, da bi se vam pridružil, pa mi nek notranji črviček pravi, da nisem dovolj dobro pripravljen na kaj takega. :(

Recept je zelo preprost! Iz nadimnka izbriši "Kadilec", potem bo šlo z nekoliko treninga samo od sebe na bolje!
Mile, ti se malo hecaš.
Samo, ti le pridi. Tekma je družabne narave in lahko narediš vmes daljši počitek ali pa zaključiš predčasno.
Danes sem šel gor špijunirat - pogoji odlični - nobenega blata več (kar pa ne velja za pse in šminkerke :lol: ) pa tudi glede vremenske napovedi naslednji teden ni pomislekov.
David, če imaš danes teden prost termin, razpiši tekmo - se prvi prijavljam :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA