prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 potocan94
Lp prosil bi za vaše mnenje kateri tekaški copat kupiti. Rabil bi tekaški copat naklučno za urejeno podlago (asfalt, makadam). Najbolj se nagibam asics ali pa nike, ker tečem večinoma s nike copati ampak me zanima vaše mnenje kateri copat mi priporočate. Copat pa naj bo čim bolj blažen saj bi ga imel za treninge da nudim čim večjo udobje nogi. Prosim za vaše mnenje
Telesna teža 70.
Lp Primož :D
Uporabniški avatar
 ouka81
Poglej Scott eRide AF Trainer poceni in udobni,sam imam za trening na štadijonu scott running race rocker 2.0 za gorski tek pa Scott T2 Kinabalu Trail Running Shoe :clap:
 RAJZL
Na to vprašanje seveda dobiš toliko različnih odgovorov kot je ljudi, ki so ti pripravljeni odgovoriti.

Sam trenutno uporabljam tri modele Saucony, tri modele Adidas, ene Salomonke, ene Brooks in ene K-Swiss (dvoje od teh so GTX, ki pa jih že dve zimi nisem uporabljal).

Lahko bi rekel, da lahko obujem vse. Sem pa srednje težek nevtralen tekač ki teče na sprednji del podplata. Sem kaj pomagal? Vem da nisem, to pa je bil tudi moj namen. Za tako pomembno odločitev ne sprašuj drugih, kajti noge so tvoje in ubogaj jih. Če si ugotovil da ti nekaj paše, potem to uporabljaj, če ne zamenjaj.

Kar se pa blaženja tiče, pa bi ti priporočal, da se na copate ne zanašaš. Poskrbi za pravilno tehniko, pa boš lahko tekel tudi v sandalih, težo imaš že idealno za tekača.

Kako sem jaz ugotovil da lahko tečem z vsemi temi copati, ki jih imam? Enostavno sem pokupil vse zimske zaloge copat na Sportsschoes, Sportsdirect idt v razponu od 20-50€ :D Seveda ne vse v eni zimi :wink: Če kakšni ravno ne bi preveč sedli, bi pa bili za v trgovino, službo ali sprehod.

LP Zlatko - RAJZL
 Lady
Ali mi lahko prosim pomagate pri odločitvi. Kateri tekaški copati so boljši: brooks Ravena ali Treksta sync. Tečem večinoma po asvaltu in makedamu. Sem lažji pronator.
Uporabniški avatar
 Loni
Tiste, ki ti boljše stojijo na nogi.
Ker po branju par postov tule boš hitro ugotovila, da vsak hvali svoje superge, a nihče drug kot ti nima tvojega para nog. Pojdi še enkrat v trgovino, pa daj na eno nogo en model, na drugo drugega in testiraj...
Uporabniški avatar
 Forrest
Lady napisal/-a:Ali mi lahko prosim pomagate pri odločitvi. Kateri tekaški copati so boljši: brooks Ravena ali Treksta sync. Tečem večinoma po asvaltu in makedamu. Sem lažji pronator.

Glede na napisano nedvomno Brooks Ravenna.
Uporabniški avatar
 muc
Forrest napisal/-a:
Lady napisal/-a:Ali mi lahko prosim pomagate pri odločitvi. Kateri tekaški copati so boljši: brooks Ravena ali Treksta sync. Tečem večinoma po asvaltu in makedamu. Sem lažji pronator.

Glede na napisano nedvomno Brooks Ravenna.

Se strinjam!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA