Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 5rca
V soboto sem bila prvič na Slivnici, in drugič :D

Odlična organizacija, krasna proga in tekmovalci, ki so šibali gor pa dol mimo Mojce, Cormi in mene, ki smo šle bolj pohodniško :)

Ocvirkovka je bila pa ... njami :D

Se vidimo naslednje leto!
Uporabniški avatar
 Cebelca
5rca napisal/-a:Ocvirkovka je bila pa ... njami :D

Res NJAAAMI, sploh z domačo salamo!
Se pa opravičujem vsem, ki sem jih zanjo prikrajšala, ker sem požrešno pohrustala kar dva kosa. :-- :wink:

Drugače pa vse pohvale organizatorjem še z moje strani. Res ste super!
Vzdušje odlično, založenost s pijačo in hrano na obeh kontrolnih točkah pa neverjetna, še doma ne jem tako dobro. :clap:
Za mojo prvo "tekmo" je bila tale Slivnica tako res odličen izbor. Komaj čakam na tretjo izdajo!

LP, Maja
Uporabniški avatar
 s:k
Vsi udeleženci, ki ste dobili PeakCheck ključek, pošljite sporočilo na klemen@peakcheck.com in dobili boste navodila, kako ga preimenujete v svoje ime/vzdevek (namesto 8urSlivnice#000) in pridobite geslo za dostop do svojega profila, kjer boste lahko preverili svojo statistiko sobotne tekme (čase vzponov, spustov).
Ključke nato spravite za naslednje leto oziroma jih lahko pridno uporabljajte na ostalih kontrolnih točkah po Sloveniji.
 slk
Super organizacija in tekma, 8 ur je minilo kot bi mignil, le zadnji spusti so bili mučni (beri kolena).
:laola
 TONEK
Gor hitr*, dol počas* in kolena ti bodo hvaležna. V naslednjih treh mesecih bo podobno veselo na Šmarn*ci, Kališču in Španovem vrhu. :D :D :D
 hoja
Bravo :clap: :clap: :clap: in čestitke vsem!
Hvala za poročila, bi ob prebiranju skoraj dereze rabila :wink:
Lp
Uporabniški avatar
 5rca
s:k napisal/-a:Vsi udeleženci, ki ste dobili PeakCheck ključek, pošljite sporočilo na klemen@peakcheck.com in dobili boste navodila, kako ga preimenujete v svoje ime/vzdevek (namesto 8urSlivnice#000) in pridobite geslo za dostop do svojega profila, kjer boste lahko preverili svojo statistiko sobotne tekme (čase vzponov, spustov).
Ključke nato spravite za naslednje leto oziroma jih lahko pridno uporabljajte na ostalih kontrolnih točkah po Sloveniji.

sem pisala .. pa da vidimo, kaj bo :)
Uporabniški avatar
 semjul
:D

5rca napisal/-a:
s:k napisal/-a:Vsi udeleženci, ki ste dobili PeakCheck ključek, pošljite sporočilo na klemen@peakcheck.com in dobili boste navodila, kako ga preimenujete v svoje ime/vzdevek (namesto 8urSlivnice#000) in pridobite geslo za dostop do svojega profila, kjer boste lahko preverili svojo statistiko sobotne tekme (čase vzponov, spustov).

sem pisala .. pa da vidimo, kaj bo :)

moj ključek je uspešno registriran in spletna stran Hribolazca mi je všeč, samo nisem siguren če je preživel (ključek) pranje na 40 stopinjah. Moram na Šmarno, ki mi je najbližja da preverim :lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA