Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se boš udeležil 6. zimske lige na Sv. Primoža

Itak
1
20%
Pa kaj je s tabo stari, seveda se vidimo
2
40%
Ja haloooo, kje ti živiš, pridem ja ...
1
20%
Pa normalno, da pridem
1
20%
Jutri (21. 2. 2015) liga ob 19:30 pri Vegradu. Štartamo skupaj s Team Nočna izmena ... Čelne svetilke, lahko bakle. Uuuuu, bo lušt'n.

Polni pričakovanj ... :laola
MTOT rahlo me spominjas na mojega pet letnega sina, ki za vsako stvar sprasuje zakaj. Pa mu veckrat odgovorim: Zato, ker sem sam tako odlocil in ti ne rabim pojasnjevati in ker je dobro zate.

O tem smo napisali ze pred tremi tedni. Predvidevam pa, da znas brati glede na to, da znas pisati. Lahko pa naslednjic posebej zate narisem.

Pa srecno.
Pravila,ki se jih določi na začetku(razpisu),so sveta in tega se je treba držati,oprosti!
Ker pa je pri vas liga očitno abstraktna,pa jo verjetno ne razumem dobro,zato se opravičujem in se distanciram!
Bravo Seri,kje si pa najdu indijske krave,liga poteka(naj bi potekala) v Stranjah,če se ne motim.Moram priznati,da za svoje izgovore izbereš vse po vrsti,od majhnih otrok,do zelo oddaljene Indije,liga pa trpi,oprosti mogoče se pa motim.Na našem območju(ne v Indiji)potekata še dve ligi , ki pa se striktno držita obljublenega,še več z svojo energijo pritegneta ogromno število rekreativcev,kar pri vas nebi mogel trditi,obratno število udeležencev se mi zdi,da pada,dviguje se sigurno ne!Se motim?
MTOT, ne vem, če ste kdaj bili na tej ligi (in če niste, res ne vidim potrebe po delanju zdrahe zdaj tik pred koncem :evil: ), jaz hodim redno že tretje leto in lahko povem, da liga prav nič ne trpi! Nasprotno, prav prijetna popestritev je in mislim, da smo vsi ligaši hvaležni za trud, ki ga vanjo vlaga vsa ekipa! :clap:
vrtnica23 napisal/-a:MTOT, ne vem, če ste kdaj bili na tej ligi (in če niste, res ne vidim potrebe po delanju zdrahe zdaj tik pred koncem :evil: ), jaz hodim redno že tretje leto in lahko povem, da liga prav nič ne trpi! Nasprotno, prav prijetna popestritev je in mislim, da smo vsi ligaši hvaležni za trud, ki ga vanjo vlaga vsa ekipa! :clap:

Točno tako!
Če bi bili kdaj na ligi, bi vedeli, da ni samo tekaška liga, ampak organizatorji vanjo vlagajo res veliko truda, kar se tudi opazi!
Večerni start res ni strogo po razpisanih pravilih, ampak zakaj si ne bi enkrat dovolili izjeme od pravil? To je kvečjemu popestritev, da ni vedno enako.
Mene sicer danes ne bo, ker sem zbolela, sicer pa bi seveda tudi na večerno izvedbo šla z veseljem, tako kot sta šla tudi vrtnica 23 in Kairos. In še to, na ligo redno prihajamo iz Ljubljane. Pa je v Ljubljani kar nekaj prijetnih tekaških poti, ampak je pozitivno vzdušje na ligi tako, da nam nikoli ni bilo žal, da se ob sobotah odpeljemo do Kamnika in tečemo na Primoža!
6. zimska liga Sv. Primož - trinajstič (21. 02. 2015)
Za marsikaterega kristjana se je s pepelnično sredo začel 40 - dnevni post, ki se bo končal z Veliko nočjo. V tem času se odpovedujemo dobrinam in razvadam, ki nam lepšajo ali pa celo otežujejo življenje tekom leta. Večina se odpoveduje hrani in pijači, morda samo določenim hranilom kot so meso, alkohol … Simbolično post ne pomeni odpovedi določeni hrani in pijači, ampak v spreobrnjenju srca. Predvsem, da naredimo nekaj dobrega, komu prisluhnemo, ki mu do sedaj nismo. Doma smo se odločili, da se vsak od nas v tem obdobju nečemu odpove. Otroci so se skupaj odločili za sladkarije in občudujem jih kako so previdni in ob morebitni skušnjavi opozarjajo drug drugega. Imajo izziv, imajo cilj, ki ga je potrebno spoštovati in podpirati.

Lahko rečem, da je za mano naporen teden. Ravno včeraj sem razmišljal, da bi najraje v roke prijel te svoje možgane in jih zagnal po tleh, vzel kramp in šel kopat, delat … Dovolj je razmišljanja, tuhtanja in tehtanja kako in kaj. Najprej v službi in potem še na sestankih z gorskimi reševalci, pa zimska liga, usklajevanje s Tomažem in “stricem” Boštjanom … Prideš domov in se nate obesijo še trije modeli, ki te težko čakajo, ti pa imaš glavo v vesolju, telo pa hrepeni po počitku. Vmes “crkne” pomivalni stroj, začne točit radiator in v “pumpo” pralnega stroja se zatakne Marušina “španga” …

Za konec pa mi še en pacient modruje o pravilih zimske lige in “konceptu”, doktrini kako je stvar zastavljena in kako sveta so pravila, ki se jih moramo držati. In ko mislim, da je to že vse se najde naslednji pacient, ki me med prižiganjem bakel ob poti na Sv. Primoža poduči kako nevarno je, ker lahko kaj zagori in da so idealni pogoji, ker piha veter in ob tej zimi, ko temperature nikakor ne padejo pod 30 st. C, mokro in zmrznjeno listje kaj hitro zagori.

Haloooo, hvala, ker lahko živim …

… in potem srečam vesele in pozitivne ljudi. Otroke, mlade, stare. Vse v enem paketu, vsak s svojimi težavami, svojimi mislimi … Pa spustim enega tistih svojih jodli-di, se nasmehnem in se spomnim svojega starega plezalnega mentorja, ki mi je večkrat v “hecu” dejal: “Živi tako, ko boš prišel na konec svoje poti in se obrnil nazaj, si boš z veseljem rekel - “Mater, tako bi živel pa še enkrat”!”

40 dni posta, odrekanja, delanja nekaj dobrega pa posvetim vam ligaši, ker ste face, ker ste pozitivni in ker z vami gre ta svet naprej. Danes je ta svet tekel ob baklah in lučkah, v temi, malo drugače in ali ni bilo lepo?!

Beli oz. stric Boštjan, kot te imenuje Joža, hvala za družbo skupaj s Team Nočna izmena. Veš, da sem ti k’r malo “fauš”. Ti že veš zakaj?!

Hvala Pero (Sv. Primož) za čaje, ki pogrejejo srčke naših mladičkov.

Dušan in Mira Papež, besede niso potrebne. Hvala Marjeta Kveder. Otroci govorijo: “Ta gospa pa res dela za Božička.”

Kdorkoli je bil štarter današnje lige, bravo. Žal smo imeli toliko dela s prižiganjem bakel, da sem se pozabil pozanimati, ženin EMŠO pa gre že malo na petdeset odtenkov sive in hodi spat s “kurami vred”. :--

Naslednjo soboto bo liga še predzadnjič izven “doktrine” in sicer bo štafetno obarvana. :laola

Klub 20:00
ZARNIK SEBASTJAN (1977) - 18:30
SOKLIČ TOMAŽ (1974) - 18:55
DACAR BOŠTJAN (1974) - 19:31
ERJAVŠEK BOŠTJAN-BELI (1982) - 19:32
KOŽELJ SIMON (1990) - 19:43
KVEDER LADO (1963) - 19:44
ARBAJTER IZTOK (1971) - 19:57

Klub 24:00
KATJA KOSMATIN (1989) - 22:08
MAJA PEPERKO (1986) - 22:53

Rezultati 13.izvedbe 6. zimske lige dne 21. 02. 2015 (46 udeležencev):
KVEDER LADO (1963) - 00:19:58
PETEK TOMO (1970) - 00:20:29
SITAR DENIS (1978) - 00:20:40
GALIN BOJAN (1958) - 00:21:59
KOVAČ DARKO (1982) - 00:22:21
SPRUK MARKO (1973) - 00:22:26
URH IVAN (1956) - 00:22:35
FERBEŽAR GREGOR (1973) - 00:23:30
PODBREGAR MIHA (2003) - 00:23:49
KLEMENC TONE-OLSON (1955) - 00:24:28
PEPERKO MAJA (1986) - 00:24:47
HRIBAR MARKO (1980) - 00:24:58
KRIŽNAR MAJ (2004) - 00:25:18
BAJEC HERMAN (1965) - 00:25:45
HRASTOVEC MATJAŽ (1962) - 00:26:05
TRILAR PRIMOŽ (1981) - 00:26:35
TONIN-MALI ELA (1978) - 00:27:40
DOBOVŠEK HANA (2002) - 00:28:24
FLERIN KAREL (1954) - 00:28:30
ŠTUPAR EMA (1962) - 00:30:10
DOLINŠEK VIKTORIJA (2006) - 00:30:14
PODBREGAR ROK (2002) - 00:30:14
ŠERKEZI MARUŠA (2007) - 00:30:14
ARBAJTER IZTOK (1971) - 00:30:27
ARBAJTER NATAŠA (1972) - 00:30:27
ŠERKEZI TINKARA (1975) - 00:30:34
THUMA POLONA (1976) - 00:30:36
DOBOVŠEK-ZARNIK MAJA (1973) - 00:30:48
HORVAT MIHA (1938) - 00:30:50
ŽIBERT DARJA (1973) - 00:30:52
PETEK TONE (1946) - 00:31:16
HOČEVAR ERIKA (1973) - 00:32:45
JOSIPOVIČ MATKO (1965) - 00:34:52
SEDMAK RUDI (1956) - 00:35:10
ŠKRTIČ IZA (2004) - 00:36:17
GRM KSENIJA (1969) - 00:37:00
CESTNIK ANDREJA (1975) - 00:39:00
MILIČ MARTINA (1990) - 00:40:00
HRIBAR STANKA (1943) - 00:42:00
VERBIČ KLARA (1998) - 00:42:50
VERBIČ MIRA (1972) - 00:42:50
PAPEŽ DUŠAN (1958) - 00:50:00
PAPEŽ MIRA (1958) - 00:50:00
ŠERKEZI JOŽA (2009) - 00:50:00
ŠERKEZI MATJAŽ (1980) - 00:50:00
ŠERKEZI MEDEJA (2003) - 00:50:00
SKAMEN MATEVŽ (1943) - 00:50:00

Organizator 6. zimske lige je Klub gorskih tekačev Papež.

Sponzorji:
- Sveti Primož nad Kamnikom.
- Mizarstvo Darko Golob.
- AMD Kamnik.
- Rodeo Team.
- Marjeta Kveder.

Besedilo: Matjaž Šerkezi
Fotografije: Matjaž Šerkezi
Kamera: Andrej Jeglič
Rezultati: Igor Alpner
Vir: http://www.kamnik.info
Malo bom ostal nepristranski in gledal na ligo kot tretja oseba.
Res je, zakaj kršite napisano?! :evil:
Če je start ob 9 uri, naj bo ob 9 uri! :o
Kot tretja oseba se tudi sprašujem na kateri ligi sem. Sem na ligi Sv. Primož, kjer že 6 let zapored nikoli nismo štartali ob 9.00 (resnično nikoli) in v teh šestih ligah naredili kar nekaj smešnih, zanimivih in nepričakovanih vzponov, ki so jih bili ligaši zelo veseli in nam velikokrat omenili, da bi bilo fino še kdaj podobnega ponoviti, da ni liga preveč monotona.
ZL Sv. Primož še vedno daje poudarek na druženju in imamo veliko članov, ki pride na ligo v času 1 ure in 10min ali ene ure in pol, to pomeni 4x počasneje kot nekdo ki teče povprečno 23 min.
No ravno te ljudje nam povedo, kako je fino, da obstaja kakšna liga, ki se je lahko udeležijo tudi "oni, ekstremno počasni", saj "damo tudi mi" maksimum od sebe, :clap:
Ko je bila ena izmeh the oseb na ZM Kališe pred leti in je hodila gor 1 uro in 50 min, ni bilo niokogar več, da bi zapisal čas, za šankom pa so odgovorili " gotovo v hecu" da pohodnikov pa ne bodo čakali, kot sem napisal, gotovo v hecu. :wink:
Metod, koliko stvari si organiziral in zadovolil vse udeležence, da so ti vsi rekli, "stari, vsi smo zadovoljni" :o
Če bo liga še potekala, jo ljudje želijo tako kot je, saj smo liga udeleženci in ne organizator. Organizator le spelje prereditev, kako naprej pa se vedno dogovarjamo in dogovor nočna v baklah, smo se dogovorili ob pivu neke lepe nedelje, ki se je nekateri ne spomnijio :lol: a to je že druga zgodba. :wink:
Še malo o tem, ali število upada ali raste. Čeprav nikoli nismo pomislil na to, da bi ligo geldali skozi oči "koliko jih pride" mislim, da ima liga kar dober obisk, glede na to, da smo začeli s 6 (beri šest) udeležneci in sedaj že konstantno cca 60-70 udeležencev, mislim, da o tej temi ni vredno, da teče debata, kar mislim, da nas je izredno veliko.
Ker pa omenjaš, kako druge lige po Slo delujejo in kakšen imajo obisk itd, koliko pa imajo druge lige otrok, družin? :?:
Vidiš, posvečamo pozornost mladimi, družinami, veliko očkov im mamic ravno zaradi "mulčka" pride in odteče ligo po svojih močeh.
Torkova tekaška druženja so nastala ravno zaradi zimske lige, ki je uspešna že 5let in ti povem, da je in ni tekmovalna in tudi tukaj se zamuja s štarti in tudi tukaj se proge menjajo glede na vreme, letni čas pa je odisk zelo dober. :clap:
Nočna izmena v sklopu zimske lige, ki privablja za prvo leto, čudovito število pohodnikov, tekačov in ljubiteljev Sv. Primoža.
No, Metod, vidiš. Pa le ni tako slabo malo kršiti pravila, lej kaj vse potegne za seboj.
Lepo si vabljen v soboto, da tole sekirico zapijemo s Perotovim čajem v okrepčevalnici, pa en lep zimski pozdrav. :wink:
Matjaž, da te malo dopolnim.

Šterter nočnega vzpona s baklami je bil organizator Team nočna izmena, STRIC BELI.

Zimska liga, Kgt Papež in team nočna izmena.

Slika

Skupinska "zmazana" fotka. :lol:

Slika

Naključne fotke:

Slika
Slika
Slika
Slika

lp
https://www.youtube.com/watch?v=LLPiSrboA2E

Snočkaj je računalnik vzel post in ni hotel sodelovati :argue: novo jutro in nov dan :D čeprav ni sonca tehnika sodeluje in o včerajšnji nepokorščini ni ne duha ne sluha. Udeležba na nivoju, vzdušje tudi, vreme je vedno najmanjši problem, čeprav grozi z dežjem, ki je počakal do prihoda domov. Ta prava družba začara dež in ni več tako deževen, veter nikoli premočno ne piha, megla preveč ne zastira pogleda :D ob sončnih dneh je pa nergačem itak prevroče. Vreme je, to najbolj pomembno je :wink:

Lep pozdrav Andrej
Ja tko je to,če mačku stopiš na rep, zacvili, prav je tako,če se iz tega kaj nauči je še lepše!
Nočna izmena je uspela odlično,žal pa je liga odpadla,vendar akterji lige agresivno zavračajo vse spodrslaje,tudi post jim ne pomaga!
PS:Napredek na ligi,da se objavljajo vsi rezultati udeležencev,bravo,mogoče pa bo....
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA