Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

zz topka napisal/-a:Nižja štartnina samo še do petka :D

Za vikend bankirji itak ne delajo, tako da...samo malo spomnim, k nimam druzga dejla... :roll:

zz topka, hvala za opozorilo!
zdej bo treba pa sam še laufat...
Leon, mislim, da so tvoje skrbi odveč. Ti kar plačaj in se pripravi za tekmo. Za vse tri trase je dvig številk na Gradišču na dan tekme.
Se vidimo.
:oops: , o-o-u, res malo nerodna situacija. Upam, da ti organizator Dejan odgovori dovolj zgodaj. Jast pojma nimam.

Na zgibanki, ki jo imam pred sabo piše, da je prevzem št.številk na dan petka za vse 3 kategorije, torej tudi za mojo lumpi varianto... :?:

No, morda preberem še stavek, da zbirno mesto za tekmovalce na UT100 in UT50 ni v Kampu Tura, kjer je cilj in prevzem štartnih številk, ampak spodaj v Vipavi. ( na Gradišče do kampa moraš iz Vipave v hrib pribl. 2 km - kdor ne ve)
Tako piše na zgibanki, na internetni strani pa piše v programu, da je zbor v Kampu Tura. Kje je prav ?
semjul napisal/-a::D

na spletni strani sem bral za prevzem štartne številke v petek od 8 do 20 ure, ali jo pred štartom ne bo mogoče dobiti? Je treba iti na Primorsko že dan prej? Hvala za odgovor, to je edino kar me še zadržuje pri plačilu startnine :D

Mogoče je pa organizatorju edino logično, da če je start ob 6.00 zjutraj, da bodo vsi za na 105 km pač v Vipavi že prejšnji večer, da jim ne bo treba vstajat ob 3.00 zjutraj. :lol:
Prevzem startnih številk za vse kategorije (100 utvv, 50 T in 25 T) bo seveda možen tudi na dan prireditve. Predvidoma od 4.00 naprej na zbornem mestu tekmovalcev v Kampu Tura, Gradišče pri Vipavi. Organizator bo za tekmovalce na 100UTVV in 50 T poskrbel za prevoz na startno mesto.

Seveda pa ste tekači vabljeni v Vipavsko dolino že dan prej.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA