Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

O, Zdenkica, ti se kar vpiši... mene bojo gvišno še čakali, ko bo podelitev od lumpi variante že zdavnaj mimo (in bom jast še duboko u šumi ) :shock: ....
in glede na to, da morajo itak čakat, pa une, k pridejo iz 50-ke in 100-ke,
mislim, da za nas, ta hitre, ni limita... :lol:
Danes sva si z Romano ogledala del poti od Batuj do Podnanosa.

Začela sva pri industrijski coni Batuje,prečkala reko Vipavo in se počasi začela vzpenjat. Šla sva po GPS sledi. Med potjo sva sprejela prijazno povabilo domačina na pokušino dobre domače kapljice,prav tako sva na poti izkoristila odprto in potujočo trgovino.
Na vlaki Trebižani- Štjak je precej podrtega drevja, ostala pot lepa in nudi lepe razglede.Naslednjič sledi ogled Ajdovščina -Batuje. Lp.
https://plus.google.com/photos/107544838473719789418/albums/6128780410549621169
Uporabniški avatar
 mac
Potko mimo drevesa na 82. in 83 fotografiji, ki leži na stezici, sem že dodobra uhodil. :-- Le to je pred S'ncjerbom (po slovarju podraškega jezika).

Bolj me skrbi za drevesa (đunglo) na relaciji Trebižani - Štjak. Ko sem nekaj časa nazaj šel tam sem mislil da se je GPS klasično zmotil. Dreves na trasi je tam gotovo za zimo, dve.
Nabralo se je 33 km in 1400 vm. Imela sva oblačno vreme, brez vetra. Organizator teka bo imel še malo dela na poti, z podrtimi drevesi,da se ne bodo delale nove obvoznice.( Motorka bo pela en dopoldan in bo vse OK.) Slikam, pa vedno med hojo,tako imam zabeležene čase, če ponavljam poti.

PS. Mac, če bi jaz tam večkrat hodil, bi med drugim in tretjem obiskom to že z ročno žago odstranil.
janezs napisal/-a:Nabralo se je 33 km in 1400 vm. Imela sva oblačno vreme, brez vetra. Organizator teka bo imel še malo dela na poti, z podrtimi drevesi,da se ne bodo delale nove obvoznice.( Motorka bo pela en dopoldan in bo vse OK.) Slikam, pa vedno med hojo,tako imam zabeležene čase, če ponavljam poti.

PS. Mac, če bi jaz tam večkrat hodil, bi med drugim in tretjem obiskom to že z ročno žago odstranil.

Bravo Romana in Janez!

:laola :laola

Kot vedno, nič ne prepuščata naključju!

Še naprej uspešno in srečno!

lp. zvone
Uporabniški avatar
 mac
Pozdrav

Drug teden ko bo "poletje" imam v planu odteči traso 25. Če je kak interesent bi lahko šli skupaj. Tempo bi bil tekaški (zmerno) skozi celo traso. Dan, ura možnost dogovora.

Lp
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA