Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

odlično :) rositi je nehalo cca 15 minut pred startom. Ko smo prišli na cilj je posijalo sonce :) . Veter je le mestoma malce popihal, tako da so bile razmere idealne za kraški polmaraton :)
Kairos je bil danes v elementu in je po uspešnih zimskih pripravah (tudi vsakotedenski tek na Sv. Primož) pokazal, da se trening obrestuje! Po kar dolgem času je spet polmaraton končal pod dvema urama (1:57:45)! :clap:

Mene je ves čas črvičilo, do 12. km sem tekla s Kairosom in pazila na tempo, potem sem se morala ustaviti, bolečine v trebuhu so bile prehude. Tako da je šel naprej brez mene (in kljub temu uspešno! :D ), jaz pa sem malo "tekla", malo hodila, vmes tudi našla WC, pa je bilo bolje le za kakih 500 metrov ... no, do cilja sem nekako prišla. Sežana mi očitno ni usojena, samo enkrat sem jo dobro odtekla, sicer pa vedno ali prehlad ali pa kaki drugi problemi.

Jota je pa pasala. :wink:

P. S. Tisti obcestni plakat o teku v "zaveterju" me je kljub slabemu počutju spravil v smeh. A malce grenak ... #enEpreveč
Rezultati so po mojem bruto. Moja štoparica je vsekakor pokazala krepko manj. Glede na uvedbo štartnih con pa je tak pristop, milo rečeno, čuden.

Drugače pa, kot vedno, lušten tek. Letos je tudi vreme sodelovalo, pzp je bilo idealno za tek. Jota odlična kot vedno.
Enkica napisal/-a:Rezultati so po mojem bruto. Moja štoparica je vsekakor pokazala krepko manj. Glede na uvedbo štartnih con pa je tak pristop, milo rečeno, čuden.

Drugače pa, kot vedno, lušten tek. Letos je tudi vreme sodelovalo, pzp je bilo idealno za tek. Jota odlična kot vedno.

preveri štoparico, moj čas po moji uri je le 7 sekund več kot uradni čas, logično malo kasneje ustavil v cilju, pa malo pred prehodom starta startal uro.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA