Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če to res drži, potem bo že tako :-)
Legendarni Supermaraton ...

http://www.cazma.hr/vijesti-iz-sporta/o ... reb-cazma/

Određen datum 40. supermaratona Zagreb – Čazma
Utrka od Zagrebačkog do Čazmanskog kaptola najduža je cestovna atletska utrka u Hrvatskoj duga 61km i 350m i među najstarijim je sportskim manifestacijama u državi. Trči se od 1974. godine i samo se jedne godine nije održala, zbog neposredne ratne opasnosti. U najvišem je rangu natjecanja po Hrvatskom atletskom savezu.
2015. trčat će se 40., jubilarni supermaraton Zagreb – Čazma, “Od Kaptola do Kaptola”, i to u nedjelju, 22. ožujka, najavljuju organizatori – Sportska zajednica Čazma, Turistička zajednica Moslavina – Čazma i Grad Čazma.
 RAJZL
Družba, toliko nas je, da bi z štajerske lahko kaki avtobus peljal! :wink:
V razmislek. Drugače pa se priporočam, če ma še kdo kako mesto v avtu. Poleg stroškov prevoza dam še za plato :beer:

LP Zlatko - RAJZL
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdrav.Co-Mobil je žal polno zaseden :-)
Če pa kdo organizira kombija ali minibus, se pa lahko zmenimo, da prisedemo :-)
 Uheeec
ammm...začetnik ima vprašanje:

-kdaj-kje je dvig štartnih številk
-če bi se kdo peljal zraven? sem iz dolenjske :)
Uporabniški avatar
 RoKo
Po poročilu iz Čazme je tekmo končalo rekordnih 81 tekačev, sem na žalost nisem med njimi. Odstopil sem na 50 km. Poskušal sem, vendar to ni dalo. Boril sem se do konca, če bi vztrajal bil neposredno na avtobus, brez tradicionalnega kosila. Poizkušal bom to popraviti naslednje leto, če tekma bo. Vendar moram reči nekaj drugega, kar me žre in zaradi česa se mio je tekma zamerila. Po približno 30 km so nekateri tekači odstopili. Enega sem videl, ko je vozil v gasilskem kombiju in mi še pomahal. Ko so ti isti gasilci po 10 km spremljanju pobrali mene na 50 km, smo na na 55 dohiteli istega tekača, ki spet tekel in na koncu bil uvrščen, še več, bil je med dobitniki nagrad. Mislim, da to ni pošteno do drugih tekmovalcev in organizatorjev, in do samega sebe,(kar pa se mene ne tiče). Takih primerov je bilo po govoricah več, sam sem videl in sem prepričan za enega. Mogoče imajo nekateri znanci pač privilegije. Enako se dogaja na legendarni dirki Celje-Logarska, tako da ni edini primer goljufanja.

Tako, da je število 81 uvrščenih .......

Lep pozdrav vsem v Čazmo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA