prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 amanita
Hej,

tukaj je link na now update, ki je zaenkrat še beta:

http://www.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-00375-00

Zakaj bi ga želili naložit? Zato:

Changes made from version 2.60 to 2.63 Beta:

* Added MultiSport feature. Please read MultiSport_README.pdf included in the software download package (default location in C:\Garmin\).
* Improved battery life by approximately one hour.

V bistu je to pričakovan popravek za vse triatlete in podobne športne zvrsti, ki lahko sedaj trening spremljajo v eni datoteki in beležijo tako skupen čas, kot čas po panogah. Tisto o eni uri daljšem delovanju pa je samo še bonus!

Tudi Training Center je nov, 2.2 beta je za pretočit z gornjega linka.
Uporabniški avatar
 nikec
Hvala za info. A je kej novega z zemljevidi :?:
Drugače vsi ki ste menjali baterijo na HR pasu mislim da je to bilo odveč, jest sem mojo pomeril in mi po petih treningih kaže 80%, mislim pa da je bilo kar podobno ob nakupu :wink:
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Živjo,
Sem tudi jaz že naložil update 2.63. Najprej eno opozorilo za vse ostale. Ko naložite novo verzijo, adijo vsi podatki in nastavitve na Forerunnerju, zato prej preneste kramo v Training Center.
Sicer pa je nov tudi Training Center, kar je zame še leša pridobitev, predvsem grafi in prikaz con ter možnost izviza ali uvoza Workoutsov... sedaj manjka samo še možnost uvoza in izvoza Historya.
LP
Uporabniški avatar
 nikec
Uf, tole je pa hudo dobra, glih sem hotu naložit update pa sem si reku grem prej pogledat na forum če je kej novega. Hvala še enkrat cyclopu tale izmenjava informacij je hudo dobrodošla :lol:
Uporabniški avatar
 amanita
Hoj,

saj je na DL strani, en odstavek pod linkom, lepo napisano:
Notes:

* Please send comments to FR301Beta@garmin.com
* WARNING: If you are updating from a version less than 2.61 this software update will CLEAR user memory. Please backup your history data to Training Center v2.2
* WARNING: If this software is uploaded to a device other than that for which it is designed, you will not be able to operate that device.
* If attempts to upload software fail, you may need to return the device to Garmin® for service.
* Although this software is believed to be reliable, it has not yet been released for production and should be used at your own risk.

Ker je software "Betka" je nujno prebrati navodila. Velja za vse programe, ne samo za tega!
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Ja amanita,
Sam me prav zanima kdo bere vso tisto kramo preden začneš vleči stvari dol... :D
LP
Uporabniški avatar
 amanita
Jaz :!:

Se pa strinjam, da je prijazno od tebe, da si opozoril na ta problem, ki ga kot vidim od sedaj več ne bo. Vsaj tako zatrjuje Garmin. Jaz bom pa še vedno delal backup. In izpadel 8) , ko Betka ne bo delala kot pričakovano!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA