prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dragi moji,

Golada je uspela! Ni da ni! Neuničljivi Dvojec brez krmarja (TM), Slon in Pegaz, sva udarila orto klasiko (desno, po Hradeckega, celo brez stopnic (!)) in jo zdrla v pokosilnem pogovornem FlavžePlus tempu. Vremenski pogoji so vključevali gravitacijo in atmosferski pritisk, ki sta nama omogočila normalno preživetje od začetka do konca, sama pa sva poskrbela za zabavo, razonodu i dokolicu.

Kot pooblaščeni zastopnik lahko konstatiram, da:
1. ste v moji odsotnosti lepo skrbeli za Goladno progo, tradicijo in stran na TF (muchas gracias!),
2. Je Slon še vedno v top fizični, mentalni in karakterni kondiciji (flavže PRESS),
3. nam manjka mlade krvi,
4. Bi bilo treba pri zavoju z mosta na sprehajalno potko postavit en znak "Pozor šprintajoči norci" in s tem preprečiti kak hercenfal/fršlog ali zavarovati nedolžne otročiče.
5. A propos šprinta, Slonu se pozna trening na Ovalu, sumim, da Razyev tekaški trening prinaša rezultate.

Toliko od mene, ostalo skladnjo in povedek pa naj doda še drugi osebek.

Vse vas ma rad,

Vaš z neba padli nadvojvoda
Pegaz :)
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

... lep opis ...
... lep komentar ....5. A propos šprinta, Slonu se pozna trening na Ovalu, sumim, da Razyev tekaški trening prinaša rezultate.
...

:lol: :lol: :lol:
Sigurno prinaša, če ga ne bi bilo, bi se za Jusufom samo še pokadilo. Slona je malo lažje bremzat, čeprav se ne sliši tako. SEdaj mi je žal, da nisem bil zraven. A dež se je pa skril??
Pozdrav!

pegaz napisal/-a:...snip, snip, ...
Toliko od mene, ostalo skladnjo in povedek pa naj doda še drugi osebek.

Kaj dodati ob tako izčrpnem poročilu? :) Moram reči, da je bilo zabavno tudi dogajanje pred tekom. Odjava, padavine v mestu, prijava itd.
Dejstvo je, da Golada ima lep profil, ki da dihat. ;) Dejstvo je tudi, da sva bila pravzaprav zelo vesela, da lahko tečeva v primernem tempu. Kadar Pegazi dolgo šprica Golado se seveda nabere materjala za flauže. In kaj je lepšega kot tacat po gozdu pod grozečimi nevihtnimi oblaki in čebljat o življenju in tako na sploh. :)
In na koncu ni smel manjkat ciljni šprint. :D
Skratka bilo je zabavno in za ponovit. :) Še posebej v razširjeni postavi. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a: ... bremzat, čeprav se ne sliši tako. SEdaj mi je žal, da nisem bil zraven. A dež se je pa skril??

Ja, dežja je bilo le za vzorec prav na koncu. Je pa pasal, da nisva povsem zakuhala. :)

Lp, oranzni slon
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Jusufove ugotovitve so na mestu in pravilne. Za prejšnji četrtek!
Danes je novi četrtek!!

Ja, tale četrtek je več kot teden nazaj. ;) Bilo je zabavno. NM Bajsi so se ogrevali na običajnem mestu. Zunaj je bila tema in padal je dež. Ampak ali je to ovira za NM? Ali je to ovira zame? Ne! NM so bili ustrezno našpičeni, da sva odgnala dež in v pogovornem tempu odpujsala Rožlado. Prav veliko ljudstva nisva srečala. Sva pa vsaj dvakrat udobno zagazila v blato, ki ga obilno proizvajajo ob spravilu lesa iz gozda. Zaključek je bil v stilu kratkašev.
Skratka ni ovir za Rožlado. :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!

V tednu tik pred prazniki je Golada seveda tudi bila. (Kakor je vedno.) :) Tempo pogovorni, smer običajna, malo vetra, ki se ga v gozdu ni čutilo. Na poti je bilo jasno, da bodo trojke kmalu. :) Na koncu je bilo še malo šprinta v veter in lahkoten raztek. :) Prijetno za kmalu ponovit.

Lp, oranzni slon
Hoj!

Rožlada pred prazniki je vedno praznično obarvana. NM Bajsi so očitno v ponedeljek ustrezno vadili, da so bili v četrtek zelo našpičeni. Pred pričetkom sva srečala Špelo in Matkota, ki sta se ravno pripravljala za tek z Urbanimi. Na kratko smo počebljali, potem pa sva midva pujsnila po svoje proti Rožniku. Tokrat tempo ni bil pogovorni. ;) Sem komaj sledil NM Bajsija, ki so tekli tudi v največje hribe. Svetloba na poti nama je pomagala, da sva večje zaplate blata mirno izpustila. Nekje pri sedmem mostičku je NM Bajsi ugotovila, da ne bova pravi čas nazaj na štartu. Takoj so vzdignili tempo v višave kamor sem jim sopihajoče sledil na spustu potem pač ne več. Vse skupaj se je odlično izšlo. Bila sva pravi čas nazaj v letošnjem najboljšem času. :)
Po kratkem raztezanju sva pujsnila vsak v svojo smer.

Lp, Jusuf
Pozdrav!

:) Praznikov je za sedaj konec in v četrtek je na vrsti Golada. Ob 1700 gremo v pravo smer. :D Tempo lahko tudi ne pogovorni. ;) Intervale lahko delamo na ovalu. :)

Lp, oranzni slon
Pogrešam tole druženje na Goladi, žal družinske obveznosti ne dopuščajo udeležbe sem pa še vedno z vami. Naj vas spomnim ko bo 400 strani se teče dvojna takrat bom zagotovo tam :lol: :lol: :lol: :lol: . LP, vsem goladarjem
Pozdrav!
cele napisal/-a:Pogrešam tole druženje na Goladi, žal družinske obveznosti ne dopuščajo udeležbe sem pa še vedno z vami.

Temu se reče goladarski duh. :) Enkrat Goladar, zmeraj Goladar. :twisted:

cele napisal/-a:Naj vas spomnim ko bo 400 strani se teče dvojna takrat bom zagotovo tam ...

Mislim, da napredujemo proti magični meji. Letos bi z lahkoto zdrli tole dvojno Golado. :) Do avgusta enkrat. ;)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

V četrtek 30.04.2015 bo tudi Golada (če je kdo mislil, da bo manjkala). :) Predvideni tempo je pogovorni, smer bo prava.
Lepo vabljeni. :)
Dan zmage se bliža.

Lp, oranzni slon
Helou!
Jutri, ostro ob 19.00 Rožlada bo. Zagotovo bova dva, ce Jusuf ne bo Slona na suho nategnil...
Ker ne pricakujem nobenega drugega...bi lahko bil prijetno presenecen!
Kakšna huda bejba mogoče, ki se skrivoma podi za nama pa si do sedaj še ni upala pridružiti!?
Bajsi napisal/-a:Helou!
Jutri, ostro ob 19.00 Rožlada bo. Zagotovo bova dva, ce Jusuf ne bo Slona na suho nategnil...
Ker ne pricakujem nobenega drugega...bi lahko bil prijetno presenecen!
Kakšna huda bejba mogoče, ki se skrivoma podi za nama pa si do sedaj še ni upala pridružiti!?

Kje startata, pri bazenu? In kam sta namenjena? Mogoče se vama pridružim!
  • 1
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA